www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måste jobba.

09-02-28,

Måste jobba, och de är superfint väder ute, hade ju velat göra nått mysigt med min älskling... men så är det när man ska byta helger och gorma för nån fest. usch det ska jag fasen aldrig göra om, är inte ens sådär fest sugen som man var förut, så varför byta helger då så man får jobba 2 i rad o speciellt när det är i spelet.. buhu, nervös när man ska va där, iaf då man ska stänga, vilket ja ska göra nu idag och imorron.... dumma jag :)
äh det ska nog gå bra.

darlingen skulle spela in melodifestivalen så vi kan se det när jag kommer hem iaf :) och så skulle han göra mat, så jag kan skynda mig hem på min middagsrast o äta med honom! de var gulligt o mysigt iaf.

jo fick klänningen igår, 2 dagar.. de var imponerande :) den var superfin! ska visa nångång!

annars så.. nja, inte så mycket mer o säga. förutom imorron är det MARS! tiden flyyyyyger iväg.... närmare allting :)

ciao.


Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Shit va fort det gick for klanningen att komma! Jag fick mitt ABBA-singstar som jag kopte pa E-bay! Langtar till ni kommer sa ska vi kora akta Singstar! :) E sa roligt o sjunga med er... hehe! Ryan har ocksa blivit duktig pa att sjunga.. trots att han vagrade i borjan! :) Love it! Hoppas du far en bra helg och det gar sakert bra o stanga i spelet! :) Borde inte vara sa mycket folk nu nar det ar melodifestivalen! PUSS gumman

2009-02-28 @ 15:34:16
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!