www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott Nytt År.

08-12-31,

Jaha, då var de antagligen sista inlägget på detta år... Ja detta år har gått superfort! Det gör verkligen det nu, man känner av det mer när man nu är äldre, att tiden går så mycket fortare, ja vet inte varför men... känns som det iaf.

Glad att fått fira 2 jular med min älskling nu, och snart firar vi 2 år också :) om några dagar.. Mysigt. Och nu sitter jag med svart färg i håret och ska snart duscha ut det, hoppas det blir bra, gillar inte blek brun hårutväxt. Och darling rakar skallen nu , så nu ska jag hjälpa han lite. kommer snart.. sådär hehe..

Nu blir duscha ut färgen! Och längtar tills vi ska äta vår fondue. vi har lagt in fläskfilé i vår egna marinad vi gjorde igår, sen har vi även utskuren biff vi har lagt i orginal caj ps, grillolja :) Mums fillibums, och massa halloumi ska vi doppa! Sen sallad och bakpotatis med persiljesmör till det, kan de bli godare? njaaaaaa.. :))

Gott Nytt År alla!! :) Hoppas nästa år blir lika grymt som detta, om inte bättre, vilket jag tror med allt som kommer hända...

Hihi SPÄNNANDE!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!