www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lugn hemmakväll.

08-10-17,
Idag har jag varit ledig, eller som det kallas haft en självstudiedag... Tog det bara lugnt på morron och fick sova ut, skönt som tusan men har en princip att alltid försöka gå upp senast nio ändå.. för jag o min darling går oftast och sover i bra tid så jag behöver inte slösa på dagarna på morron :) rätt bra!

Jag och Helen for till stan en sväng och kikade på biblo om vi hittade en bok om genus, som vi ska ha till en kursuppgift. Vi hittade dock ingen som passade men då hörde vi med Ida och hon var så söt som hade ett tips. Så nu har det löst sig iaf :) Nu äre bara och läsa den på 100 sidor men det går nog rätt fort.. Har redan läst hälften iofs :) Det är verkligen intressant så man kan som inte slita sig heller , om man inte somnar förståss.. för man blir ju ändå trött av att läsa...

Men jag är verkligen så glad att allt känns så bra kring skolan, alla kurser, alla moment hittills har känts jättebra och allt är verkligen intressant.. Passar mig perfekt just nu. Känner mig så glad över hur mitt liv ser ut just nu.. Vet precis hur de ser ut framöver och våra planer och funderingar framöver :) *lycklig* känns inte att man behöver vara orolig över någonting..
och att samtidigt ha den där känslan i kroppen, att längta, att sakna.... att älska någon så mycket varje dag... är helt underbart! :)

Just nu har min darling farit iväg och spelat poker med ett killgäng. Jag fick följa om jag ville men kände som inte att det var något för mig om jag är ensam tjej, nog hade det säkert gått bra men samtidigt ska jag upp tidigt imorron bitti för att jobba så jag tar det hellre lugnt hemma och ser lite          Sex and the City avsnitt och kryper upp i soffan....

Plus att jag längtar supermycket till imorron :) Ska jobba först typ 5 timmar till halv två, sen ska vi se Chelsea match (min darlings lag) :) Sen ska vi göra iordning oss för vår första parmiddag tillsammans med Frida och Andreas.
Det ska bli himla roligt, vi hade så roligt sist vi var ut tillsammans... och så glad över att min darling kom så bra överens med Andreas direkt. Så återkommer mer imorron om våra planer :)

Cya later...

suck.. saknar hans närhet redan... men ett sms kan man alltid klämma iväg :P
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sot gumman, oj vad kul det ar med blogg. Kanns som jag kan folja ditt liv mycket lattare o enklare nu. Ar jatteroligt o lasa vad du har for dig om dagarna! Love you. PUSS

2008-10-17 @ 22:58:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!