www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pust.

08-11-26,

Idag kom Helen och hämtade mig, för nu skulle lill flickan på dagis :)
Det hade snöat mera.. så nu har det kommit ritkigt mycket snö, mysigt men itne när allt yr omkring!
När det snöar RAKT ner är det bra :)
Och tycker faktiskt lite synd om Adam i dem här sitationerna, då han får köra sin moppe trots massor med snö och inte plogat.. men det hade gått bra idag så det var ju bra!!

På förskolan har det också gått bra, bara lite livat idag.. Massa intriger.. Svårt o handskas med dem men det får allt förskolelärarna ta tag i! Vi ska ju egentligen mest observera hur allt fungerar så :)
Vi fick ordna en lek för barnen idag.. Jag o Helen hade valt att göra en pysslestund för barnen där dem kunde pyssla med flörtkulor, piprensarna, papper, lim, saxar.. och färglägga tomtar och snögubbar... :)
Så fick dem göra något det kunde ha i sin gran hemma!
Det gick faktiskt bra, dem var väldigt intresserade av det så det var kul :) men efter ett tag när dem var klara så blev det ett himla spring..

Så idag har man varit ganska trött efter allting... men har ändå varit kul, det är nått nytt varje dag :)

Jag o darling gjorde goo lax till middag, mums..

Fasen vad jag älskar honom... Helt underbart... Vi kan prata om ALLT, lösa allt vi diskuterar och sen bara känna hur mycket man älskar varandra :) mysigt! Som jag säkert sagt förut, att man svävar fortfarande på dem där rosa molnen :) otroligt.... *love*

Annars så har jag ju hållit på med min losec kur, har tagit en tablett varje dag i snart två veckor, men jag tror faktiskt inte jag känner nån skillnad... det verkar inte vara så bra! Har två dagar kvar... så vi får se då :)

Nu måste ja läsa in lite om det vi har tenta på sen!!

Lite bilder från när jag o söt var o promenerade för nåra dagar sen, var rätt coolt när mitt hår blev vitt :) Skulle vilja hitta slingor som är typ vita och sätta i mitt mörka hår, vore snyggt..


Detta var ett mysigt kort jag tog när vi badade en dag också.. hehe var tvungen skynda mig att fota för att kameralinsen blev helt immig.. men var rätt fint ändå :)
*LOVE*


Så nu tillbaka till boken, ciao.
Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. jo med barn är det fullt ös nästan hela tiden =) Men det kanske händer nåt efter att du tagit dom sista tabletterna.. hoppas iaf att det blir bra! Kram

2008-11-27 @ 01:18:09
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!