www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Framtiden.

09-01-22,

Är himla kul ändå alla lektioner vi har, det är givande allting eftersom man tycker det är så pass intressant.... är konstig känsla att man vill så gärna lyssna till allting eftersom skolan alltid förut var så BORING :)
men de känns jättebra!! Kul är det.... och veta att vi inte bara kommer ha hand om barn på ett dagis utan vi kommer ha så mycket pedagogiska kunskaper och se på allting med större ögon, utveckling, kriser, problem, komma med idéer, arbeta efter barnens behov osv..... hur mycket som helst :) näe de känns mycket kul och sen när man vet att den första praktik plats man var på, inte var den bästa utan när man såg små saker de kunde ändra som kunde göra stoora skillnader så vill man som läsa mer för att veta exakt hur man ska göra för barnens bästa osv.

sen längtar jag som fasen till sommaren, till att träffa Marre! Känner verkligen att jag saknar henne! Ska verkligen bli superroligt att komma den där veckan, 8 juni wooohooo... träffas och surra, fika luncha... fixa iordning dina saker till brölloppet, shoppa och mysa på! Sen när din stora dag kommer så kommer jag lipa ihjäl mig, känns som det.... huuua! Du kommer vara så vacker och jag ska hålla TAL.... hjälp :) Äsch de ska nog gå bra!! Hoppas vi kan boka snart, att vi får pengar, jag hade iaf fått mina csn pengar idag, och min lön får jag imorron, yeeah grymmes som jag sa!! kanon!!

sen ser jag framemot en framtid med Adam!! :) Han är verkligen en kille jag aldrig trodde jag skulle hitta.. kom ihåg att jag sa till Marre när jag var singel sist, att jag ville träffa en "ryan kille" för han verkade så fin o bra mot dig... hehe och det gjorde jag, helt sjukt!! :) En ödmjuk charmig söt snäll omtänksam fin kille med ett varmt hjärta. verkligen glad att ha honom, och en framtid med honom känns underbar! och allt som hör till..... :)

det var lite av framtiden det!! :) sen vill jag fota mera, har inte gjort de på länge.... o vart så inspirerad när jag kollade på Lindas sida på fotosidan, fina bilder! jag ska nog höra med kicki om jag skulle kunna lägga in hennes bröllopskort jag fotade och höra vad folk tycker om dem, alltid kul med kritik o så. det ska jag.

Ciao!
Kommentarer
Postat av: Marielle

vilket fint inlagg... du verkar ha haft en bra dag :) Langtar ihjal mig till du kommer hit.. kommer bli helt toppen bra!!! :) Vi far kramas massor.. usch kanns redan som jag kommer lipa sen nar du aker hem igen :(.. jag hade en SUPER bra dag ocksa.. nu ska vi ata blodiga "steaks" och se High School Musical 3. LOVE YA!

2009-01-23 @ 02:13:37
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!