www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ledig fredag!

08-12-12,

Idag trodde vi att vi skulle ha lektion klockan ett till fyra i skolan, Musik lektion... men när jag hade ryckt in och jobbat igår klockan 17-20 på Ica så har jag fått typ 4 sms från klasskamraterna som skriver att vi INTE har nån lektion imorron för att den är inställd :) På ett sätt lite tråkigt att missa musik lektionen men den får vi säkert ta igen senare ändå, för läraren var ju ändå sjuk.. Och mestadels så vare ju grymt skönt att vara ledig heeeeelt.
Då visste jag ju att jag skulle få hinna träffa älsklingen innan han åkte iväg, han kom hem kring tolv, då hann vi pussas och kramas lite innan han for! Han och Palo skulle åka upp till Jenkisjärvi för att spela FM och playstation fotbolls spel hela helgen! Kul för dem att göra nått sånt ändå..  glad för hans skull!

Så jag ska slappa hela dagen idag :) Bara ta det lugnt och gå och handla nå go mat. Så nu håller jag på laga mumsmat och svampsåsen som jag verkligen älskar.. lite kul att skämma bort sig själv när man e själv :P
Men saknar honom redan... men det är bara bra att sakna varandra till o från också! Jag tänkte vara lite gullig med honom så jag skickade med en hälsning till honom i hans väska utan att han visste om det, ett litet brev och sen ett rött hjärta som man ska ha till paket eller i julgranen, där skrev ja lite och satte en fin bild på oss... hihi kul o pyssla sådär, och överaska :) så jag tror inte han har sett det än, dem har nog inte ens kommit fram till Jenkis ännu, för han skulle sms då han var framme... man blir ju orolig när de är på vägarna med massa snöande..hoppas han inte tycker jag e efterhängsen för att jag gjorde det där, jag ville bara få fram hur mycket jag älskar honom och glad för hans skull att de hittar på nå kul :)

Nu ska jag äta, återkommer senare maybe :)

Nu har jag sett idol, och Kevin vann... har var grymt duktig, tyckte faktiskt han skulle vinna! Och så är han så glad, och idag var ju precis ett år sen han kom till sverige, grymt o vinna idol på årsdagen :)
Sen har jag hört av darlingen och han vart grymt glad över min lilla hälsning i hans väska :) så det var ju lyckat!

Ska nog kika lite sex and the city avsnitt nu, sen ska jag nog krypa ner, ska ju ändå upp halv åtta och sen jobba på Ica! Så sov gott alla..

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Hej sot :) Va gullig du ar som overraskade Adam med en liten lapp i vaskan.. tycker sant at super! :) En san liten gest kan gora nan sa glad :) Tyckte det var jattesott av dig!!!!!! PUSS

2008-12-12 @ 23:46:29
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Hihi.. jag såg sex and the city filmen efter att vi surrat =)

2008-12-13 @ 01:30:23
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!