www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julstressen.

08-12-19,

Ja, jag känner av den som fasen... mest för att jag själv inte lyckats köpa mina julklappar i tid.. Typiskt, men jag har som inte vetat vad jag ska köpa till folk heller så, svårt när dem inte önskar sig något. Hehe sa jag de att darlingen sa i september att vi skulle börja köpa julkappar då? hehe.. för tiiiidigt sa jag... men nu säger jag istället, för seeent..  så imorron ska jag och brorsan fara till luleå och försöka hitta allt jag ska ha! Hoppas verkligen jag hittar allt till alla.... Adam ska ha träning på lördag på dagen så han slipper jul ruschen i luleå. Men jag måste... tyvärr... varit i stan här men hitta knappt nått!

Idag har jag jobbat 9-13, inte så långt men alltid nått.. de här passen är ju ändå extra så det är ju bra! Behöver alla pengar jag kan få, vi får nog bara ett halvt lån denna månad...

Annars så har de varit rätt lugnt, jag har mått sådär dagarna innan idag... Har varit så konstig i magen och astrött för att man sovit dåligt och varit på skolan o jobbat hela dagarna.. Så nu känns det grymt skönt med en ledig fredagkväll med darlingen, bara mysa på! Sen julshopping imorron då... söndag jobbar jag i spelet ett tag.. dubbel lön iaf :)

Marre:
Ne vi bokade aldrig resan i söndags, vi kollade men sen började vi kika på resebyrån också, vad dem tog, men dem tog dyrare.. men hon tyckte de var konstigt att de kunde kosta 5500 från luleå på den där sidan. Har du beställt från luftgrop tidigare själv? Så vi ska kolla om de stämmer och vad man kanske missar om man bokar med dem, om det inte är nån försäkring då eller? Ska kika lite nu....
Vill boka innan jul men vet inte om vi hinner samlas alla och boka samtidigt, de är så fullt upp nu.
Kanske blir efter jul då?! Hoppas priserna håller i sig...

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Jag har bokat tidigare luftgrop..superbra sida! grejjen ar den att luftgrop fungerar som en resebyra (pa internet) och nar du val klickar vidare for att boka sa slussas du vidare till ett annat reseforetag. Men luftgrop verkar ha nan deal med dessa reseforetag och kan halla laga priser. Mest troligt ar det inget reseskydd men det ar ju valdigt sallan man maste avboka! Alla ganger jag har flygit till Ryan (under varat langdistans forhallande, minst 5 ggr) tog jag aldrig reseforsakring...) Jag har bara avbokat en gang (forra aret da jag inte hade natt visum) & da hade jag inte betalat nagon reseforsakring men fick anda tillbaka 75% och da bokade jag genom luftgrop. Beror pa vad for policy reseforetaget har!

2008-12-19 @ 15:56:17
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!