www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Redan :)

11-02-28,

Jaaa redan blir våran son 2 månader. Tiden har gått fort, samtidigt så känns det som att han funnits hos oss alltid! Kommer knappt ihåg hur det var då det bara var jag o Adam. Han är verkligen allt för oss! Vårt mirakel och jag älskar han så otroligt mycket!



Idag har vi varit i skolan hela dagen, Loke har dock haft mormor som barnvakt! Dem har kunnat vara hos Johanna och Hugo medans jag varit i skolan och då jag fick lunch åkte jag dit och fick mata min älskling. Det har gått jättebra och jag är evigt tacksam att min kära mamma kunde hjälpa till. Hon e guld värd!!

 Adam kommer vara med mig och Loke imorron och på onsdag. Jobbigt med skolan och att ha med honom, man kan som inte alls slappna av men detta får bli de sista dagarna jag har med honom för sen ska han kunna ta flaska känner jag! Men nu var de ju viktigt att vara i skolan eftersom vi har redovisningar o sånt, annars hade jag nog varit hemma tror ja.

Vi har börjat testa med den nya flaskan vi köpte och vi har bara försökt 3 gånger ännu, först ville han inte alls, andra gången kunde han suga liiiite och då märkte han att de kom lite mjölk men gick ändå inte nå bra.
Idag sög han faktiskt mer och var jätteduktig. Så om man försöker nån gång per dag så kommer det nog gå bra framöver. Men det krävs ju lite övning.. klart mammas bröst e bäst :P

Nu e jag helt slut, ont i huvudet och trött.

Så det blir nog en tidig kväll för oss! Mitt hjärta sover just nu, det ser himla skönt ut :)

Loke, mitt hjärta, min son, mitt allt.

0 gradigt.

11-02-27,

Idag är det nollgradigt ute, guud så skönt! och igår var ju underbart med :) det blev ju en härlig prommis, och nu snart ska vi ut igen och röra på fläsket haha! Det är nice när man kan äntligen ta sina promenader, när man inte får träna så mycket annat..

men det går tydligen rätt bra att gå ner i vikt när man ammar också, jag har ju inte ätit speciellt nyttigt eller ens tänkt på det nå sen han kom, och ändå gått ner i vikt.. sen har man ju inte kunnat röra sig heller för att de varit svinigt kallt, men nu så... då ska de överblivna kilona bort. har 2 kg kvar tills det jag vägde innan jag fick veta att jag var gravid! :) sen vill jag ju gå ner mer, typ 5 kg till efter det. Jag tror det ska gå att ordna ganska lätt :)
Så kan man börja använda lite finare kläder igen..

Gud vad less jag är på att behöva tänka på att ha kläder som ska kunna ammas lätt i.. dvs amningtröjor, har inte alltför många, linnen som går och dra ner lätt, eller nå annat smidigt.. Skönt sen när man kan ha vilka kläder man vill och känna sig fin :) nu äre mest bekväma kläder och det är ju inte alltid så snyggt känner jag. kanske för att jag haft det nu under hela tiden man var gravid och efter :P

Kul och köpa lite nya leggings, tröjor, SKOR m.m. :)





Nej nu ska vi bada Loke! :)

Hejs.


Loke charmar.

11-02-26,

Ja våran älskling charmade mormor och morfar i Heden.. Han älskar ju att ligga på skötbordet och va nakenfis! hihi, då ler han som en tok och pratar på! Mamma vart jätteglad när han log sådär stort med hela ansiktet till henne och surrade :) han charmar dem totalt hihi.. vår lilla älskling!

sen satt hon med honom i soffan då han somna i hennes famn, mysigt.

nu e vi hemma och ska se lite film, har sett melodifestivalen! tyckte de var bra att Nicke Borg kom med till finalen :) usch för Linda B som alltid låter likadant..

Hoppas alla har en mysig lördag, det har vi! :)

Mys med familjen i soffan med en film nu, kanske en skräckis?! Loke får då inte titta haha! Han ska ändå inte kika tv så det är ju lugnt :)

Hejs.

Gud så skönt väder.

11-02-26,

Ja idag var det minus två grader när vi vaknade! gud så skönt. äntligen varmare ute! hoppas det håller i sig nu. är ruggigt less på minus 30 grader typ. man kan ju inte göra nått!

Inatt så sov Loke från elva till fyra, vart helt chockad då jag skulle mata han först då, han sov alltså 5 timmar i rad, det har han inte gjort nångång, max tre timmar brukar det gå... men han var väl grymt trött efter gårdagens vakenheter.. och efter fyra så somna han om till halv åtta, så det var också rätt länge! :) himla skönt! då fick mamma också sova längre för en gångs skull :)

Sen har vi haft besök av Akå och hennes dotter Ronja, som är 3 år! Jätte trevligt var det och Loke fick en supersöt present! tackar så mycket :)

Solen skiner ännu och jag bara MÅSTE ut. så nu ska jag se om Loke vill ha mat snart och sen får han dyka ner i vagnen för ut måste ja i detta underbara väder. solen skiner och nu är det PLUS 3 grader här!! woooho..

Sen efter promenaden så blire middag i Heden så Loke får träffa mormor och morfar en sväng också!

Hejs.

Sängen väntar..

11-02-25,

Nu ska vi snart krypa ner och Loke har endast sovit en timme till sen sist... så nu äre 3 timmar han sovit totalt sen 14 timmar... helt sjukt juh! Ja nu skriker han efter mat, så nu ska jag mata honom sen ska vi krypa ner.. Min lilla älskling, hoppas han får sova gott i natt och att vi också får det! Vore skönt.

Gonatt gonatt :)

Lite egen lyx.

11-02-25,

Idag är det löningsdag kom ja just på :) woho! Eller lön och lön men pengar iaf!

Imorse klev vi upp åtta för att börja fara iväg till Helen, vi skulle plugga litegranna. Få klart en powerpoint som vi ska redovisa på måndag. Loke var morgon trött som vanligt men vaknade till vid halv nio så då for vi iväg. Hos henne var han vaken för alla nya intryck o grejer han hade fullt upp o kolla på. Sen somna han in kring elva.

Sedan kring halv ett så hade jag en tid hos Tove som har Mary Kay produkter som jag skulle få prova på! Har faktiskt inte testat dem förut, och många säger ju att dem är så bra! Hade fått detta av Magda så det var himla skönt att testa på :) Och jag hann mata Loke innan så jag kunde åka själv också... verkligen lite egentid och mammalyx! Jag njöt verkligen så tack Magda!

Fick testa krämer, ansiktsrengöring, makeupremover, mineralpuder m.m. Och jag shoppade en del därifrån! Haha. Det var ju verkligen nått jag behövde, för man är ju så himla torr nu i ansiktet så det kunde inte komma mer lägligt detta :)



Köpte allt detta :) Makeup remover, ansiktsrengöring/peeling, ansiktskräm,
mascara, och mineralpuder.

Så himla nöjd :)

Efter det har vi vilat middag och tagit de lugnt..

Vår lilla älskling har endast sovit 2 timmar sen klockan 08.00 i morse, och nu e ju klockan typ 20.00 på kvällen, så han har gnällt en del, säkert övertrött men nu tror jag att jag fick honom att sova. lite mat och mys i sängen så.. Våran lilla plutt! Han behöver ju mer sömn än så..

Nu ska vi kika lite tv! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll :)

Kram

Om ni också vill förnya er.

11-02-24,

Ja om ni också vill förnya er blogg med hjälp av en skicklig en så kan ni göra det här:
 www.annaform.se

Hon gjorde min och jag är verkligen jättenöjd! :)

Hejs.

Gick tydligen inte.

11-02-24,

Jag försökte ju från morron att gå och lägga mig med Loke, men han tjorvade och vi bytte blöja, matade, ja allt möjligt men han ville som inte riktigt. Han slumrade till en stund men sen var det nått som störde honom ändå.. Så de blev inte mycket sova där inte.. Sen när Adam kom hem så var han så söt och tog Loke och satte sig med honom och såg tv i källaren så jag kunde få sova, men de gick ju typ inte alls.. usch var nog FÖR trött för att sova, ibland blir det juh så.. och så tänkte jag att nu MÅSTE jag ju bara passa på att sova och ba därför så gick det inte. Störande!

Nåja efter maten om Loke sover då så ska jag fasen krypa ner och sova!

Så det blir nog en tidig kväll här hos oss!

Snart blir det att äta risgrynsgröt, det är riktigt gott :)



ZzzzZzz..

Förhoppningsvis har man mer energi imorron!

Hejs.

Inte direkt pigg som min son.

11-02-24,

Sitter här helt morrontrött med en pigg son! Han vakna av Adams klocka i morse, halv sex och var vaken en timme, sen har han sovit lite oroligt och ätit om vartannat och var pigg och alert halv nio..  huuaa! jag e himla trött.

Får se om han vill ta sig en powernap snart så gör jag nog desamma :)

Återkommer senare.

Hejs.

Mysig dag.

11-02-23,

Blev himla nöjd med bloggdesignen som Anna gjort, ska länka till henne senare när det är helt klart. Är bara nån grej kvar nu :) men riktigt snyggt. eller vad tycker ni?

Idag har jag och Loke varit på Bvc och vägt honom.. trodde han skulle väga jättemycket, då han ökade sist med typ 600 g, men nu hade han gått upp 200 g i veckan för det var 2 veckor sen han vägdes.. så 400 g hade han gått upp, vilket var bara bra! :) mycket bra jobbat lillsötnosen.

Sen for vi hem och duschade innan vi begav oss ut till Sävast för att träffa Magda, Jossan o Dylan och Emma kom förbi också! Det var himla trevligt... Shit vad stor Dylan hade blivit.. Jag tror jag såg han sist när han var 3 månader hemma hos oss, och nu är han hela 10 månader :) Stora killen!

Loke var himla lugn på dan också, vilket var skönt, för då kunde han va lite mer me och han låg på filten och tittade och log lite, de var ju mycket nytt och kika på :) Men han ville ha koll på var mamma var hela tiden, då var han lugn :) Men han somnade även i Magdas famn, såg mysigt ut.. hihi tror hon blev lite sugen :P

Ikväll har Loket badat, tyckte han om jättemycket! :)

Nu ska vi krypa ner i sängen o mysa lite, han e alltid så varm och goo vår lilla plutt så det är skönt när han ligger nära så man blir varm!

Toppen dag alltså och nu ska sova, himla trött e man ändå.

Hejs.

Ombyggnad pågår

Ursäkta röran. Välkommen tillbaka om en liten stund för en ny bloggdesign!
/ Marie & Anna

Bloggdesign.

11-02-22,

Ja snart kommer de bli ändring i min blogg :) Jag längtar tills de blir klart! Behövs ju lite ändring nu då inte Loke är i magen nå mer som på ultraljudsbilden.. utan snart är han ju faktiskt 2 månader.. om en vecka cirka.. :)

Just nu ligger Loke i Adams famn och Adam sjunger för honom, så söta dem är. Jag älskar dem så otroligt mycket. Blir så rörd när jag ser de finaste killarna ja vet sitta och gosa tillsammans. Vilken känsla det är. Nej usch nu saknar jag min Loke, (som är en meter bort) måste pussa på honom.

Hej då och gonatt.

Plugg och skrik.

11-02-22,

Idag har Helen varit här och vi har försökt få lite pluggeri gjort. Vi surra med Josse via msn och pluggade så, hon sitter ju i Göteborg och läser samma kurs som vi och vi har en grupp uppgift tillsammans jag Helen o Josse. Men det gick bra så de var skönt! Dock så var Loke grinig under tiden, så jag hann va med ett bra tag ändå och sen fick jag mata honom och gå omkring med honom. Han var inte så glad sen.. usch hatar verkligen då han får sina panik skrik. de är det värsta som finns.
När Adam kom hem tog han honom så vi kunde göra klart det sista men då han började skrika sådär så kan man ju inte sitta still, man rusar ju till honom för de gör ju så ont i hjärtat. hua! Men oftast går de ju över rätt snabbt, typ några sekunder men ändå haha.. då har man hunnit springa till honom och kolla vad som händer..

Sen for vi o handlade och det gick bra tack o lov, han sov i bilbarnstolen.

Har fått mitt pyssel på posten så ska kika lite på det nu! och hoppas på att Loke vill ha en bra kväll, dvs att hans mage e bra.

Det hoppas jag även att den är imorrn, att han slipper vara ledsen och skrikig.. för det ska bli kul och ses med några vänner och surra lite!

Nu ska vi mysa på här! Kram

Lillesötnosen.

11-02-21,

Ont i mamma hjärtat då Loke skriker o har ont.. han har ofta så som sagt på kvällarna och det är ingen höjdare. nu gormade han när han skulle äta och grinade samtidigt.. var iofs en stor rap som kom upp då jag försökte rapa honom istället.. sen åt han lite mer, grina lite mer.. och sen tillslut somnade han in. Vår älskling.. men nu vaknade han hörde jag, älsklingen tog honom, får se hur det är nu med magen på vår älskling.. tycker så synd om honom. Har hört att det kan hålla i sig tills de är 3 månader, att det kan vara en sån fas dem har. men som sagt, eftersom vi är "bortskämda" med att nätterna går bra än så länge så är det väl okej att han skriker då och då på kvällarna.. det får man ta lixom men för Lokes skull är det ju inte kul.

så vi ska nog bara mysa på i soffan ikväll. rå om honom, mitt hjärta.

har kolla på en sån där pysselgrej idag, VILL HA! En cuttlebug. Maria pratade även om en sån att de ska va bra eftersom de går o stansa ut massa fina bokstäver. en sån vore grym till all scrapping, blir så fint då :) Men den kostar ju en hel del. som minst typ 900 och mest 1300kr. sen ska man ju ha dies till också.


får köpa en sån såsmåningom, när man har råd! :)

nu ska jag pussas med mina älsklingar! De finaste som finns!

Hejs.

Ny vecka, what to do.

11-02-21,

Jaa det borde vara plugg jag ska göra men det finns ju så mycket roligare saker! Haha inte alls motiverad, men kanske inte så konstigt när man har världens sötnos hemma som ler till en och är så söt?!

Borde städa lite mer, blev inte så mycket igår.. även tvätta igen!

Borde få mitt pyssel hem i brevlådan idag?! Hope so :) då blire pysslande kan jag lova!

Sen kanske jag även får den där Calma flaskan tidigare än 2 veckor för den skickades tydligen som Apost. men de kvittar ju egentligen..

Nu har jag en sjungade Loke här så nu ska jag kila, hörde just att han la av en brakare av dess like :) haha!

Återkommer senare :)

Glad och utvilad är jag idag iaf! Och energikicken har man fått :) Smilet!

Hejs.

Äntligen.

11-02-20,

Ja äntligen fick man komma sig ut på en promenad. det var så grymt skönt att röra på sig!

såhär glad var jag att man fick promenixa i någorlunda väder :) (ska va ett hopp men landa just haha)



Jag o älsklingen!



och bjuder på en bild på vår underbar son som jag älskar så otroligt mycket!



Nu ska vi ta o se en film innan vi kryper ner. Loke har sovit en hel del idag! Och jag har passat på att sova med honom också.

Synd att helgen nu är över, men ny vecka nya tag väntar. Det ska bli plugg, pyssel och promenader.. och kanske nå besök hit eller dit :) vi får la se!

Hejs.

Sommar ute?

11-02-20,

Haha ja man kan ju tro det nu då det är -18 grader ute, haha.. Sommar i jämförelse med de 28 grader de varit i en vecka typ om inte längre. Det ska bli skönt o komma igång med promenaderna igen, om detta nu håller i sig.

Usch trött i ögonen är man, har sovit rätt bra men hade vela sova längre. Loke vakna vid åtta helt pigg och surrade med oss i sängen! Darlingen gick upp med Loke så fick jag sova en stund till.

Apropå den där flaskan så beställde jag en sån igår, de kunde ta 2 veckor för den och komma men det gör ju ingenting då vi inte ska börja med den ännu så.

Nu vaknar snart vår sötnos, han somnade om såklart då jag gick upp och åt frukost så man kanske ska passa på att vila ögonen lite!

Jag längtar tills mitt pyssel kommer med posten, wiiiiii! helt galet mycket :)

Men nu blir det att ta det lugnt denna söndag och bara mysa på! Kanske städa lite också o slänga in nån tvätt.

ha en mysig söndag.

Bröstmjölksflaska?!

11-02-19,

Ja, jag sitter och funderar nu om vi ska köpa en bröstmjölksflaska till vår son, om man skulle behöva använda den nångång framöver! Såhär ser den ut, den ska vara formad som bröstet blir när bebisarna suger.

Amning är alltid bäst för ditt barn, men ibland är det inte möjligt att amma naturligt. Calma är ett alternativ till amning för mödrar som ändå vill mata sina barn med bröstmjölk.

Calma är speciellt utformad för att behålla ditt barns naturliga ätbeteende från naturlig amning. Nappens speciella utformning möjliggör för barnet att äta i lugn takt så det kan andas och pausa regelbundet. Användning av Calma gör så barnet enkelt kan skifta mellan den naturliga och nytta amningen till matning med hjälp av flaska.

Calmas speciella utformning bygger på forskning och har tagits fram i samband med University of Western Australia.




Då kanske det blir så att Loke även tar bröstet om han skulle få ur en sådan flaska?! Det är ju det man funderar så att det inte är helt uteslutet med bröstet efter man har testat en sån här.. Är ju mer likt bröstet än vanlig falska iaf.. så vad tror ni? Nån ni vet som har testat en sådan?

Amningen går annars jättebra för mig vilket jag är tacksam över, det är så många som verkligen har problem eller får problem med amning. mer än man tror. På babymassagen sa dem att nästan alla först föderskor har problem med amningen och att vissa helt enkelt är gjorda för att amma. jag kanske har tur.

Hejs.

Det bästa som finns.

11-02-18,

Asså det är så underbart! Så otroligt underbart..

När man vaknar på morgonen och Loke ligger bredvid och myser, han börjar vakna till och gnäller lite, jag tände lampan hans (hans blå stjärnlampa vid hans säng) och lägger mig o tittar på honom och säger gomorron älsklingen! Han hör att nån surrar och tittar upp, ser att det är mamma och börjar leee... asså det är så underbart. Jag var sjukt trött i morse men det är som sagt som att det försvinner direkt man får denna energi av vår son.

Samma när han låg i babygymmet så kan man titta in och lee mot honom så ser han att det är jag och ler. Ojoj. Som sagt, han har börjat lee väldigt mycket nu och det är så underbart!

Igår kväll när han hade ammat och började somna till vid min sida så ligger jag bara och beundrar honom, och helt plötsligt så ser jag världens leende och han skrattar till för nån sekund, sen somnar han om... haha, så söt, han måste ha börja drömma nå kul :) Längtar tills han får mer skratt också. Men leendena räcker så himla gott :) Bästa som finns.

Idag skulle vi ha pluggat jag o Helen o Josefin men Helen var lite dålig i magen så vi vill inte riskera att få nått, ifall det skulle vara magsjuka eller så, det går ju sånt nu så...
Nej huvva va sjuk med en liten plutt, nej tack! Tycker synd om brorsan min, som hela hans familj fick magsjuka förra veckan, Johanna o Hugo med.. huvva! kan inte va roligt när man ska ta hand om en liten samtidigt..

Nu ska jag göra mig frukost för Loke sover här brevid mig på kudden i soffan! Ser grymt skönt ut!

Återkommer kanske senare med nått inlägg, vi får se :)

Ha en mysig fredag annars!!

Lycka...


(bild från google)

Babysele.

11-02-17,

Yepp nu har vi varit o handlat en babysele av märket Baby Björn :) Dem kostar ju svinmycket i butiker men vi hitta en som sålde en på blocket, 300 kr. thanks! Och Adam har testat den och han tyckte den var bra, jag ska nog testa den imorron nån sväng :) Skönt kan jag tro att ha fria armar lite då och då..
Har inte tagit nån bild på den än men kan se om jag hittar en sån på nätet..

Så ser den ut :)


Sen har jag pluggat lite o läst. imorron ska jag o Helen träffas och plugga!

Nu ska jag dricka the och äta cheesecake! mums :)

Längtar fortfarande efter bra väder och promenader.. fasen! Men då jäklar när det blir varmare då äre jag som flyyyyger ut ur huset för promenix på en gång! :)

Ha en trevlig kväll.

Sista babymassagen.

11-02-17,

Ja inatt har Loke sovit rätt bra igen förutom då Adam skulle upp kring fem vakna han och då passade jag på att byta blöja, tycker inte alltid man behöver göra det på natten då de sover, men nu gjorde ja det och han var pigg och glad. så vi var vakna nån timme sådär, han log jättemycket och jag vart så glad. Hur trött o slut jag än var så fick jag en gnutta energi när han log och var så söt. Då får man verkligen en ny kick och orkar med att va vaken :) efter de somna vi om 2 timmar sen vare bara att ta sig upp för att göra iordning alla procedurer som krävs innan man ska iväg.

Vi hämtade upp Linda och Olivia och tog oss till massagen, var bara vi och ett par till. de andra vågade nog sig inte ut idag, haha. men jag kände det att jag ville fråga om Lokes öga också, så de var viktigt o fara. men Loke var verkligen trött på morron så när vi kom dit vart han inge glad för att han var tvungen vakna så han tjura lite , åt lite och sen blev de bättre.. då låg han och sprattla och log igen :) så söt.

Iaf om hans öga så äre ingen fara, dem får ofta så de små liven och det är ingen ögon inflammation men man kan ta lite koksaltlösning i form av droppar som man köper på apoteket och droppa i ögat, de ska vi köpa. för de ser ju inge trevligt ut för honom med ögonfransar som klibbar ihop huvva...så det ska vi ordna bort så fort det bara går! Men ingen fara alltså. tack :)

nu hoppas jag på att kunna vila snart, men nu ropar Loke så nu ska vi byta blöja och kanske få sig ett till leende :) vore underbart!

hejs.

Stackars Loke.

11-02-16,

Usch jag tror Loke fått ögoninflammation?! På ena ögat, de vänstra.. Det rinner bara tårar från det ögat och i morse när vi vaknade hade han gult glegg vid ögat och nu fick jag torka bort lite glegg.. huaa, man ser att ögonfransarna klibbar ihop och de rinner från ögat. Det kan ju vara att ena tårkanalen har utvecklats mer också än den andra, men glegget då? inge kul för vårt älskade hjärta. Men imorron ska jag ju på sista gången av babymassagen så då ska ja fråga vår Bvc tant om vad det kan vara och om man kan få droppar mot det. Undrar vad de kan bero på i såfall att de får det.. lille vännen.. :/

Idag har iaf Mia, Magnus och söta Emil varit på besök hos oss :) himla trevligt och träffas en sväng! Fast Emil tyckte de var mindre kul när Loke började skrika haha, han vart väl rädd stackarn, men sen andra gången han skrek gick de rätt bra.. Annars så sov Loke mest :) sötplutten, han sov på mitt bröst och det är så mysigt.. och varmt blir det, mitt lilla element :)

och nu börjar ja bli less på att det är kallt ute, vill ju UT och promenera juuh! men kan tro att min älskling är liiiite mer less än mig på vädret då han får jobba ute.. huvva! Han gör det bra som sagt!
men så skönt när man kan promenera juh, har lovat mig själv att när det börjar bli varmare så ska jag promenera en timme varje dag! det kommer bli toppenbra :)

nu ska jag kika på Lokes öga hur de ser ut. vår lilla snutt.

hejs.

Lite från huset.

11-02-15,

Här kommer lite bilder från huset... det händer lite saaaakta men säkert! Haha finns så mycket kvar att göra men det är kul då det väl är nått man får upp eller hinner fixa.

Vår nya soffa. (det ska dock inhandlas ett vitt runt bord till och mattan ska vändas andra hållet)



Vår målade trapp med ny mattorna! Blev rätt nice?!



Elementet ska målas vitt eller svart, va tror ni?



Här ska kanterna målas svart igen! :)



Högt till tak i trappen.. Fönsterlisterna ska också målas.



Ner till källaren..



Nedanför trappen.. här ska elementet målas också!!



En målad kant saknas ser ja.. den ska också målas såklart.

Så det är alltså en hel del småfix att göra med måleri, de hann vi inte innan Loke kom men de hinner vi framöver.

Här kommer tavlan vi satte upp idag!



Sådärja. Det var lite från huset. Det kommer mer framöver då vi hunnit fixa lite.. när vi nu ska det men :)

Nu ska jag försöka läsa lite skola, kan jag behöva!

Hejs :)

Bebisbesök.

11-02-15,

Ja idag har Linda varit här, en tjej från babymassagen, med sin lilla Olivia och hälsat på :) mycket trevligt! Vi surra om allt möjligt, bebis förlossning tankar o funderingar! skönt o ventlera sig lite med de som är i samma sits! Mycket välbehövligt :)

för ett tag sen kom min darling hem och nu sover han middag, det gör även Loke i soffan!

fasen åh, i morse missade jag ju att vi hade Adobe connect via datorn, alltså vi hade en föreläsning via datorn som man ska vara med på! Helen hade ringt men då sov vi juh och hade inte telefon på. Jag fick höra det en kvart innan lektionen var slut... MORR. alltså detta amnings senilheten är ett faktum!! Glömmer massor med saker, även de som Adam pratat om och så, han får påminna mig massor med gånger.. Hoppas det blir bättre sen när man inte ammar men de vette tusan.. senilheten kanske sitter i för alltid? det började ju när man var gravid haha..  Var en till grej idag som jag planerade in som jag fick styra bort igen, pga senilminnet.. men det gick bra och ordna om så de var ingen fara men ändå??!!

idag ska vi äta lax! älskar verkligen lax. mums!

hoppas ni har en bra dag trots kylan!

hejs.

Minus 29,8..

11-02-15,

Nä fy tusan så kallt! Usch.. de känns så himla långt till sommaren nu när det är så kallt.. Vill ha vår och sommar snart juh! inge mer kallt. det har ju fasen varit den kallaste vintern nånsin, som de förutspådde tidigare... brrrr!
Tycker synd om min älskling som fasen... jag hade varit så less om jag jobbar ute och det ALLTID är kallt, ne fy han gör det riktigt bra min älskling! Duktiga du!

själv har jag precis gått upp medans Loke ligger kvar i sängen och sover! så söt han är. han märkte inte att jag smet upp för att göra mig lite frukost. så nu ligger han i våran stora säng, våran lilla plutt.. han vaknar säkert snart o vill ha mat!

annars idag så hade jag tänkt träffa en tjej från babymassagen med hennes lilla Olivia som är 2 veckor yngre än Loke, så vi får se om det blir av genom att det är så kallt. men vore kul om de blev av en stund iaf!

annars har jag inte planerat nå mer idag. hålla sig inne. fast hade gärna vela promenera snart, var flera dagar sen, de har ju varit så kallt.. tusan!

nu ska jag mysa lite med Loke :)

hejs.

Alla hjärtans dag!

11-02-14,

Idag är det alla hjärtans dag!! Våran första alla hjärtans dag med vårat älskade lilla hjärta, tänk så underbart. Våran familj. Vi har fått de bästa man kan få, och att vara nära Loke och Adam på denna dag betyder allt. Jag behöver inte få nå grejer för att jag ska känna mig älskad och uppskattad.. nog är det alltid kul såklart att bli uppvaktad men ingenting jag räknar med alls.. jag har de bästa jag kan ha, här hemma med mig just nu... som sover så sött!

Jag hade däremot gärna vela gjort nått för Adam, tänkte ta mig ut för o fixa nå men de är ju så svinkallt och sen tror jag att han tog bilen imorse för att köra post med, så äre inte säker på att den står i garaget ens...

men vi bestämde igår att vi ska äta från panelen idag iaf, så de kommer bli ritkigt nice :)

Jag har hunnit med att baka en cheesecake imorse, en som man fryser ner :) sviiingod! men när jag börjar med att ta fram äggen så ser jag en svinstor spindel i kartongen krypa, usch hoppar upp och vågar inte gå tillbaka dit igen.. haha! Jag hör vart Adam är och han var i närheten och kunde rädda mig ur situationen haha.. hade ju inte kunna baka annars, fy fan.... riktigt äckligt! visste knappt om jag ville använda de äggen som den hade varit på... men sköljde dem noga trots att de är skal, haha.... BLÄ. gillas inte!

sen kunde jag baka iaf, med Loke pratandes bredvid mig! fick skynda mig lite extra för jag visste Loke ville ha mat på en stund så! när jag var klar fick han mat, gossingen :)

En sovande Loke me goooaste kinderna :)



Nu ska jag ta en huvudvärkstablett för har ont i skallen, inge skoj.. men måste berätta hur de går nu om kvällarna med Loke. i förrgår var de ganska bra, en hel del skrik men ändå bättre än tidigare och igår så var han jättesnäll, hans mage gormade nog inte så mycket så han var riktigt glad o alert! :) så hoppas att det börjar bli bättre nu, är ju verkligen inge kul med magknip för lille Loke.

näe nu måste jag få i mig nå macka o så! sen vila..

Är oerhört tacksam för den familj jag nu har och det är det bästa som hänt mig! Denna dag kommer bli toppen, vilket som, jag kommer vara nära min familj, det betyder ALLT! Älskar er båda så otroligt mycket.
Finaste killarna nånsin..



Mys på ordentligt idag! Kram till er alla.

Solen skiner men kallt.

11-02-13,

Söndag den 13e februari.. jaa shit nu har halva februari snart gått, imorrn så. shit.

igår var vi på stan hela familjen och gick med vagnen, var mysigt och Loke sov hela tiden :) så skönt o vara nedbäddad i vagnen juh! Jag handlade lite till Loke och även några fotoramar :) ska försöka göra nått fint med kort till vardagsrummet. 

senare for jag o Loke till heden och myste på :) åt goo mat och såg melodifestivalen, men hujja vilka skitlåtar det var, var dock bra att Brolle kom vidare men annars så vare mest dynga! Loke tjorvade på under tiden och var inte nöjd.. men direkt vi hamnade på deras skötbord så var han lyckligast i världen haha... han gillar och ligga där, vår nakenfis :P han log till hans mormor o var hur gullig som helst, samt kissade på golvet :P

har dock inte sovit så mycket inatt.. vi la oss sent och sen sov jag bara allmänt dåligt, Loke sov rätt bra så det är ju alltid positvt!

nu söndag så blire o bara ta det lugnt hemms, städa lite, dona på. tvätta ska jag nog göra. sen äta upp min sushi också, blev en hel del då jag gjorde :)

och viiiiila, ska vi göra då Loke vilar, dvs typ nu. :P

hejs. 

Helg, så skönt!

11-02-11,

Igår kväll blev tjorvig iaf, han åt rätt bra men det skreks ändå.. jobbigt! Men på natten som han som en stock och han sov hos mig heeeela kvällen, så himla mysigt de var! dock låg jag på nått sätt så jag fick lite ont i ryggen vid halva natten, men sen kunde jag ändra ställning, han vaknar inte så himla lätt så de är ju skönt. han sov bra de är ju toppen och inge skrik! har iofs aldrig varit skrik på natten sen han började med minifom, dvs flera veckor sen!! :)

idag har jag och Helen varit duktiga och pluggat! fått lite mer koll på skolan o så :) alltid bra! man är ju inte så taggad på att plugga nu men ett måste, det har gått bra hittills så får hoppas på att de går bra sen också! vill ju hellre bara mysa på med Loke dygnet runt :)

när Adam kommit hem gjorde jag lite sushi som jag nog ska äta imorron :) vart så mätt av gröten vi åt haha. men de ska bli gott imorron! 

Loke har varit så snäll ikväll, han har sovit och legat och tittat på oss i soffan himla länge utan skrik :) så mysigt! Skönt när han kan ligga och titta och surra på, vår myskille! 

och tidigare idag innan middagen kom mamma o pappa med tulpaner till oss, så himla söta dem är! det uppskattades verkligen, nu står dem så fint på bordet :)



nu blire soffmys med mina killar! Hoppas ni får en trevlig helg, det ska vi ha!

Hejs.

Varför kan inte bebisar prata på en gång? :)

11-02-10,

Tack för era kommentarer och tips! Jättekul att få :)

Ja varför kan inte de små liven prata på en gång så de kan berätta vad som är fel och vart de gör ont osv... haha, det är verkligen svårt o veta många gånger vad som är galet.. Det är ju då man känner att man gjort allting som man nånsin kommer på, då det blir frustrerande o svårt.. Men klart de ska få skrika lite också men man vill ju gärna inte det, man vill ju hitta en lösning på en gång... tycker verkligen inte om när man ser de små ögonen fyllas med tårar, huvva! Fick torka hans tårar också, usch det är jobbigt..

Nu har vi ju mest gorm på kvällarna innan natten kommer.. får se hur länge de kommer vara så..
Hörde mig för idag men tycker inte jag fick så mycket bra svar på babymassagen vi var på, vi spekulerade mest och då jag fråga om de kunde vara att han har sugbehov och kanske behöver napp så höll sköterskan bara med och sa, joo så kan det ju vara... Men nå mer tips tack?! näe så de gav inte så mycket. Nåja..

Pratade med en vän idag och hon hade haft samma problem med sina barn, att de började tjorva kring kvällen med maten och vill äta ofta men kunde ändå gorma samtidigt o störa sig och skrika.. hon trodde det kan vara att Loke vill få mat men just då han äter så kommer de ju lite "blaskigare" mjölk först och han vill åt den "tjockare" mjölken som kommer senare efter ett tag då dem ammar.. och när han då känner att de inte kommer nå sånt så blir han frustrerad och tycker de är jobbigt.. Det blir ju att han måste kämpa en stund för maten vilket han kanske inte alltid orkar...

För Loke äter ju oftare på kvällen än på dagen och då kommer de inte alltid den tjockare mjölken på en gång, så kanske är det? eller så funderar jag på om vi ska börja testa med napp..
För jag tror inte det är svampen (torsk) som han lider av, för på dagarna äter han bra och somnar efteråt utan problem. Han besväras alltså inte av det. Tack Lisa för länken, har läst om det där tidigare också men vi ska vänta ett tag och se, annars ska vi testa nått så det försvinner, men än så länge besväras han inte av det iaf.

Loke som testar nappen..



Den ploppar rätt fort ut :)

Så vi får se, vi får träna med napp då och då OM det nu kan vara det han behöver..

Det blir lätt frustrerade då han försöker amma men sliter sig loss och korvar sig och skriker, medans han ser sträcker sig efter maten och det upprepas. Får försöka pumpa ut själv de första i mjölken och se till att han får det "goda" han vill ha... se om de funkar?!

Vi får se ikväll hur det går.. hoppas på bättre, känns då absolut inge kul! Fast det är ju bra att han går upp i vikt iaf, haha lill tjockisen våran. Han vägdes idag, han väger nästan 5 kilo nu haha! Så han får då i sig mat, inge snack om den saken men han är ändå inte riktigt nöjd?!

nu har jag fått ventilera lite bebistankar, ja detta är klurigt och påfrestande men jag hoppas han blir mer nöjd snart! Inge kul för nån av oss!

Nu ska jag kila, hejs!

Hugo huggtand och Loke långfot.

11-02-09,

Idag har Johanna varit här med Hugo Huggtand haha.. han har två små tänder på underkäken :) och dem känns en hel del när han biter till säger dem! kan jag tro..

Vi surra på och tog oss en lång promenad i fina vädret, visserligen kan de ju bli varmare ute men de är ju himla skönt när solen är framme iaf :) gud vad man längtar till våren och sommaren! så skönt det ska bli och promenixa dåå!!

så Hugo surrade på och Loke sov på soffan :) haha! men dem var vakna några stunder tillsammans! Kusinerna :)


Efter de var de middags dags, lax o pommes. gott gott.

Nu på kvällen sitter jag och funderar på varför Loke tjorvar med maten.. han äter lite och sen vrider sig och börjar grina och tjorva... vet inte alls vad det kan vara! försöker rapa honom emellanåt och ta upp honom och sen fortsätta med maten men de tjorvas o gormas.. så har han hållt på nu flera kvällar i rad.. inge kul iaf, det känns ju ibland som att maten är inge god för honom! Hoppas inte det är hans torsk (om han nu har det, han e vit på tungen iaf) som stör honom.. men de har ju inte blivit värre, för de är ju om de har vitt inuti på kindkanterna som de blivit mer och kan göra ont o vara besvärligt vid mat, men icke det... hmmm? Man blir lätt frustrerad då han tjorvar sådär, och så klöser han sig i ansiktet om man inte e snabb o tar bort handen... stackarn!
Nått tips på vad de kan vara? ska höra med Bvc imorron också då vi ska dit för vägning och babymassage..

nu har han dock varit glad en bra stund och vi har testat lite med napp men den ploppar ut på en gång haha!

nu ska jag byta body på honom eftersom han just spydde ner den.. haha!

hejs.

Vår sötnos alla namn.

11-02-08,

Såg en som skrev alla sina namn för hennes bebis, tyckte de var rätt kul :) så här kommer våran lista på Lokes alla namn, dem jag kommer på nu iaf!

♥ Gubbelubben
♥ Sötnos
♥ Loketok
♥ Pottifar
♥ Lill tjockis
♥ Älskling
♥ Loke långfot (han har ganska smala långa fötter)
♥ Snygging
♥ Lillfisen
♥ Underbaring
♥ Hjärtat
♥ Charmtrollet

Hihi :) Vårat charmtroll.

Nu ska vi se om de blir att sova bra i natt, de hoppas vi.

Hejs.

Huua trött dag.

11-02-08,

Ja idag e vi trötta, eller jag iaf.. säkert Adam också då vi somnar rätt sent med lilla Loke och Adam ska upp före tusan, typ halv sex.. Loke verkar oftast vilja somna typ hav ett, han sover bara kortare stunder innan de kring nio tio.. så vid halv ett kan vi får sova nåra timmar innan det är matdags. Inatt var jag virrig och minns inte ens hur ofta ja mata han eller hur de var. himlansch trött och så tjorvade han och ville vara vaken, och byta blöja m.m. så de blev inte så bra natt inatt. trött e man.. så idag blire inte mycket knop gjorda. En promenad i solen har vi tagit oss iaf, var mycket skönt o välbehövligt! :)

Loke sover och jag har passat på att ringa handels och csn o sånt jox.

Hoppas Adam kommer hem snart så ska vi nog börja laga mat, fast undra vad?!

Igår kom Adam hem efter träningen med ett paket i handen, vi hade fått en present av hans kompis Staffan o hans tjej Camilla :) Det var en present för att lilla Loke har kommit till världen! Om vi hälsar på dem nångång (vilket vi sagt nu länge men aldrig blivit av) så ska vi köpa med oss nånting till dem också, de har också barn! Glada vart vi iaf :) supersöt gest av dem..tackar så mycket..



Den kommer garanterat fyllas i framtiden! Måste framkalla kort nåndag! Har en hel del på Loke nu som jag bara måste framkalla. är några hundra kort man tagit på honom hittills haha. sötnosen våran.

nu ska jag klura ut vad vi ska äta.

hoppas på mer sömn inatt :)

hejs.

Tjorvisen.

11-02-07,

Ja på morgonen och lite in på dan, ungefär tills den där bilden i förra inlägget e tagen så var Loke glad och sprallig, men sen blev han inte nå glad nå mer.. ledsen och har gnällt titt som tätt...jag undrar om de var nå i maten vi åt igår eller så.. kan de ju vara! Man måste vara så himla försiktig med det man äter o ha koll på massa saker.. annars tjuter han ifrån dan efter typ.. stackarn!

Så de var en himla massa tjorv men nu försöker han sova i vagnen, jag hoppas han får sig en liten blund eftersom han varit vaken nästan heeela dan, vilket e länge för vår lilla plutt. Han kanske dock kommer sova bra inatt då, vilket vi får hoppas.

Har lyckats klippa hans naglar idag, woohoo. de är så läskigt, jag vill ju inte göra illa honom men de var välbehövligt nu eftersom han lätt kan klösas med den annars, och inge kul när han far med händerna i ansiktet heller o klöser sig.. så de är fixat, även hans stortå naglar, haha... dem kan också klösas haha.. när vi ligger i sängen och han ammar så kan han sprattla till en hel del på magen med de små fötterna! :P

kommit hem från grattande av farmor nyss, fikat lite. gott!

näe nu kallar Loke, magen verkar inte va som den ska :/

stackars mammas hjärta!

hejs.

Ny vecka, nya tag!

11-02-07,

Denna vecka ska jag komma mig för att göra lite mer saker känner jag. Det blir lätt mycket att man går hemma och dagarna bara försvinner. tiden springer verkligen iväg nu när man har barn. Man är ju så uppe i allt som har med honom att göra, såklart! Och en planerad promenad kan ta typ en timme innan man kommer sig ut. som nu i morse, då klädde jag på honom och skulle ut, men då var han hungrig så då vare bara av med kläderna och så fick han äta lite först. sen ner i vagnen igen och ut. nu har vi ju massa trappsteg också framför huset så det blir när jag är själv att lyfta ner vagnen först och sen hämta Loke för o sätta honom där i. vill inte dunka ner honom för trappen då sista trappsteget är högre än de andra..

Men väl ute så skönt de är, ska promenera mycket nu. det är ju så skönt o det är ju den träning "man får" träna nu eftersom det ändå bara är ca 5 veckor sedan förlossningen. men i kroppen känner jag mig helt bra, förutom då man ibland känner av fogarna, som en gång när jag klev in i bilen o så... men de går fint annars! så nu vill man komma i form igen.

Loke var så söt idag, han låg i babygymmet och surrade o lät, och log :) man blir så glad i hjärtat!
Här e en liten gladskit som e för söt.



så lite mer ska jag försöka hinna denna vecka! vill även pyssla med så mycket, vill scrappa ihop fina sidor med bilder på Loke, vill göra fina tavlor vi kan sätta upp i huset..
Måste framkalla bilder också, kanske göra en fotobok? eller så pysslar man ihop en egen.

nåja får se vad man hinner med!

ikväll ska vi iaf över till Lokes farmor och farfar. Farmor fyller nämligen år så vi ska dit en sväng o gratta henne! Vi ska även inhandla mera Minifom droppar..

Nu ska vi snart börja laga mat, blir lite tidigare idag då vi ska iväg sen efteråt.

Ha en bra dag. Det har jag, min dag e gjord då Loke ler och är så goooo!

Söndagsfix.

11-02-06,

Ja söndagar brukar ju som vara fixar dagar känns de som. typ tvätta, städa och dona på.. vilket vi också har gjort. tvättat två tvättar och dammsugit, dammtorkat och bäddat rent! känns skönt :)

Vi har även badat vår son :) Han älskar verkligen badet, så himla söt han e när han sprattlar med små benen och ser avslappnad ut! Men han tyckte inte om när vi skulle rengöra under hans valkar under hakan, haha.. han har ju som små valkar där och den valken som var längst in, var de grejs som skulle bort, de var lite jobbigt tyckte han men sen var man glad igen :)

farmor och farfar har varit här o myst med lillkillen våran en stund! Imorron ska vi dit för då fyller farmor år!

annars så har natten varit lite sämre inatt, han ville va vaken där mitt i natten nån timme sådär och joxa på. men de var ingen fara då han kunde ligga i sin säng och mest titta sig runt och fundera! men har sovit sämre då han också ville ligga rätt mycket i våran säng, man sover ju som inte lika bra då känns det som, men de är samtidigt så himla mysigt så man kan ju inte låta bli :) men nu e man rätt trött.

blir att laga kyckling idag med kokosmjölk o nudlar, gott! hoppas man får äta allt det?! när man ammar.. ska kolla upp, mest kokosmjölken då.

Igår när vi var på middag hos mina föräldrar så kom jag på precis då vi skulle börja äta lasagne hon hade gjort, att jag skulle fråga om hon har lök i... joo typ 2-3 stycken.. aja ajdå!
då var det det Loke reagerat på tidigare då mamma hade kommit hit med ett lass lasagne som vi åt och som Loke skrek massor efteråt... sen när vi åt det igen (eftersom vi fick en stoooor matlåda lasagne) så skrek han igen massor efter och då kom vi på att efter varje gång vi ätit lasagne skriker han. nått i den.. och lök är ju aldrig bra har jag hört så det blev ingen lasagne för mig! måste såklart tänka på Lokes mage, stackarn. inte äventyra det.

nu ska vi laga mat. hejs.

Alla familjer samlade.

11-02-05,

Ja idag blire massa mys ute i Heden med alla familjer samlade. låter som de är hur många som helst, alla familjer. men min lilla familj, jag Adam och Loke.. sen bror med familj, Johanna o Hugo! :) sen mamsen o papsen och lillebror Robert! himla nice :)

ska fara ut direkt då älsklingen kommer hem från fotbollsmatcher o träning. Loke sover i vagnen, och han har även sovit bra inatt. jag är så tacksam varje morgon då jag vaknar och inser att han sover väldigt bra och vaknar bara då han vill ha mat och sen får vi sova igen. tänker ofta på dagarna då han sovit mycket att nu kanske de blir en krånglig natt, men de blir det aldrig.. och att han är som en klocka, att han nästan alltid vaknar tre och sex för att äta. ja himla duktig våran lilla pojk! han e en riktig sjusovare på morron, när jag skulle byta blöja på honom på morron så sträckte han på sig superlänge och blev som en liten ostkrok :) på skötbordet fick han inte upp sina ögon utan låg och pruttade istället haha! :) så söt.

nu ska jag få lite gjort här hemma, innan vi ska iväg!

och tjejer, får hänga med nästa gång det är nått mys, hade vela se Emmas nya lägenhet men de hinns med framöver! :)

ha en härlig lördag alla!



Hejs!

Lycka.

11-02-04,

Att det redan är 4e februari, och februari är ju så kort månad så det är typ 3 veckor så är det MARS. helt sjukt vad det går fort... usch våran älskade Loke får inte växa upp för fort haha! Samtidigt som jag längtar tills han blir större och kan surra på mer och att man har mer kontakt med honom och ser att han är mer me. Men jag älskar verkligen som det är nu också...då vi gosas och sover länge på morron tillsammans i sängen och man bara ligger nära. det är så underbar känsla. man tittar på det lilla söta ansiktet som alltid gör så söta miner med munnen och när han tittar upp på en, så smälter man.. det blir en hel del pussar på honom då! :) jag har så otroligt mycket kärlek att ge honom, mitt älskade hjärta. jag är så otroligt tacksam att vi nu har en underbar bebis hos oss och kan inte va mer stolt!

Det är många stunder under dagarna då jag bara tittar på honom och känner sån kärlek och lycka att jag kan fälla massa tårar! Lyckan är verkligen total. Han är så fin, så otroligt fin.. och bara våran!

Min Adam är då den bästa, han e så underbar och hjälper till med allting han bara kan göra, och jag tycker det är supermysigt då jag ser han och Loke sitta tillsammans o mysa i soffan eller då han ligger nära honom och bara gossas. det är så härligt o se. mina killar..  Han är så söt Adam som säger att han längtar tills han också får mata Loke, så han vill ju nästan att vi ska börja med flaska snart så han också får mata.. :) han får ge Minifom dropparna iaf innan varje måltid, det är hans matning :) Adam e verklkigen en bra pappa! Det är jag tacksam för!

nu ligger mitt hjärta bredvid mig och små snarkar :) han har på sig en supesöt bamsepyjamas. orkar inte lägga in en bild nu, kanske kommer senare vi får se.

Ja jag kan skriva hur mycket som helst om hur glad och lycklig jag är. för det är jag verkligen. hur frustrerande det än kan vara då han skriker och man tycker man gjort allt man kan.. men det är inte särskilt ofta han gör så nu för tiden, bara ibland.. men oftast är det mat han vill ha när han skriker som mest, då ska maten kommer PÅ EN GÅNG! :P

så idag är det fredag, betyder fredagsmys för hela slanten! När Adam kommer hem ska vi bara njuta av helgen och våran familj. och imorron blir det att fara till Heden för mys med hela stora familjen samt min brors familj, så underbart när alla samlas o myser på! Kul när Loke får träffa Hugo också.. kusinerna :)

nåja nu ska jag fortsätta titta på min älskling som snarkar och försöka få i mig frukost!




Ha en mysig Fredag alla, det ska vi garanterat ha! :)

Bebismassage.

11-02-03,

Ja imorse gick vi upp för att fara på bebismassagen som börjar klockan tio.. Loke hade varit vaken innan det, kring halv åtta vakna han och ville titta och fundera på allt möjligt så vi låg i sängen o surrade på :) Han tittade massa på mobilen ovanför spjälsängen då jag rörde i den, supersöt! Kossor och fåren som for runt där o hoppa :)

på massagen sov han först och sen när vi skulle massera ryggen så tyckte alla bebisarna om det ett tag sen började alla små skrika i kör haha.. och då ville Loke ha mat! sen blev han trött igen och vi satt o surra istället efter massagen! himla trevligt o surra om bebis stuff!

nu ska vi sova middag hela familjen, om Loke vill dvs :)

sen vette tusan vad vi ska hitta på , men en promenad med vagnen blir det nog iaf :) alltid skönt!

nä sova var de. hejs.

Skönt o röra på sig.

11-02-02,

Ja det är verkligen skönt att komma ut och promenera, jag måste göra det oftare nu! det behövs verkligen, frisk luft och så gillar ju Loke det också, han sover så skönt i vagnen! Vi var en sväng nyss och gick o surra ja o älsklingen, så himla mysigt. våran lilla familj tillsammans.

vi ska strax krypa ner, och se om Loke vill det också.. han är tjorvig nu ikväll! usch det gör verkligen ont i mamma hjärtat då han skriker.. huvva! han har ätit massa ikväll o var lugn i vagnen men nyss var han inte nå glad alls. lill stackarn som tar i från tårna när han skriker, man vill ju att det ska gå över på en sekund också.. haha det gör ju inte alltid det.

men tidigare på dan så var han vaken och var en glad liten Loke!




Nu blire gonatt för oss!

Trött AB.

11-02-02,

Ja igår var det så att jag hade inne dagar på luleå tekniska universitet och då måste man befinna sig i skolan och ta det av föreläsningarna där! Då var det bara att ta med Loke. men natten till igår hade vi endast fått sovit cirka 2 timmar så jag var himla död redan på morgonen. göra iordning allting som ska med till Loke, vagn, bilbarnstol, skötväska, filtar m.m.

väl i skolan hade vi data lektion först och då sov han 2 timmar typ, skönt! sen var de matning och blöja som skulle fixas. sen somna han om där kring lunch då vi åt i B huset och träffade några gamla klasskompisar som passade på att hålla min lilla älskling som bara sov så gott :) så då passade jag på att äta medans jag hade barnvakt ;)

efter de var de lektion igen kring ett och då hann jag bara gå in i klassrummet och säga hej så sa Loke hej ganska högt han med, så vi fick gå ut haha :)

det är ju det som är så synd, man vill ju kunna va me på lektionerna och lyssna för det är ju superintressant, men man vill ju inte störa med lillemannnen. lärarna var dock väldigt förstående så det kändes jättebra.

de lärare jag hade igår brydde sig inte om närvaro och sa att det är ju upp till en själv att ta anteckningar av sina kompisar osv för att hänga med. och det är ju sån TUR att jag har Helen som gärna skriver åt mig. det är guld värt! jag e så tacksam. just därför orkar jag inte åka med Loke idag och imorron till skolan , utan vi skippar det och så träffar jag Helen nån dag framöver och går igenom allt. det känns så skönt! För när man ändå inte är med på lektionerna genom att man ska lugna Loke och dona på så känns de lika bra o va hemma om lärarna inte bryr sig om man är där egentligen :P toppen bra.

huvudvärken var ett faktum igår, försvann aldrig. skulle lägga mig kring sju tänkte jag när vi hade kommit hem, men det ville inte Loke :P han skrek och dona på, så vi somna väl där kring halv ett på natten som han brukar somna in.. huaaa! så nu har vi sovit lite då och då men jag är fortfarande helt slut...

ska ta och sova direkt Loke nu sover så man kommer ikapp med sömnen lite. de behövs.

ska även läsa lite litteratur idag, men nu e jag då hungrig så nu blire frukost.

det var igår det, och idag blir alltså inte så mycket gjort utan mest ladda batterierna :)

ha en bra dag alla!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0