www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tröttast.

09-02-19,

jo, upp tidigt idag och sov inte särskilt bra.... tydligen hade jag kickat Adams ben också inatt så han vaknade... ops, sorry darling.. jag gör mycket konstiga saker i sömnen,fasen vad jag drömmer saker alltså... egentligen äre ju itne bra o drömma så mycket för då sover man tydligen inte så djupt som man egentligen behöver.... hey thats mee.... hmm..

nåja haft lång skoldag idag, först lektion sen seminarie med gruppen efter lunch.. hehe vart ett himla surrande där i slutet i gruppen, tror alla var trötta och ville hem.... näe usch lite små less blev man där... men men...så kan de gå.

igår kom Maria förbi iaf, hon hade med sig en kaka, cheesecake gjord på kondenserad mjölk, den var hel kladdig :) den var jättegod, men ganska söt och man blev typ mätt efter en liten bit :) hihi, så söt gumman som alltid bakar.
så satt vi och pratade om allt från hemska saker som om vad man skulle göra om man fick veta att man hade på sig nån månad kvar att leva, till förlossning, ha ha ha :) näe men de var mysigt! skönt o bara koppla av o surra av sig...

nu ska ja slappa i soffan, hämta täcket och krypa ner.. Adam e på träning...

ciao.
Kommentarer
Postat av: Mia

Hej gumman! Provade just en bit av cheesecaken från igår..nu har den stått i frysen och är hård.Den var myyycket bättre nu =)Inte alls lika söt och mastig =) Kram

2009-02-19 @ 22:07:19
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!