www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag blev en innedag.

09-02-16,

Ja, vi hade ju egentligen lektion 8.20-11.45, men så har vi så himla mycket att läsa till på torsdag för då har vi seminarium, så vi kom överens vi som brukar åka tillsammans från boden att vi stannar o läser istället.. så de har jag gjort nu hela förmiddagen... det blir himla segt ska jag säger er... man segar ihop totalt och ibland somnar man... men inte idag :) har även spelat nintendo super mario 3 :) nu väntar jag på att Adam ska komma hem från jobbet...

igår ville mamma att vi skulle ta emot lite pengar hon gav mig för att jag Adam och brorsan Robert skulle ta och gå ut och äta nån dag tillsammans.. vägrade som vanligt först o ta emot dem, men va fasen, hon e ju så tjurig mamma o ger sig aldrig., hehe.. så fick tacka o ta emot iaf... så vi bestämde igår att vi ska träffas på Chili chili idag halv fem :) blir trevligt...
sen vet ja inte riktigt vad mer jag ska göra... frågade darling om vi kunde promenera dit iaf, så man får en liten prommis.. var så skönt igår när vi gick med Elvis till toprgärdan för en promenad :)

åh de är ju egentligen sånt här väder där man skulle kunna fota superfina saker ute :) massa snö på träden o så. ska fasen göra de nån dag!! måste!! ska inte missa det igen, så det hinner bli slask... nej vore fint o ha sånna kort..

nu ska ja plugga vidare. tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hon ar sa gullig din mamma! Du far halsa sa mycket till dom fran mig! :) aaah alskar gamla nintendo, vi har ocksa Nintedo och jag har varvat ettan, tvan och trean! Hehehe :)

2009-02-16 @ 17:11:57
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!