www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så himla söt.

09-02-25,

Lön idag, inte dumt det inte :) alltid trevligt. men fasen, då ska man ju betala räkningarna. nu glömde vi det idag ja o Adam, men får göra det imorron!
Haft skola hela dan idag och jag var superduktig som tog med mig matlåda för första gången, ha ha! Det tog mig 7 månader i skolan innan ja tog med mig mat, smart ja e... Men nu äre ändring på det! :)
Tog med makaronipudding vi gjorde igår,mums.

och så fick jag kika på en så himla söt bebis idag på skolan, Helens tvillingsyster Fanny läser distans till förskollärare och hon har en i klassen som nyss fått bebis och dem hade "inne vecka" på ltu nu, att dem skulle vara på universitetet och hon hade med sin han dit :) åh så himla söt. och så liiiiiiiiten... fy satan... då längtar man ju inte mindre efter en egen bebis!! :) man smälte juh...

annars så hade sötnosen gjort Taco till ja kom hem från skolan idag, supermysigt hade han gjort! :) glaa.
så såg vi klart " I am sam" som vi började se igår men vi vart för trötta.... den var skitbra!! den kan jag verkligen rekomendera om ni inte sett den!! den är iofs gammal men oj så bra..... :)

har pluggat men nu orkar ja inge mer, för trött..

imorron ska jag o Helen på fält studier på vår kommande praktik plats, 2 dagar med observationer på den förskolan!! ska bli superkul :) spännande.

nä nu sova..

Älskar dig Adam såååååå!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!