www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya dagar, nya händelser.

08-11-19,

Jo på en förskola (eller dagis som det heter också, men man ska försöka att inte säga så nåmera utan nu heter det ju förskola) så iaf, händer det himla mycket... alltid något nytt varje dag!! Det är det som känns spännande med det här yrket :) Det finns alltid några planeringar man ska gå efter o sådär.... men under tiden och under hela dagen så vet man aldrig vad som komma skall.... :)

idag har vi lekt med barnen, ritat teckningar, spelat spel.. hjälpt dem vid maten osv..Kul att se massa olika barn och vad dem vill göra osv.

Jag o Helen har även observerat och skrivit ner massa saker vi kom på idag..
Satt faktiskt rätt länge med det, men det är skönt ändå att kunna komma iväg och skriva av sig..
För det är ändå många saker man tänker på, på en förskola... Hur dem gör vissa grejer och hur barnen reagera på det osv..

Man får sig då alltid minst ett gott smiiiileee om dagen, då barnen antingen säger nå kul eller om det gör något roligt :) Så det är så sött.

Snart ska jag och Adam fara på hockey.. de spelar mot piteå idag!
Och det skulle tydligen bli mycket folk, men det är nog också för att Marcus Fagervall och hans tjej han åker skridskor med i Stjärnor på is kommer vara där och spexa lite :)
Och sjunga! Så det ska bli roligt!

Nä nu ska jag kila!
Tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Mia

Hej gumman! Låter ju jättebra. Kunde inte svara på ditt mess idag.. telefonen muppade sig! Vi måste hitta på nåt snart! Länge sen vi gjorde nåt.. =) Kram

2008-11-19 @ 19:23:13
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle Klagmann

Ah stjarnor pa is.. coolt, Fagervall borde val va ratt bra.. han spelade val hockey forut? Hoppas showen o hockeyn var bra.. :) PUSS

2008-11-19 @ 23:18:54
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!