www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vaaaaarmt.

09-05-31,

Asvarmt idag, helt sjukt... måste va typ 23-25 i skuggan! för imorse kolla vi på termometern och den visade 33!! hehe i solen iofs :) så jag o darling tog oss en lång promenad i solen med en glass.... bort mot ett hus vi ska kika på sen efter USA! åh det kan bli THE HOUSE :) sett planritning nu också och det ser fasen i mig nästan ut som vårt hus i HEDEN. och de huset vill jag ju egentligen ha, men mamma o pappa ska bo kvar där nåra år till har dem sagt så.... och vi kan inte vänta nåra år....

hohooho... sprallig :)

snart kommer nog mammsen o pappsen o robert förbi för dem skulle o träna men jag bad dem komma förbi för jag o robert ska ge mamma en blom bukett :) hiihi, söt mamma.

sen blire grillning, åååååååhh....... i love this!! :)

trallallallalaaaaaaaaaaaaaaaaaa......jag e glaaa..


ciao.

Lördag.

09-05-30,

Idag har jag jobbat hela dagen, eller från halv elva så jag och darling hann äta frukost tillsammans och se lite 24 avsnitt :) så de var ju skönt... sen jobba till sju... det gick väl bra, men frös lite vid min kassa... 2an.. och tänkte att nu får ja fasen inte bli sjuk, inför usa o allting..

sen såg jag o darling robinson, men jag tyckte fel vann... Var ju Jarmo mot Ellinor.. och Jamro var ju verkligen en sann överlevare medans Ellinor har såsat på och förlorat alla tävlingar utom de 2 sista som tog henne till final... hmmm, aja som vanligt äre aldrig dom man tycker som vinner :/

Nu ska vi nog se en film.... man e hyffsat seg... men de har varit grymmes väder idag, soligt och varmt! hoppas det är det imorgon också, så ska jag o darling ta oss en promenad förbi ett hus vi ska fara o kika på efter vi kommit hem från usa.. :) sen tänkte vi grilla också, så de får gärna vara sol och fint!

sen blire o jobba 16.30-20.30... hehe rätt lugnt :) men ändå många timmar betalt, ja tack!! :)

imorron är det mors dag!! MIn söta mamma ska ja allt ringa, skulle nog dela på en bukett med brorsan också till henne :)

ciao.

Trött.

09-05-28,

Igår så for jag och Helen till luleå en sväng för att kika lite, och jag hittade min klänning! :) till bröllopet.. känns hur bra som helst, jag ska sätta in en bild sen så ska ni få se :) Plus ett par örhängen som jag kanske ska ha! sen även en liten väska som ja ska köpa nästa tisdag då dem skulle få in den...och efter det så var det bara skor kvar, och de fanns ett par skitsnygga men dem kosta 600 kr och det tyckte jag var lite mycket. så de blir o kika vidare...
men skönt med klänningen iaf!!

sen så firade vi mamma igår i Heden, hade köpt lite go kaffe till henne i olika smaker och ett presentkort på Kappahl där hon ändå handlar i luleå... åh så svårt, vi hade verkligen ingen fantasi nu.. så mycket annat man har och tänka på så det blev nått simpelt.. sen fyllde Marre år också, så jag ringde och grattande henne när jag satt hos Lisa med Maria och Terese också.... vi åt jordgubbar med grädde och Lisas kladdkaka :) mums filibumms...
satt o surra massa roliga händelser, och vips så var klockan tolv.. hehe och alla hade börjat bli trötta så det var himla kul, men vi sa det... vi kommer kunna sitta uppe och surra och svamla i USA med eftersom det är snaaaaaart! :)
ska bli roligt!

För om man räknar med idag så äre 12 dagar kvar!!!! Endast!! :)

Wiiiiiiiiiiiiii...

Nu idag så ska jag plugga hela dagen, ska till Helen om en timme typ...

åh vill va klar med skolan! men är det iofs 2 juni så...... men ändå.... nuuuu!

trött.... hejrååå.

Dem e himla duktiga!

09-05-26,

När jag satt på Youtube och lyssnade på Beyonces Halo så såg jag några folk som sjöng den låten också, så jag kikade på det.. och dem var grymma!! dem hade tydligen massvis med låtar som det sjöng på och dem har verkligen rösterna! såg att eftersom så många kikat på deras sånger så har dem tydligen blivit rätt kända nu också, varit med i nån Oprah liknande show, Ellen, tror jag det var.... och pratat om deras sjungande...

lyssna!! :) Beyonce- Halo. by Erin and Roxanne.


och den här grymma låten! Rihanna. take a bow.
 
Och Leona Lewis- Better in time


 
Vill också kunna sjunga sådär BRA!! Faaaon :) Va tycks?

Mycke.

09-05-26,

Jaru.... känns som att det är mycket nu, så mycket och fundera på men samtidigt är jag inte så stressad.. varför denna värk i magen? huuua.... hate it! men men....

japp nu har vi fixat lite grejs på morgonen! tyckte de gick bra gummor :) *hemlis*

nu ska jag plugga och städa här hemma.... är mätt, åt lite rester nyss...

solen skiner.... jag e astrött.... ska nog vila middag med darlingen när han kommer hem..

tänker på dig Maria nu!! kram..


japp, gud så kul inlägg ha ha.... suck!!

Lördag.

09-05-23,

Idag så vaknade vi rätt tidigit och tog oss en promenad, det var skönt.... sen blev det frulle och 24! hehe vi e helt besatta av 24, det är så spännande heeela tiden :) himla bra grejer...

sen så skulle Adam egentligen o spela match men motståndarna lämnade wakeover för att dem inte hade nog mycket folk, var tråkigt för honom när han ville iväg på match men dem fick ju en vinst så de var ju bra.. så då mös vi i soffan istället och vilade lite... sen for vi till farmor min som fyllde 79 år idag! :) grattis till henne... satt vi där och åt smörgåstårta och surrade på, trevlig!

sen blev de att laga lite parisare, var gott...

nu har vi snart sett klart robinson, de börjar snart bli final där, spännande.. sen har vi även hyrt en film som vi ska se, Wanted.. hoppas den e bra :)

ciao.

Motion!

09-05-22,

ja tack! det var superskönt o simma idag, jag o Therese for dit :) hon hade nå övningar på hur man skulle simma för o förbränna mer eller träna mer och de var tungt kan ja säga :) himlarns nice asså.
så det vill ja köra fler gånger! ska försöka simma o promenera nu ofta... helst varje dag nånting, vore bra det...

nä nu har jag massor av fixa så jag vet inte ens vart jag ska börja... hehe kanske börja med o skriva en lista på allt?

aaaaaaaah!! 11 dagar till mina sista inlämningsuppgifter ska vara fixade, och 17 dagar kvar tills vi åker!! :)

FIXA ALLT NU :) Ciao!

Sol, regn?

09-05-21,

Yepp, idag e Adam ledig med mig, himla nice.. det var sol på morron så vi tog oss en promenix, himla bra.. sen så åt vi frulle och såg ett avsnitt Bauer.. himla spännande :)
Sen blev de en sväng till, till kvantum... köpte lite mjukglass, eller fick :) o handlat kött till grillning idag! hoppas bara inte de blir regn senare.. :/  Har även hyrt Twilight som vi tänkte se senare, hört så mycket om den så jag hoppas den ska va bra.

mätt av mjukglassen... hehe... Lasse gjorde en gigaaaaantisk en.. hehe med salt laktrits strössel på.. mums..

nä nu ska vi njuta av dagen! ciao.


lite pics från promenixen :)
  
Adam fota lite medans ja sprang in en sväng igen innan vi gick. han fota fina motiv va? ha ha
   
 
Sommrigt :) med blommor lite överallt... måste ut och fota makro kort nångång! de kan bli så himla snyggt.
Jag står o kikar in på vårt blivande shopping center som kommer öppnas i höst om ni undra :)

nope nu ska jag greja på!! :)

LÄNGTAR TILL USA!! :)

Som jag sa till Marre idag" det ska bli så himla kul och åka med söta vänner man tycker om, för att få träffa den bästa vännen" :) så jag längtar massvis! vi kommer ha så kul tjejer!! PÖSS

Klänning.

09-05-19,

Nu funderade jag ju på mina 2 svarta klänningar jag har i garderoben.. o tog fram dem och bad Adam fota mig snabbt bara så man får se på bild hur de ser ut... för jag är inte säker på att den där klänningen ja beställde kommer passa..
såhär ser dem ut dem jag har iaf :) va tycks?

 ....eller....
på den andra så tänker jag i såfall ta bort den där rosetten eftersom bandet kommer gå där.
så den första är ju enklare och den andra är ju som finare?!

aaah....allting närmar sig nu, nu börjar man fatta!! :) 20 dagar kvar om man inte räknar med idag!!!


Soooool!

09-05-18,

Ja det är inte ett enda moln på himlen, solen skiner som bara den! riktigt varmt och skönt, nu har det blivit grönt här också så nu känner man verkligen att det är sommar!! :) riktigt nice!
så idag har jag tagit mitt pick o pack, dvs plugget och solat här på gården bara, skönt.. och gått in emellan åt och druckit vatten typ :P hehe och kommit på att ja borde smörja mig, bränner mig ju alltid annars... hehe!

sen kom darlingen hem och la sig med mig ute i solen ett tag, så skönt :)

nu är han hos tandläkaren, mindre kul... men efter det ska vi grilla ute i soooolen :) yey! och göra mumsig gratäng och halloumi ost. kommer bli nice..

sitter o lyssnar på Icelands bidrag till Eurovision song contest som var i helgen... dem kom tvåa och jag tycker den var jättefin den låten! love it... och så är ju allt blått på scenen och så kommer det en delfin farandes i bakgrunden, supermysigt..
hade jag vetat hur man lägger in klipp från youtube så hade jag gjort det....ska kika på de hur man gör... kikar för fullt... de kanske funkar nu?? :) Lyssna o mys :)

 
Men här är vinnaren iallafall, NORGE VANN! :) Ganska fränt ändå, men måste nog lyssna på låten nåra gånger för att gilla den helt, från början tyckte jag inte om den, men de kommer nog! :) rätt skön iaf.... här e den!

Fanns många bra låtar detta år så, det var ju bra iallafall!

Ne nu ska jag skriva in det jag har pluggat ute i solen på datorn! Ha de bra alla...

tjingeling...

O Marre, ja hemlis o hemlis men riktigt allt kan vi ju inte berätta för dig :) PÖSS på nosen!

Äh sätter in nåra fler, den här var också lite rolig, och rätt bra. Romania!
hehe den gick Anton och sjöng på igår på jobbet, han e rolig han!


Och United Kingdom hade en grymt bra låt också, en lugn låt men hon sjöng grymt bra!!


Sådär nu får det räcka :) PÖSS

Jobbhelg.

09-05-16,

Yepp jobb helgen är här... inte sovit så värst bra i natt och skulle upp tidigt, verkar som alltid bli så när jag ska upp och jobba tidigt... då sover man mysko :P så har jobbat i spelet idag, och ska va där imorron med... solen värmer idag med, men då har man ju varit inne men man ser alla som kommer in i shorts och köper mjukglass :) härligt, sommaren är här!

Adam har spelet match på dan och nu är han med grabbgänget och festar... får hoppas dem har roligt!! jag tänkte då inte festa, tänkte ta en lugn kväll ute i Heden och se Robinson och slagern... så de blir nog nice... köpt med räkor och lite ostar så mamma o pappa får sig en smakbit :)

fick reda på en grej som vi planerat nu också som måste ändras tjejer, faaan.... ajja så kan de gå när man inte vet :P
hihi *hemlis*

nä nu ska jag snart göra mat, tjingeling.

Då vare Fredag.

09-05-15,

Japp, här luktar de ny städat... citron! :) skönt att ha städat till lite, man blir ju lite gladare när det är fint hemma, trots att man saknar hus nu hehe....

idag har ja försökt sova ut litegrann, vart dock inte så mycket alls... men jag kom ju upp iaf, var för slö för att fara o simma som ja tänkte, men får ta de när man har mer ork... så jag har suttit vid datorn, försökt plugga osv... sånt som behövs..

nu e darling hemma och han hade jobbat 60 timmar denna vecka... en hel del hurrni... stackarn! men tur att de bara är såhär nån vecka då och då!!! :)

vi ska laga kyckling med pepparsås och klyftisar sen :) och gå på bio! Änglar o Demoner!! :) får se om den e bra...

tjingeling.

Fix o trix.

09-05-14,

Mmmmm, jag o Helen promenerade en bit idag med :) en timme och en kvart typ.. och i promenaden så gick vi till Erikslund på barncompaniet  för Moa och alla de andra skulle vara ute och ha någon aktivitet, så vi gick förbi och kikade p de :) så söta dem är!! himla kul....

sen vart det pluggeri nåra timmar för att komma på hur vi sku göra :) sen blev det stan en sväng och köpa massa grejs till Adam och så kikade ja själv lite på Dollarstore... där hittar man ju alltid nånting :) hitta fina ashetter, vita med svarta blommer som ja tänkte vore snyggt som förrätts tallrik typ, till våra svarta stora tallrikar :) nice nice...


supernice va? :)

nu hemma o har handlat också, var in på kvantum... fick de nya arbetskläderna, huuua... måste vi ändra? vill inte, det är så skönt o ha de vi hade innan men på måndag, då äre nytt som gäller.... svarta bralls med grå skjorta.... åååååh, blått e fasen finare!! så det så.....

nu ska ja snart göra mat, hoppas Adam inte jobbar exakt lika länge som igår, men det lär han ju göra... sen ska han iväg på träning och jag ska försöka plugga mer...

men nu blire leta mitt skrivblock som ja satt på nått bra ställe.... hmmm..

tjingeling.... grymmes väder btw :) SOL.

Har klippt mig igår btw igen :) hehe, syns inte så mycket för jag tog knappt nått , hehe... bara toppade det!!

Panelen!

09-05-13,

Yes, snart blire Panelen mat.... mumms!! Helt sjukt, för imorse så tog jag o Helen en lång promenad och när vi gick förbi bränna strand så pratade vi om mat och stekar o sånt, så sa jag att Panelen har ju så himla gott och att de var ett tag sen man åt där nu..ååh längtade efter sån mat..sen så surra vi inte mer om det, men sen när ja messar Adam senare kring tre typ när vi satt o pluggade så skrev jag, vad ska vi äta idag? du tror inte Adam svarar: Panelen? :)

Vad är oddset för det? vi brukar inte äta där sååå ofta så att han visste vi kunde göra det :) helt fränt. ibland tänker vi likadant om flera saker eller säger samma sak samtidigt... scary :)

så de ska vi gö strax... hungrig nu.. stackarn min jobbade idag 06.00-18.00... så han e himla död.... får hoppas vi inte hamnar i alltför mycket koma efter maten så man kan hitta på nått eller bara krypa upp i soffan o se en film.. *mys*

tjingeling.

Fixarlista.

09-05-12,

Haft skola idag, var rätt lugnt på lektionen... men man får alltid upp ögonen för nya saker att tänka på och de var rätt bra med idéer till kommande egna arbeten man ska lämna in , så nog vare bra! :)

Annars så vare kul att du gilla klänningen Marre :) va bra! måste ju som ha ditt godkännande känns de som , för man vill ju va så fin som möjligt :) men får hoppas den hinner komma i tid hem hit, och att den passar framför allt!! *håller tummarna*

Och Mia, hoppas verkligen inte dem hittar nått på röntgen... så håller tummarna för dig med :) när var de?

Måste göra en fixar lista ikväll på vad jag ska göra och fixa och trixa framöver! annars har jag fasen inte koll alltså.... för tiden börjar dra ihop sig till allting nu..... :)

vi far fasen snart!!!! :) 27 dagar kvar!!!

Hus hus hus.

09-05-12,

Åh när Maria överaskade mig och Therese igår genom att vi for in till trångfors o stannade där, så sa hon , de här huset har vi köpt.... what? :) hehe, fan va kul..  ett gammalt men stoooort hus :) och stor åker bredvid där vi kan spela typ brännboll på, stooooor åker :) kul för dem!! glaaaaaa...

nu vart jag ännu mer sugen på hus, eller det har jag ju varit hela tiden eftersom vi kollar runt  massa! men får se nu om vi ska lägga ett bud på ett hus vi gilla.... kanske :)

så satt vi hos Maria sen o å ananaspaj me glass och bokade hyrbil till USA, det blir skitbra... så nu har vi det mesta klart, fast jag har några grejor kvar... men det ska fixas... får hoppas min klänning ja vann på tradera också är bra, men risken kan vara att den är lite liten, så svårt när man köper sådär på nätet men ska testa iaf, 250 kr är ju inte så mycket ändå...här är den... tyckte den var fin och ändå enkel :)


så vi får se när den kommer då om man kan ha den!! :)

ne nu ska jag snart iväg med Helen o handla, sen ska vi på skolan, sista skoldagen innan 2 juni då alla uppgifter ska in och vi ska ha muntlig redovisning...

CIAO!

Vill också ha hus NU! :)

Måndag.

09-05-11,

Soolen skiner!! Gud så härligt... jag tog mitt pick o pack o satte mig bredvid hus knuten och pluggade! gick hur bra som helst, ingen dator eller tv som stör en :) men nu fick jag trä smak i röven o var tvungen gå in... men det var varmt i solen, förutom när molnen kom då vart det lite kyligare..  och träffade massor folk helt plötsligt när man sitter där vid husknuten... hehe, först kom Malin ut från hennes lgh (hon bor ju bredvid mig, kvantum Malin) så surra ja med henne ett tag... sen så kom mina föräldrar och Ulf och skulle ta en skiva jag hade bränt till dem med bilder.... sen så kom Kurt (granne) ut och surra lite innan han gick på stan.. och sen kom den andra grannen i huset bredvid hem en sväng... sen kom Palo förbi cyklandes och svängde in och surrade ett tag :) Sen kom Lars (gått komvux med honom) förbi gåendes med en stor Rottweiler (stavas d så?) och surrade ett tag.. ha ha... jaa, vem vare mer? njaa kanske var alla :)

men nu ska jag vänta på att min darling ska komma hem så vi kan vila tillsammans..... det behövs känner jag.... sov inte så bra i helgen förutom i natt så man blir ju lite knasigt trött.... han borde komma snart!

sen ska vi göra kycklingburgare till middag, sen kommer Maria o hämtar mig o Therese :) så ska vi till henne o surra lite o mysa på, ska bli himla trevligt!! söt du är gumman som hämtar oss... :)

tjingeling.

Mycket på en gång.

09-05-11,

Ja, i lördags var det begravning för min mormor Alli. Vi åkte till gammelstads kyrka och hade det där, för att mammas bror Ulf kom upp nu och det fanns inte tider i Överluleå kyrka, men det var nästan mysigare och finare i gammelstads kyrka så det var bara bra. jättefin kyrka verkligen....  Det var verkligen en fin sermoni, otroligt berörande låtar och vackert med blommor osv.... Men grymt så grymt jobbigt.... huua.. försökta hålla tillbaka tårarna men det var svårt, det slank ut en hel del ändå... och det ska det ju göra. Fick ge varsin röd ros och säga hejdå vid kistan.... Är så glad att Adam var med också som ännu mer stöd, han strök mig på benet hela tiden under tiden vi satt ner. så fin.

Så det var tungt men nånting som måste göras och det var himla vackert så! Hade lite lunch efter det i en av gårdarna där bredvid. Var även en tant som följde med som Alli hade pratat med några gånger där hon bodde i stan , så det var gulligt att hon ville följa och ta farväl. söt gumma.

Sedan hade vi grillning på lördagkväll och satt och pratade. Blev en lång dag så man var himla slut på kvällen.

Söndagen började med att vi skulle hjälpa och flytta alla grejor till Heden från Allis lägenhet och från hennes boende på Erikslund. så det gjorde vi, var en hel del.. och ett grymt tungt piano som vi skulle försöka få ner, men det gick tillslut :)
vägde väl typ 200 kg minst!! så hela dagen blev flytt dag, sedan for Adam och hade seriepremiär med sitt fotbollslag och vi fortsatte med det sista grejorna, sen hann jag o Robert dit precis till Arenan där Adams lag spelade och vi såg sista halvtimmen, dem vann med 4-0, perfekt start.

Sen hem en sväng och sen tillbaka till Heden för middag, Ulf (mammas bror från USA) ville bjuda oss på middag som tack för allting, så han beställde pizza från Heden pizzerian och vi åt det. gott..
sen så vare bara hem och sova, för måndagen väntade juh och Adam upp tidigt som vanligt.

Men man e ju glad att kunna hjälpa till sånna här gånger så mycket som möjligt. så det har kännts bra. och är så fruktansvärt glad att jag har sån fin pojkvän som vill hjälpa till och lyfta, greja, gå ut med Elvis, vara stöd till mig, jaa allt möjligt. han e så underbart fin! Älskar dig darling...

så det var min helg i korta drag.... så man kan ju säga att helgen har gått fort....

och nu äre måndag och jag ska precis sätta mig och plugga, måste äta lite först....


R.I.P "Alli gullan"

Ledig helg.

09-05-08,

Fredag idag.... ja vill att solen ska komma fraaaaam! Men den verkar lura där bakom nå moln eller nått..

Jaha idag då? Japp jag ska göra mig frukost nu snart... sen tänkte jag faktiskt vara duktig o plugga lite o komma igång med uppgifterna som ska vara klara 2 JUNI. så det är lika bra det!!
Annars så är jag både upp och ner i humöret, skönt att komma ut och göra grejor men samtidigt så är jag lite nervös och så inför imorron... kommer vara jobbigt som tusan! Men med tiden så blire nog bättre :)

Måste fota en hel del i sommar också, när man kollar på gamla bilder.. så himla roligt det är juh, har varit dålig på det nu ett tag men får säkert tillbaka energin till det i sommar :)
      
Äta Jordgubbar o melooooner! Mumma!


Vackra blommor att fota :)


Soliga härliga dagar med vännerna! :)


Adamiii semester med bilen :) så mysigt!!! :)

Jag längtar till SOMMAREN!! :) Pöss alla.

Apropå kort, så såg jag att Fuji hade bra erjudande igen, att dem första 100 korten man beställde var gratis, så jag fixade med det där i onsdags och beställde resten av 08 bilderna som jag påbörjat tidigare. 130 kr för hur många bilder som helst. Supernöjd, nu har jag alla bilder från alla mappar framkallade från år 2008! :) Coolt va? så nu har jag kvar projektet att sätta in dem i svarta pärmar, så får se när man ska börja med det.
Men fick korten idag iaf, så det gick himla fort ,2 dagar så har man dem i brevlådan :) niiiiiice..


Ska bli kul o fixa iordning det sen, när man har tid :)

Pust.

09-05-07,

Pust pust... efter svettas som fasen... hehe var o simmade med Helen o Therese, var skönt men himla slut i kroppen... man kanske inte ska simma 2 dar i rad, de var lite tungt.. armarna väger ju ton :) men varannan dag kan man ju... men ja får ju nått il och kör så det ryker ibland :)

nu blire frulle, bröd i ugnen... muuumms!! Sen blire nog stan en sväng :) ooo just de, tvätten!!!

Ciao.

Nu har ja varit på stan... hitta inte det ja skulle hitta.... en svart kavaj, skulle va mycket fint till begravningen. men mamma skulle kika in på HM innan hon åker hem idag o se om den är kvar, den jag såg tidigare i veckan där...*hoppas*

och mamma var så duktig till o med att hon fotade kavajen och skickade bild per mms till mig så jag kunde se om det var den, o det var det :) så hon fixade den åt mig, känns jätteskönt att ha det ordnat nu till på lördag..
man vill ju ändå vara stilig trots allt. och adam kommer vara jättefin i sitt. får fota oss sen..

Har precis kommit från Kina, vi åt middag där jag, mamma, pappa, robert och Ulf som är mammas bror som kommit hit nu från USA. så de var trevligt och träffa han igen! :) Nu ska jag bara ta det lugnt, adam e på träning o kommer nog snart..

ciao så länge.

Regndag.

09-05-06,

Mmm fick ett sms imorse av min storebrors tjej, "Hoppas du får en underbar onsdag med sol". jättegulligt :) och så hörde ja utanför huset att folk klippte gräset, då tänkte jag ååååh... det måste vara superfint väder, yes!! då ska jag vara ute.... ha ha nee, det var grått och regnigt... så skickade tillbaka till henne, "ja tackar med den regnar :P"..

Så bestämde ja mig för att fara o simma... yes, så jag testade cykeln också för första gången i år, den funkade utmärkt! kanske behövs pumpas lite men de var inte mycket... den hade ju trots allt stått ute hela vintern hehe..
men lika skönt som alltid o simma, bra grejer...

nu har ja mest slöat framför datorn o ätit frulle.. klockan e tolv...

ska nog fara in en sväng till stan tänkte jag! :) kika där lite...

tjingeling..

Idag kommer min morbror från USA och imorgon grillning i Heden...


Blir spännande senare idag :)

Lättnad.

09-05-05,

Skola idag, var skönt att vi hade den aktiva dialogen så att vi satt i små grupper hela tiden med att besvara frågor, det var skönt :) var rätt kul... så de var givande!  Annars så berätta läraren hur de andra 2 uppgifterna ska göras, som ska in 2 juni, de två sista vi har innan sommaren.... tänkte att dem skulle bli assvåra att göra med efter hon hade gått igenom det så kändes det jättebra, o de kommer nog inte bli så svårt! Hoppas ja.. o de var inte heller alltför mycket vi skulle skriva så! Yey, en lättnad....

Kommit hem o sovit middag med darlingen! :)
det blir nog palt till middag! gott.

sen funderar jag om jag ska simma eller ta mig en promenad.... hummm! är lite halv mysko väder nu så kanske simmar då, får se hur de ser ut senare.

:) Ha det bra.

Ny vecka.

09-05-04,

Måndag, dagen startade med en timmes promenad med Helen...riktigt nice, när man kan gå i tröja bara o bli varm av promenaden :) så härligt att sommaren har kommit nu.... de känns verkligen som det, varit kring minst 11 grader nu flera dagar... o SOL :)

snart ska jag brumma iväg till luleå o kika lite...... så kommer Adam o Palo dit också när han slutat.. så möts vi upp :) strosa runt lite o käka ute tror ja det blir, vore mysigt :) yey!!

ciao.

Gick omkring där i luleå och hitta litegrann, kom ju på att jag hade massa presentkort som jag ville utnyttja och känna att jag fick saker gratis :)hehe, så det gjorde jag. Jag fick 2 par skor gratis och det var dessa :)
  
Ett par snygg högre och ett par som är låga som man kan gå i dagarna i ända på sommaren :) Sen så råkade jag gå in på Din Sko också och då kände jag att jag var tvugnen köpa dessa också, eller då kostade ju alla tre paren egentligen 300 kr, eftersom dem första var gratis och dem på din sko kosta 300.
 
Jag älskar skor, det är helt sjukt hur lycklig jag är med nya. såg en del fina till Brölloppet också men det ska jag inhandla senare, närmare..

Köpte på MakeUpStore också lite smink gratis och fick en sån här på köpet.. Lipgloss. och på mig såg det ut såhär, hehe, vad tyckte ni? var lite extremt eller?
 

Nä nu har jag inte tid med det här nå mer... nu äre plugg dags som gäller.. vi ska ha aktiv dialog imorron i klassen och då kan det vara bra om jag har läst det jag ska läsa... AAAAH.....

Ciao.

Ta de lugnt dagen :)

09-05-03,

Jo det är det... för igår jobbade jag till sju, sen såg jag o darlingen robinson o såg en skräckfilm efter de.... huaaa... fick man vara nervös :) Men den var bra, one missed call tror ja den hette..

idag har vi sovit ut och myst på... sen tog vi oss en promenix genom stan, alltid mysigt och härligt att komma ut och promma :) Här e nå flum bilder från vår promenix..

    
   
 
Det var översvämning där vid oss under bron,hehe men vi klarade oss förbi :)

Måste börja fota mera, kände hur kul det var nu när vi fotade massa! men det kommer nog bli en sommare med grymt mycket fotande känner jag på mig :) Hihi..

Kram alla.

Söndag?Fredag?

09-05-01,

Första maj! Ja det känns som en söndag såklart eftersom jag o Adam grillade och festade igår :) så idag är man seg som man brukar vara på en söndag...

Det blev att vi gick ut på Ice men hallå, man blir ju faktiskt less när det inte är nå speciellt och gå ut i Boden.... Olivers var öppet också men där var det knappt folk och de skulle va nå hårdrocks tjofräs.. så det fick bli Ice... och köa där...
Träffa brorsan igen där ute, hehe... vi kände oss lite gamla jag o Adam... hehe... näe så kul var det inte... men under kvällen hade vi ändå roligt, vi spelade 8bitars o lyssna på bra musik :)

Idag är det då Fredag... så jag ska jobba i helgen...så jag får njuta av den lediga fredagen iaf :) med min darling som e leeeeeedig, yey, han får lång helg! Glad... :)

Nä nu ska vi se 24! Jack Bauer e grym :) ha det!!


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0