www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lugn dag.

08-12-04,

Idag har jag fått sova ut, sov rätt länge :) skönt, men ändå är man förbaskat trött.. konstigt det där.. vad ska man sova för att det ska bli perfekt? det är ju frågan... kanske ha en jämn sömn på ett visst antal timmar som rutin?
aja..

Jag o Helen skulle o träna men hennes minsting Sofie hade feber så jag fick fara själv..Först tänkte jag vara lat och inte orka men då puschade darling mig per sms att jag skulle ändå :)Det fick mig att gå dit o träna :) thanks darling... en lite knuff i rätt riktning är allt man behöver ibland..

Efter de hade vi lektion 14.45-16.10... hehe extremt tung dag alltså.. nej.
Men den var givande tycker ja ändå, man fick skriva ner en händelse från skoltiden och sen assosiera till vad man använda och kände för sinnen under den upplevelsen, vad som var bra o dåligt.
Sen utifrån det ta reda på vad man vill arbeta med i denna kurs som har med det att göra, äh kanske låter krångligt nu när ja inte förklarar helt fullt ut. men iaf.. Det vi kom fram till i gruppen iaf, att vi vill arbeta med "Lusten och vilja att lära sig", att barnen ska kunna känna det för att lära sig bättre... o så ska vi göra en uppgift på det, och vi har en superbra idé!
Tar de sen när vi kommit igång..

När jag kom hem från skolan hade sötisen min lagat mat, så himla gullig.. Hihi jag fick inte titta in i köket när ja kom hem så det skulle avslöja honom, gullig... Han hade gjort kycklingwook, mums.. en av mina favoriträtter :) Så söt!Sen har vi surrat ikväll jag o darling om allt möjligt, skönt att prata :)

Sen såg en film som hette Tortured, den var riktigt bra faktiskt :) spännande hela vägen o oväntade saker.

Nu sova!! ciao.

Hihi darling älskar verkligen skumtomtar :)
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Hello :) Va duktig du ar som gick o tranade sjalv :) Kram

2008-12-05 @ 00:13:11
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!