www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bara några dagar kvar nu.

09-08-26,

Ja nu är det bara några dagar kvar tills jag börjar skolan igen... det ska faktiskt bli roligt att börja, och se vad vi ska lära oss detta år... och träffa alla klasskamrater! alla e så goa! blir spännande och se vart man hamnar på nästa VFU också.
så det var skönt o ha handlat lite kläder till skolan, men känns fortfarande som jag vill ha massa mer kläder :) hehe, och tänk när man har hus och kan göra en sån där walkin closet, fasen vad härligt. och plats för alla skooor.... har lgh full med skor nu så snart dags för hus, ha ha okej inte enbart för det... men längtar tills vi ska kolla på de hus vi spanat in nu.

idag blev det simning igen.. och jag kände av lite av träningen igår jag körde... i armarna och lite i benen! det e bra. jag kunde ju ha kört längre men testade en 20 min iaf.

nu ska jag göra frukost. sen får vi se vad som händer. ikväll blir det fika hos Lisa iallafall, blir trevligt och träffa henne o Collin igen! :)

ciao. ha en bra dag.
Kommentarer
Postat av: Kristina

Svar: Hon går på Kyrkkläppen. Först tänkte vi söka till BarnKooperativer (som du var på) då du berättat att det var jättebra där till Andreas, men det blir så himla långt att lämna henne därborta varje gång så fick bli Kläppen istället. Vi är iaf jättenöjda med det valet nu då personalen och barnen är superbra :-).

2009-08-26 @ 13:44:34
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!