www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag som känns som söndag.

09-12-27,

Igår var det juldagen och det blev Farmen för oss! Vi var hos Adams föräldrar igår innan vi skulle vidare till Mia i trångfors.. Vi åt julgröt och spelade kort hos hans föräldrar, var trevligt..

vi hann inte vara alltför länge hos Mia innan det blev farmen, ca 2-3 timmar men det han slinka ner en hel del cider där iallafall :) så åkte några lite tidigare kring tio och pappa skjutsade oss andra klockan elva :) så det var perfekt! var mycket folk på farmen, men de var himla kul ändå :) jag och erica sprang runt där, såg knappt mia, emma, therese o jannice utan ja o Erica vimsa på där :) jag halka även två gånger inne på farmen och tog emot mig med knät både gångerna, inte så skönt... så nu har jag typ brännmärken på knät... he svider... :)
Och stackars Mia som fick en tung en på foten så hon e helt svullen...

ja det är farmen det...

idag vaknade man kring tolv, med huvudvärk som hette duga men sen så kröp man upp i soffan med the och lite ägg :) de är ungefär vad jag får i mig innan klockan fem sex på kvällen :)
så kring fem skulle jag jobba, men de gick bra, då var jag bara trött, så jag var rätt så bra för att vara bakis ändå, det var skönt det...

sen kring tio så kom Jannice och Erica förbi huset för vi skulle se Sex and the city filmen :) den e så bra!!
så vi såg den och jag visade huset för dem :) mös lite med ost o kex o vindruvor också.. gött :)

nu ska jag krypa ner, darlingen spelar dator med Palo i källaren :) hehe!! får se om dem lägger ner snart också så han kan krypa ner med mig..

imorron blir det en sväng på stan med brorsan och hans tjej johanna, för o visa gallerian o så :) sen iväg på Kalkonmiddag i heden :) det är så himla gott.... det vill man inte missa!! och efter det så blir det att jobba igen på ica typ samma tid som idag... men de är ju helg så det är ju bra betalt så.. det får gå..

men som sagt, idag känns det verkligen som söndag men söndag är ju imorron.... blev en lång helg :)

hoppas alla hade en mysig julafton :) det hade jag!! :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Eriiica

Jaaa, var så roligt o se erat hus :) skitfint ju! Ni får ha ett underbart nyår, fondu är ju jättemumma! vi ses gumman! Puss o Kraaaam

2009-12-29 @ 16:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!