www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Planera.

09-04-09,

Ja nu äre dags att lägga på ett kol känner jag! Tiden flyger ju iväg och snart är vi i USA redan och då måste vi ha klart saker. Så igår efter jobbet så träffades vi, Jag Maria Terese Jannice och Lisa för att surra lite :) och så åt vi frukt med vaniljkräm!! mums... Och så bokade vi hotell rum :) hehe var kul när Jannice skulle ringa först, så råka hon lägga på eller trycka upptaget mitt i samtalet med örat, hehe nån touch screeen så de blev inte så bra :) vad vi garvade!! Sen så fick Lisa sköta samtalet nr 2 eftersom hon e grym på engelska :) hehe, det gick bara fint då!! hehe skönt att vi har bokat det nu! :) sen har vi surrat om lite annat också!!

så klockan var tolv när ja kom hem igår, Adam låg o sov så fick krypa över honom, och han var så söt och hade saknat mig o berätta att han som inte kunde slappna av förrän jag låg vid hans sida när han visste ja var ute på vägarna och körde.. hehe så söt!! men så känner ja också när han e borta.. nå konstigt att lägga sig själv då..
love him!

Idag så blire tandläkaren kl 11, usch redan nervös... sist var hon så jobbig, grävde så de blödde massa o gormade... hoppas det går bättre nu, har ju egentligen inte tandläkar skräck så... vill helst gärna inte få det heller... får se då...sen efter det ska jag gasa gärnet till jobbet, ska jobba i charken, 12-21.... huaaa.... lång passet.

hoppas de går bra, längtar ju efter min darling.... har varit mycket jobb och vi har gått om varandra. men helgen får vi ju tillsammans! :) yey.... PÖSS.

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marre

hej gumman, ja visst ar det ensamt o sova sjalv i sangen. Jag har ocksa svart att sova sjalv utan Ryan! Man blir sa himla van att ha honom i sangen bredvid sig! Gullig han ar Adam som oroar sig for dig! :) Hehe, va kul att ni ringde o bokade hotellrum igar.. visst namnde ni vart brollop.. sa dom nat pris nar ni ringde? Skont o bokat o gjort klart! Saknar dig! Kram!

2009-04-09 @ 16:09:59
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!