www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag!

08-10-24,

Yey, idag är det Fredag och det är en bra dag :)
Har längtat till denna dag...
Jag orkade inte fara till skolan idag, kändes inte som att de var nödvändigt att åka in för 3 timmar typ, måste ju tänka på att jag snart har slut bussresor också.. damn it..

Fast det är en bra dag idag så känner jag mig risig som tusan...
Har svinont i halsen när jag sväljer, känns som att min ena sida på halsen har fått en sån där knöl igen.. uppsvullen lite..
Sen har ja nå mysko i magen... hoppas verkligen det går över..
För vi ska ju ut och äta mys middag idag med mina föräldrar och Adams föräldrar :) ska bli supermysigt.. Vi ska på Kina.

Efter det har vi bokat bowlingen så vi ska spela moonlight bowling..
Känns så himla roligt att vi äntligen har fixat en dag då alla kunde, vill ju att våra föräldrar ska känna varandra mer och det ska bli såå roligt :)



Men innan det ska jag åka med pappa och köpa vinterdäck.. morr... Det måste man ju tydligen ha, hehe.. Nä men vi hade ett par som följde med vår bil när vi köpte den men alla bil firmor avråder oss från att använda dem för dem är alldeles för gamla och ostabila. Så nu äre bara att pröjsa för nya.... Så det kom verkligen som en oväntad utgift, så vi betalar typ 2 hyror denna månad, kan man säga.... Inge roligt men ett ont måste, vi vill ju inte hamna i diket heller så :)

Ha en bra dag alla :)
Kommentarer
Postat av: Tessi

hehe jo vinterdäck är rätt nödvändigt...fast de e klart ni kan skippa dom....bara ni ringer innan ni ska ut å åka så vet jag att ja ska stanna hemma=)

2008-10-24 @ 18:01:35
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!