www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

25 månader.

09-02-06,

Idag äre min o Adams 25 månaders dag, hehe... alltså 2 år och 1 månad har vi varit tillsammans... känns länge men samtidigt har det gått väldigt fort allting.. men mycket man har varit med om tillsammans. Glad.

ledig idag... slappar dag... tänkte fara o simma men är trött i kroppen faktiskt efter all träning i veckan, hehe man är ju inte riktigt van ännu, men skönt att ha kommit igång... som sagt, vill vara så fit som jag o Marre var när vi tränade förra sommaren. de var grymt!

jag tror faktiskt att jag ska scrappa idag, var så grymt längesen! och de är ju så kul, ska bara kika vad jag ska ta för kort.. kommer ihåg när jag hade min plan om de där, men men är glad ändå att jag började skolan o att den känns så rätt.

o sen börja ja tänka på om vi skulle skaffa hus, då skulle ja ju verkligen vilja ha ett rum där som en foto-studio! :) de vore så grymt kul, och vad mycket roliga kort man skulle kunna  ta, hela tiden... yes, de blir ett projekt!!
men men vi är inte där än.... dröjer nog ett tag innan man hittar det perfekta huset.. men är så glad att man är så säker på det man har nu,. trodde verkligen aldrig jag skulle hitta o känna så.... hehe jag kanske tjatar om de här men är fortfarande så glad över att man har det man har!!

puss på er alla söta vänner också! ni är bäst..
kul att Terese ringde igår och fråga om ja ville med o spela spel med henne o Lisa, synd bara att jag var så sjukt trött o bara låg och väntade på att sova typ.. så jag orkade aldrig..men gärna en annan gång gummor!! :) Pöss.

ikväll ska vi till Heden o äta middag med familjen, hemma gjord pizza, gott.. hoppas mamma har gjort pizza sallad också, den är så god, hennes egen..

ha en trevlig fredag alla!! :) OCH JO.... som Marre skrev också i sin blogg, att de vore roligt om alla som läser bloggen kan skriva en liten kommentar till, vore kul o se vilka som läser min med :) Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hehe, jag laser din blogg varje dag :) lamnar mina fotspar efter mig. Kom pa en grej, jag och anna (fran hogskolan) gav Aykay en fodelsedagspresent nar vi var i Asien att hon ska fa en tatuering. Sa hon kanske gor den har i USA, da maste vi folja och titta! :) Guuud vad spannande med alla era planer, verkligen! Hall mig uppdaterad! PUSS

2009-02-06 @ 15:50:45
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Magda

jag läser din blogg :) du vet, nyfiken som jag är

2009-02-06 @ 22:49:23
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Tessi

I do I do=)

2009-02-09 @ 11:27:21
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!