www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Friday.

09-04-03,

mmm, i morse hämtade ja Helen med bilen och så skulle vi hämta tårtan vi hade beställt på Mackan också, en Cardinal..
 

och så satte vi in den i personal rummet kring lunch så dem kunde ha lite fika efter lunchen :)
Det var uppskattat! och dem tyckte vårat kort var fint :) hehe, uppsminkade party pinglor.. hehe.. dem hade sagt, men det måste ju vara Jill Johnsson och Nanne Grönvall, ha ha ha :)  411 gången jag hör Jill Johsson :)
sen så bjöd vi barnen på glass efter dem hade ätit också och dem blev superglada!! och så börja dem fråga, men varför får vi glass? jo men det är ju våran sista dag här hos er... Näääääeee.... åh jag vill att ni ska vara längre...
hehe dem e så söta :) då vill man inte fara sen.. hehe! men vi fick sluta sen efter lunchen så då satt vi i personalrummet ett tag o surra, sen for vi hem och tog helg!!

Sedan blev det en mys fredag med darling! Vi badade badkar i källaren och myste i soffan med film :)

Idag har jag och darling ätit frukost tillsammans, sen for jag o jobbade! Jobbade 10.30-19.00. och darling for o såg fotboll med hans pappa och sen till Palo för middag, fotboll, och bastu :) för mig blire lugnt, ska bara slappa på!!
Kul det var o träffa Jossan igen, hade ju bara träffat Elin efter dem hade kommit hem från utlandet, så Jossan var helt brun och ljus hårig :) skit söt! så vi surra om hur dem hade haft det o så, och att vi borde ordna nån fest snart med hela gänget?!! det tycker jag verkligen vi ska!! ska kolla upp de :) och även scrapbooking träffar borde vi ha igen, de är så roligt juh!!

nu ska ja se Robinson!! ciao.
Kommentarer
Postat av: Marre

Mmmmm den dar tartan sag riiiktigt god ut! MUMS!

2009-04-05 @ 22:29:12
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!