www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Spännande.

09-02-04,

Igår så gick vi skola från åtta till tolv och hade föreläsning, hon e väldigt bra läraren för hon är så tydlig, superbra. men de är alltid en himla massa o skriva så man har ju skriv kramp när man e klar. hehe..
sen så åkte ja o Lisa hem med ett bussen och ja satte mig o läste i en bok vi ska läsa. sen hade mamma o pappa frågat om ja ville hänga med o träna klockan 17.00 då mamma kom från jobbet o då tänkte ja att ja skulle passa på. har ju ändå börjat mitt nya träningsliv så nu får ja ligga i, trots att jag var 7.00 på måndagen så kände ja att alla tillfällen e bra att ta vara på. så jag gick med dem, och så träffade ja Andreas där från Kvantum, han håller ju i spinningpass nu, och undra om ja skulle med, men nja, inte då iaf....men mamma var sugen på att testa på nått pass, antingen bodypump eller spinning eller liknande... asså dem är ju så hurtiga mamma o pappa, helt sjukt.... o smala dem har blivit!! men de var skönt, hade inte träffat dem på ett tag också så de var skoj, vi tänkte fara o äta middag där nån dag i veckan, kanske blir fredag då.. eller att vi bjuder på middag :)

sen på kvällen for Adam till Palo för o surra lite om träningarna o deras möten! dem e helt duktiga, tycker de är superbra att dem har de där intresset, så får dem komma bort lite o träna o arrangera matcher o grejer, måste va kul! bra jobbat grabbar :)

då ringde Helen o fråga om jag kunde bjuda på nå kaffe på kvällen, hehe yes de blir superbra, så hon kom över och vi såg film och drack kaffe o surrade! Hon hade inte sett PS i love you så ja tyckte hon borde se den. så vi såg den.
fy satan vad bra den är och vad man börjar tänka på livet, vad det är värt och att man ska vara rädd om det man har.
sen när Adam kom hem, så sa jag, jag måste få pussa på dig massor sen för vi har sett PS i love you.
vi hade ju värsta moment jag o adam när vi såg den filmen första gången tillsammans, usch vi grät o höll om varandra o var så rädd om varandra! mysigt.. de e kärlek...

idag iaf så har vi varit på skolan åtta till tolv också , fast haft Bild, de var superkul :) fick rita och klistra och greja! :)

nu har man kommit hem, darlingen vilar på soffan. han hämtade mina skor från skomakaren idag, supersnällt. äntligen är dem lagade o jag e superglad! :) nu kan ja äntligen ha leggings o klänning osv.. :)

JO en nyhet!!! :) Imorron ska jag o älsklingen kolla på ett hus!!! yepp de stämmer..... ooooooh nervös...
vi gav en intresse anmälan tidigare på de huset men bangade ur för vi inte visste vad man behövde kunna för att kolla på ett hus osv, men sen surra ja lite med Helen som ändå har mycket mer koll än mig o även har hus så berätta hon att de bara är o kika på, inga förplicktelser eller nå... så vi anmälde oss igen och imorrn klockan 15.00 blire o kika på huset i Bodforsen! :) yepp.... ett blått hus med 6 rum o kök, övervåning o bastu osv.. stor tomt..
asså de är ju inte så att vi ska köpa det direkt men vi ska börja vårt "kollande" nu med hus iaf, och se och lära allt som går... för man hinner nog kolla på en del hus innan man e klar... så de ska bli skoj, få lite mer kunskap allmänt om hus :)

det var det....

annars så e jag superglad.... längtar massor....
älskar min darling mer än allt annat, ibland tror man inte de är sant o att man drömmer??!! när vaknar man upp ur denna långa dröm??

:)
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman, vad mycket spannande som hander i ditt liv just nu! Roligt! Verkar som om 2009 kommer bli ett ratt handelsrikt ar for dig och Adam! :) sag att du skrivit till mig pa msn:en.. men jag var pa jobbet :( Vi far horas nan annan dag! PUSS

2009-02-04 @ 21:22:44
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Camilla

Haha va lustigt, jag HATADE den filmen. Såg inte ens klart den :)

2009-02-07 @ 14:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!