www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagen hos Lisa.

09-08-15,

Igår fredag så var jag på stan och gjorde lite ärenden, sen på kvällen så tog jag bilen till Lisa för jag skulle ha med mig kubbet, så ja lämnade bilen där. Vi spelade kubb utanför Lisa. Jag, Therese och Lisas bror Erik mot Lisa, Collin och en annan tjej som hette Karita tror ja det var :)  var mycket trevligt, men det blev kallt sen på kvällen och det tyckte Collin med :) ha ha.... men vi fråga vad han hade fått för intryck av Boden so far och han tyckte den verkade mysig och att den verkade ha samma känsla som där han bor... lite mindre mysig stad :) men han hade ju inte varit så länge då men ändå! hehe får se allt vad han hinner upptäcka under tiden han är här... han ska ju vara 3 veckor så nog hinner han med mycket!!


sen gick vi upp till Lisa för att spela nått spel och det blev "kropp mot kropp", där man skriver lappar och är 2 och 2 som spelar och man ska sätta tex mun mot axel m.m och så ska man klara av så många man kan! :)
jag var med therese, ha ha det var kul... men vi fick en del svåra saker hehe! lisa och collin var helt klart bäst, lisa hur vig är du egentligen? :)

sen kom det lite mer folk till Lisa men då drog vi nästan direkt till Lisas kompis Martina! hon hade en etta där vid nordpoolen, jätte fin lgh verkligen och såg ut att va större än en etta. där var de massa folk, var trevligt :)

sen blev det MS Bränna, jag tyckte de var en del folk där ändå... men de kanske kunde ha varit mer! men där träffa man också många man kände :) bjöd collin på en drink för att han hade köpt glue till mig, hehe... så jag kan scrappa bättre :) men drinken var sådär...... en blaskig Piggelin drink! sorry...

sen hem och sova.... Zz:ZZZz.... tack för en trevlig kväll iaf :)

Lördag.

Idag vaknade jag kring halv nio med världens huvudvärk... blä... och då vet jag att jag inte kan somna om, om jag inte går och tar tablett m.m.. så det gjorde jag men kunde ändå inte somna om.... nåja så då gick vi upp och såg lite 24 :)
sen for darling till Rikard, dem skulle ha sin årliga Premie League kväll. så jag och Frida for och handlade kräftor på kvantum. Vi tänkte äta det ikväll, ska bli trevligt :) surra och äta kräftor!!
så det blir denna kväll :) vi får se vart det bär av senare, kanske blir Bränna igen... we'll see.

Tjingeling. Ha en trevlig lördag!! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!