www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sovmorgon sen jobb.

10-06-29,

Idag har man fått sova lite, men är fortfarande seg i ögonen, är nog för att jag vaknat en hel del inatt... vet inte varför men så kan det ju bli ibland..
ska slappa så mycket jag kan nu fram tills jobbet börjar klockan ett.. då blire o jobba heeeela långa dagen! får hoppas det går någorlunda fort iaf! ska stänga spelet också, nervöst... var längesen jag gjorde det, får se om man kommer ihåg allting haha! :)

så nu blir det frulle o slapperi haha..

tråkigt inlägg men så kan det gå! :)

träffade iaf lilla Hugo och familjen igår, var mysigt! han har börjat titta lite mera nu och spanade på mig när jag höll honom, så himla söt.. det ser verkligen ut som om han funderar och funderar när han kikar runt :)
gosungen!!

ha en bra dag. ciao.

Ledig idag sen jobb.

10-06-28,

Idag är jag ledig, skönt det! har sovit ut ordentligt och ska strax fika!  sen får man se vad man ska hitta på... det kanske blir att fixa med nått i huset, det finns ju alltid nått att göra! :)
skulle även vilja hälsa på i Heden och träffa lilla Hugo, men våran bil är det nå fel med just nu.. det är nå med avgasläckage och ljuddämpar problem, när man gasar så låter den som en harley davidsson typ haha, eller nån fjortis raggar bil :P  inte bra det...
men Palo skulle kolla på det och om han inte vet hur man ändrar och fixar det så ska vi lämna in den.

idag ska det vara 19 grader och sol, men jag ser ingen sol ännu.. kanske kommer fram snart :)

nä nu ska jag ta mig i kragen och göra nått här hemma..

här kommer några bilder på min älskade söt Hugo med familj :)


Hihi så frän med sin AZDZ body och mössa :)


Fyra generationers kort, Med pappa, farmor med lilla Hugo och Richard!


Johanna, Richard och Hugo :)



Lilla charmtrollet himself :)

sååå nu har ni fått se honom!

nu frulle :)

ciao.

Midsommar helgen.

10-06-26,

Igår var det midsommar afton! :) jag och älsklingen sov ut länge och gjorde frulle i lugn och ro. sen tog vi en mysig prommis i det soliga vädret! det var kring 20 grader eller nått, jätteskönt..
sen satte vi oss ute på altanen och åt lite glass i solen, så himla mysigt! och jag vattnade alla våra plantor och landet och blommorna! :)

kring fem for vi och hämtade upp Palo och sen for vi ut till Adams föräldrars stuga i Alträsk för att mysa på där! hans syster och hennes kille var redan där, och vi satte igång kubbspelandet! de var synd att de var så mycket knott och sånt men annars vare himla skoj :) sen blev det gooomiddag, grillad karee med potatisklyftor och sås :) halloumi också såklart. sen till efterrätt glass och jordgubbar! :) mums! och de var svenska jordgubbar... dem är så sjukt goda!

vi fortsatte kvällen med mera spel, vi spelade "med andra ord" och ett annat frågespel :) var himla skoj! jag och palo skulle förklara för varandra och de gick rätt bra för oss, ena gången vann vi iaf :) hihi! man blir så stressad men de e skoj.. mycket skratt iaf!

så de var en mycket trevlig kväll :) var väl hemma vid tolv nångång! då blev de sängen..

idag har jag jobbat hela dan,  nu ska jag snart smaka en broccoligratäng som jag köpt på ica, får se om den är goooo,men ska testa göra en själv nångång också :) det luktar sjukt gott nu iaf!! hungrig!!

imorron har jag ett kort pass så de kommer nog gå fort! :)

nu ska jag chilla i soffan med lite maaaaat... tjohej :)

Solig dag men jobbet kallar.

10-06-24,

Idag har jag bara jobbat i spelet hela dan typ, från kvart i nio till 18.00... var längesen man var så länge i spelet, hehe det känns i benen att man stått upp hela dan idag.. men de har gått fort ändå! det är kul när man jobbar flera där :) har såklart varit massvis med folk också! idag har ju ica öppet till 22.00... stackars dem som jobbar tills då... typ Magda gumman :/ men du ska ju få go saker då du slutar så hihih :)

dagens kommentar i spelet, när Madde hade tagit betalt för 2 tidningar av en tant... så knövlar hon ihop kvittot för att slänga det, (ingen tar ju nånsin kvitto i spelet) så säger tanten... MEN VAD GÖR DU?? haha... Madda öppnar handen och kollar typ förvånat vad hon nu egentligen hade i handen ( såg skitkul ut, jag trodde de var nån peng eller nått ) Jaaa, jag tänkte slänga kvittot säger hon.... Men vaa? så gör man väl ändå inte, helt allvarligt och surt säger tanten det... Madde ba: ja folk brukar inte vilja ha kvittona här så jag trodde inte du heller ville ha det, hon fnyser lite och ja men självklart och så tar hon de ihopknövlade kvittot på 2 inslagna typ aftonbladet. haha..

ja vissa är då som dem är :)

nu ska jag slappa på här hemma..

imorron är det midsommar och vi får se hur det blir, antingen blir det att vi far till Adams föräldrars stuga med Adams syster o pojkvän och spelar spel och myser på, eller så blir det att vi åker ut till Mia och company i trångfors :) men det lutar tyvärr tjejer åt stugan, var så länge sen vi var där och det är så mysigt där ute! men vi får ju ses en annan dag annars... jag ska dubbelkolla med Adam ikväll så hör jag av mig Mia.

kram kram.

Onsdag.

10-06-23,

Idag sov jag ut på morgonen och åt frukost i lugn och ro! the och macka med leverpastej :) mumma. tänker på dig Marre varje gång jag tar leverpastej, sötgumman som saknar det så mycket.

sen kom Mia, Magnus, Tessie och Magda och hämta mig kring halv ett så vi for till luleå en sväng för lite shopping! var mycket trevligt :) vi strosade runt och kikade! jag shoppade några små saker:



Massa body shop produkter för kroppen :) Den rosa är hallon, luktade sjukt gott! Den lilla rosa är för läpparna och var jordgubbslukt, mums! Cacao smörj för hela kroppen :) nu ska jag bli så leeeeen och lukta så gooooottt!!
och få fina naglar också :)


Leggins från Gina och ett skönt långt linne från Vila! :) nice nice..

Köpte även sockar och trosor men de fotade jag aldrig, var inga speciella :)

Sen åt vi på Subway, mums så gott det var. Vi gjorde mackor med skagenröra, ost, sallad, gurka, röööödlök och majonäs. var riktigt gooo..

Ikväll har jag och darlingen sett filmen bröllopsfotografen, den var rätt bra! helt okej :) guuuu så sugen jag blev på att fota alltså när man ser där att dem skaffar en studio osv.. rooooligt!

nä nu ska jag chilla på i soffan! tack tjejer för idag.

tjohej.

Längtar till ikväll.

10-06-22,

Sovit gott har man gjort! himla skönt :) snoozade massvis också haha.

ätit frulle, pysslat lite och snart ska jag duscha, vattna blommorna (om det behövs från allt regn som varit, ska kika) och så ta det lugnt! men jag vill att det ska bli ikväll, då ska jag ta med Farmor till Heden så hon får träffa lilla Hugo också, undra om hon sett en sån liten bebis på länge? :) jag är då dödskär i sötnosen Hugo. kan inte sluta titta och gosa med honom! så jag vill så gärna träffa han med! hihi...
vi ska ta lite bilder också, fyra generationers bilder och familje bilder, kommer bli superfint!

Just det Mia, vi får inte glömma ta bilder på dig och Magnus snart också :) men det kan vi surra om imorron!! puss

ungefär så ser min dag ut, rätt lugn alltså! skönt det... och behöver det...

Jag är så lycklig just nu.

Måndag, ny vecka.

10-06-21,

Början på denna vecka ska jag bara ta det lugnt och vila... sen blir det jobb i slutet av veckan!

usch de var en omtumlande dag igår, den började lugnt vi satt i soffan och såg på tv och slappade! sen blev vi oroliga och fick dona på med massa koller och sånt men det slutade bra iaf, allting är okej! men de var en sju helvetes dag...mycket känslor..

solen skiner idag, det är ju bra :) idag blir det att bara ta det lugnt och vara hemma! ska göra klart det jag ska ge till Richard o Johanna, sen imorron ska vi dit med farmor och hälsa på så hon får träffa lilla Hugo också! sen ska jag även fota hela familjen Hugo så man kan göra nå fina kort av dem sen :)

näe nu ska jag pyssla på med det jag ska :)

ses och hörs..

Lördag o regn.typiskt.

10-06-19,

idag äre Lördag och V75 i Boden... jag Palo, Adam och Henke ska dit och spela ett tips tillsammans! haha får se hur de går då.. men de var mindre kul att det regnade också :( vi får ha paraply och regnjacka... hade varit så skönt och sluppit regnet... nåja nu är grillningen igång och jag har satt in en potatisgratäng :) så de lär ju bli gott.. vi får grilla under lill taket vi har vid garaget, ska nog gå det med! :) haha.

på dan var jag en sväng till Heden, träffa Johanna o lill Hugo som mest låg och sov! sötnosen :) sen var även Johannas föräldrar där så ja träffa dem också... de var trevligt!

nu ska jag gå och göra en sallad också till maten, med feta ost! :)

annars idag så är jag faktiskt himla trött... känns i ögonen, kanske för att man sovit ut?! :)

efter travet blire väl hem hit igen ett tag, sen kanske jag skjutsar grabbarna till farmen, jag orkar inte gå dit ikväll... jag e för trött helt enkelt...

näe nu vare salladen ja... :) hejs.

hoppas ni har en bra lördag trots regnet.

Ledig torsdag.

10-06-17,

Idag har jag donat på hemma och bara tagit det lugnt, faktiskt varit himla skönt! Jag har putsat fönster, vattnat alla blommor och landet (det börjar komma lite smått där)... tvättat kläder, plockat undan i huset och donat...
vi skulle behöva en stor rensning men det är ju i förrådet, haha och det får vi se när det blir..

så då äre bara damsugning och vaskning kvar! men de kanske blir imorron!

håller på dona med en grej jag ska ta med till Richard o Johanna sen också när jag åker till heden nästa gång! det blir nog i helgen, är ledig då så! Jag måste ju få träffa sötnosen snart igen, han var ju så underbar.. :)
får passa på nu också medans dem är i Boden i 2 veckor, sen flyttar dem ju till Luleå till en lgh...

nej,  nu blir det jordgubbar med glass för mig :) wiihoooo! I love it!

Söt bild! :) (bild från google)

Ciao!

Åh underbar dag!

10-06-16,

Idag har ja sovit rätt dåligt på natten, måste verkligen fixa en rullgardin snart alltså! blir galen på detta ljus... jag bad älsklingen sätta en svart filt över fönstrena i natt, blev liiiite bättre men snart ska rullisen inhandlas!

sen så blev det stan med Maria, Tessi, Magda och Jossan som kom från luleå med sin lilla Dylan! :) gud så söt han är lillen! det blev sushi och sen stan en sväng, jag handlade lite bebis kläder till brorsan o Johanna! :)

så efter middagen som bestod av tacos, (supergott) så blev det en sväng ut till Heden för att se på underverket!!
åååh.. guuud, direkt jag såg han i vagnen, låg där så liten o söt... började tårarna komma haha... snacka om att man e så glad för dem o han var så underbart fin! :)
fick hålla honom och känna på hans små tår och händer, guuuu så len o mysig... sen när vi skulle fara så blev han liten tjurig och det skär verkligen i hjärtat när han skrek.. han var nog lite hungrig så han skulle få äta :)

så himla fränt alltså, livets otroliga mirakel kan man lugnt säga! :) ojoj.. snacka om att man blev kär!

nä nu ska jag mysa med älsklingen i soffan, huvva så trött man är ändå.. blir o sova ut imorron!!

KRAM, ciao.

Måndag nu börjas det.

10-06-14,

Idag börjar mina jobbveckor, men denna vecka har jag endast 3 dagar så det är en lagom början :)

Jag e ledig onsdag och torsdag och Richard o Johanna planerar att komma hem tisdag eller onsdag... så får se när man ska bege sig mot Heden och vara beredd på att möta lillhjärtat! ååååh :) helt underbart..
pratade lite snabbt med Johanna nu, hon var in på fejjan och skrev att hon blivit mamma... dem vilade och brorsan satt med lilla Hugo i famnen och myste på! så underbart..

nåja vi får vänta o se :)

det var inge bra väder idag, ingen skymt av solen idag...

idag kring lunch kommer sotaren hit, får vi se hur det går! vi måste fråga om vår öppna spis som ibland ryker in, vad de kan vara för fel.. så vi får se då!

såå idag händer inte så mycket, dona på här hemma, sen jobb!!

ciao.

Seg men händelserik dag.

10-06-13,

Lördag har jag jobbat hela dagen , sen blev de inte mycket mer av den.. blev soffan och sova!

Söndag har jag också jobbet, börjat tidigt och jobbat till halv sex..  på morgonen så visste jag att brorsan och hans tjej skulle in till förlossningen för att sättas igång, vattnet hade sipprat ut lite nu i 3 dagar och nu skulle de bli igångsättning men då hade hon haft sammandragningar på morron så de var ju bra de också..
under dagen på jobbet så får jag helt plötsligt en bild på en liten liten krabat :) åååååååh....jag blir helt varm och glaaaaa! Dem har fått en kille :) en liten en... och 3 veckor för tidigt... men allt gick bra så nu håller jag på LÄNGTA IHJÄL MIG tills vi får träffa dem alla! dem ska nog ligga inne på BB till tisdag så sen får vi ses! YEY. jag e superglad och lycklig, kan tänka mig att dem är desto mer glada och lyckliga haha :)
Så nu är jag FASTER :) spännande! hihi

det var den stora nyheten! :)

annars så har jag inte gjort så mycket efter det, ätit lövbit med klyftpotatis som darlingen hade gjort till jag kom hem :) sen har vi spelat lite Buzz jag Adam och Palo.. hehe! var himla roligt :) men gick dock inte så bra haha...
nu chilla i soffan och bara ta de lugnt!

hoppas alla haft en bra helg.

ciao.


Fredagsmys :)

10-06-11,

Idag skiner solen och det är många som tar studenten idag, dock ingen jag känner men! :) tänk, studenten.. de var typ oj jättelänge sen.. haha faktiskt 8 år sedan! shit tiden går verkligen fort!!

jag ska dona på här hemma idag med, för imorron börjar ju jobb helgen och sen börjar allt jobbade i 5 veckor! så ska fortsätta måla lite grann idag och så! sen blir det Fredagsmys med darlingen :)

här kommer lite bilder från igår:

Satte in toa dörrarna som e färdigmålade nu :) satte även dit handtagen men dem måste justeras lite.
men jag tycker de vart riktigt bra med vitt :) vad tycker ni?



Här är hallen då vi höll på med den, ville ba visa hur dörrarna såg ut innan målning :)



Tomat plantorna :) de har kommit några gröna små tomater som förhoppningsvis blir röda sen!



Blommorna! :)



En liten Välkommen korg vi har vid bron :)



En häng ampel med blommor som inte riktigt kommit upp ännu :)



Börjat måla i trappen :) spännande och se men tror det blir bra!







Här kommer stövlarna jag köpte, funderar om de är sånna du också köpte Mia? :)


Nåja nu ska jag dona på, nu har ni fått se lite av pysslandet!! :)

hoppas alla har en bra Fredag!! :)

Kram

Måla måla måla.

10-06-10,

Idag har jag börjat måla där vid trappen ned till källaren! :) ooooh, ja hoppas de kommer bli snyggt sen med ett andra varv på det! men det gick himla fort, fast har ju en hel del kvar också men ändå :) bra början iaf..
och himla kul vare! :) älskar att mååååla...

har även varit duktig och vattnat landet, alla mina blommor ute och tomatplantorna :)

köpte en fönsterskrapa idag också, he blir att ta bort fågel skitarna från fönstret haha!! :)

älskar och va ledig och dona på! finns en OÄNDLIGTHET med saker att göra!

men ikväll blire att fara ut till Heden och mysa på där! nu ska vi åka! :)

hejs

Onsdag.

10-06-09,

Idag äre onsdag... 9 juni! idag fyller Adams pappa år så vi ska dit ikväll efter middagen och fira honom lite :)

men nu äre frulle och the som gäller.. Förlåt Marre att jag åt leverpastej haha, jag vet ju att du saknar det så mycket! du får äta dig less på det sen när du kommer hit nästa gång! :) Men idag blev det en vanlig macka med källarrökt skinka på haha..

sen ska jag göra iordning mig och fara till luleå! Ska träffa upp Akå :) ska bli jättetrevligt! Var ju superlänge sen man träffa henne, sist var nog nån gång i luleå då jag sprang på henne och hennes 2 barn! idag skulle hon ta med sig minstingen Olivia som är 8 månader :) mysigt! blir nog en hel del surr :)

nu ska jag göra iordning mig!

ha en bra dag alla :)

kram.

Vad sker idag då?

10-06-08,

Idag äre tisdag...

på dan blir det att ta en promenad, nu måste jag börja röra på mig, haha... har inte motionerat på så länge nu så nu måste jag börja ta tag i det igen, iaf promenera oftare!
sen blire att dona i huset igen, städa lite plocka undan, tvätta kanske...
är supersugen på att måla mera också, men vart ska jag börja, har ju massor som ska målas vitt... kökstaket, hela taket i hall och kök, vid trappan och ner till källaren... ååh de kommer bli så fint så vill att det ska vara så NU! :)

så det blir allmänt fix på dan, men vad ska man hitta på ikväll? ingen aning!
vad gör ni tjejer ikväll? kanske skulle hitta på nå? :) får messa er och fråga!

det är fortfarande tråkigt väder ute, vill att de ska va SOL!

antar att jag måste putsa fönsterna i vardagsrummet idag också, vaknade och såg att en fågel har pooopat hur mycket som helst på fönstret, haha snyggt... :P

nu ska jag fortsätta med mitt the och leverpastejmacka! :)

ciao! :)

Ledig vecka.

10-06-07,

Ja nu ska jag njuta av denna vecka som jag e ledig, för sen blir det fullt upp med jobb i 5 veckor! :) sen semester igen... men så nu denna vecka ska jag ta vara på och göra massa saker!
ska försöka dona på så mycket som möjligt i huset, och idag ska jag även köpa plocksallad, vi får hoppas att dem fått in det nu på Fagernäs trädgård..

så nu ska jag ta tag i detta och dona på! :) vill ju åka till ikea också, vore ju så himla skoj! men de får bli nån helg framöver eller kanske på semestern senare!

igår var vi ut till Heden och jag fotade brorsan och hans tjej med magen! :) hihi, fotade dem när dem stod med gravidmagen i vädret och höll om varandra, jag hoppas korten blev bra, hehe.. många blev rätt roliga, vi skratta då som tusan hihi :) ska testa göra dem svartvita och se hur dem blir då! :) kan ju va skoj o ha kvar! hon har ju trots allt inte så lång tid kvar nu.... så himla spännande alltså! :) jag längtar hihi..

sen på kvällen så var vi till Adams föräldrar och surra och spelade spel :) himla kul!

oj just de, vi behöver ju klippa gräset igen också, haha! det har vuxit massa! ska se om vi kan låna Adams föräldrars gräsklippare idag... eller iaf nån dag snarast!

nä nu ska jag dona på...... :)




:)


Blev en sväng ut mot heden på kvällen, vi såg dia bilder från förr i tiden!!! himla roligt med sånna :) det var från när jag var liten och richard och mamma o pappa, mormor o morfar, farmor och farfar.. nåra fyra generationers kort o sånt! alltid kul o se :) de var till o med från när jag föddes, hihi.. så liiten man var :)
vi sa även att vi ska ha en videokväll nån dag, där vi kan se från videoband det pappa filmat! haha det är en hel del , men alltid skoj med gamla minnen :)

nu ska jag lägga mig och läsa tror ja! :)

hejs.

Sol, regn, hagel?

10-06-05,

Det var sol på morgonen och nu regnar det emellanåt... såg ut som hagel nyss också haha. men de var inte mycket i så fall, nu regn... tråkigt! men får hoppas sommaren kommer igång snart så det blir lite skönt sol väder :)

jag håller på greja i huset, har byggt ihop två trådbackar som vi beställde med Richard o Johanna då dem var på ikea, så nu kan vi ha bättre förvaring på kläderna och stuff... har även målat ett varv på dörren, de e snart klara haha.. ska nog snart hoppa in i duschen och åka och handla lite...

vi ville ju grilla idag, men med regn? hmm... mindre kul! kanske blir att steka då, vi får se vad grillmästaren säger när han kommer hem :) han spelar match nu..

resten av kvällen blir en myskväll med film och spel :) himla kul de var det där Buzzet som en gång försvann, haha.. näe ja vet Marre,de är inte du som slarvat bort de :)

nä nu ska jag dona vidare!! :)

imorron blir det spännande.... :) hoohohihihih..

ciao.

Fredag :)

10-06-04,

Idag har varit en grym dag!! :)

vi har varit i luleå och shoppat lite på storheden, mest grejer till trädgården haha.. lite trädgårdsvantar, redskap, vattenkanna, och en kompostbehållare som vi får sätta ut sen! :)
köpte även stövlar på skokanonen, ja undrar om de var sånna du had köpt Mia.. de var svarta och rutiga :) jättefina! tänkte ja har ju inga stövlar o dem var superfina...
hitta även en liten korg med en skylt där de stod Välkommen på som man kan sätta på bron med nån växt i :) blir nog fint det med..

när vi kom hem från luleå så såg vi Robin Söderling spela tennis.. hehe de var faktiskt spännande.. det var semifinal och han vann.. haha matchen höll på i 3 timmar, men de var sjukt jämt och spännande, så nu e han i final. det är kul när man väl vet hur man räknar poäng och hur dem får spela, ja när man e lite mer inne i det.. och det blev ja haha..

sen har vi varit och ätit på Kina för att fira Richard som nu har gjort allting till sin examen som Sjuksköterska!! så nu e han helt klar :) gud så skönt för honom och Johanna!! han har kämpat på bra medans Johanna har fått sköta om magen sin med bebben :) nu har hon bara 5 veckor kvar... så spännande! Efter kina blev det till heden och fika med massa surr.. :)

nu e vi hemma igen och trött är man, har varit en lååång dag idag! Vi hittade även det där Buzz spelet som vi en gång slarvade bort på Sandgatan då vi bodde där.. så vi köpte det idag och ska spela en omgång nu :) hihi ska bli kul..

sen blire nog sängen, men är grymt lycklig kan jag då säga! :) *ler*

nattinatti, ciaoooo.. 

Torsdag, snart Fredag :)

10-06-03,

Idag äre torsdag och det regnar idag..  Tråkigt, men det spelar ändå ingen roll för jag ska sitta inne och plugga färdigt min diskussions del och regnet är bra för mina små frön i landet och blommorna vi satt :) Helt inne i det där nu haha..

Igårkväll for jag Magda och Tessie ut till Mia och satt och surra och myste. jättetrevligt och mycket skratt :) hade ont i magen och kinderna när man for därifrån haha! vi var nog alla trötta också verkade de som :) och söt Mia hade bakat sin vita kladdkaka, tråkigt god den är... Haha Adam ville jag skulle baka en sån nu, typ helst idag haha.. men får se när jag ska testa mig på den... :) nångång snart!

jag längtar till helgen... och imorron! ska bli så himla kul allting :) blir en sväng till luleå, shoppa lite på storheden, sen hem och så blir det middag med familjen ute på Kina.. mysit! sen som sagt, ledig helg med darlingen! :) yey!!

nä nu ska jag vara lite duktig och plugga...

ciao.

Vill ha en roligare design.

10-06-01,

jaaa jag vill ha roligare design på bloggen, lite mer sooommar och inte så mörk och tråkig! så jag kommer nog ändra nåra gånger så ni vet ifall jag hoppar mellan olika :) men ska leta vidare nu, kör på denna så länge...

Idag har vi haft lektion från åtta till två typ.. vi har haft redovisningar hela dagen och våran grupp började :) hihi lika bra att göra bort det, och det gick jättebra!! så himla skönt när man inte har nån text att följa utan man bara pratar och berättar om allting man har gjort..  superskönt :)

sen satt vi och lyssna på resten :)

sen blev de lunch på Mikes, visst heter de så? kina restaurang på skolan :) gött.. satt vi och surra jag Helen och Ida! myspys.

sen när jag kom hem var pappa redan hos mig i full gång med jorden och blommorna haha! han verkligen stormtrivs med trädgårdsarbete! haha. så jag hjälpte till och donade! vart jättefint i våra blomlådor vid fönstrena! vi planterade även tomatplantorna vi fick :) och pappa fick även en, för vi fick 3 stycken haha... sen har vi satt allting i landet förutom sallad som var slut överallt, så jag ska köpa det imorron om de finns inne då!!
sallad måste jag ju bara ha!! :)

har ätit jordgubbar och glass nyss, fy fasen så gott!!

imorron ska jag sova ut, sen blir det att försöka skriva klart diskussionen jag ska ha klar! :)

wiiii, i am so happy :)

ciao.



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0