www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pedagogik i förskolan.

09-01-12,

Igår söndag så jobbade jag 16-20,30 sen for jag till Helen för att vi skulle träffas där för att prata om vårat projekt som vi skulle göra på måndag morgon i förskolan. Vi testade peruker som Ida hade med sig och skrattade :) Vi tänkte ha varsin nämligen när vi gör våran teater, men de blev aldrig. Iallafall så blev det rätt sent igår, var hemma kring halv ett efter att vi suttit och surrat och jag skjutsat hem Lisa. Så då låg jag mest vaken hela natten, eller iaf i början och sen tills Adams klockan ringde 05.10.... yey.. hm, fan.. då vaknade jag till och låg och funderade istället för att kunna sova... Så dem timmarna mellan 5 och 7 som vi skulle upp blev inte nå sömn alls.... hyffsat slut när man vaknade...

Iallafall så hämtade jag Lisa klockan åtta och sen for vi till Strandens förskola för att förbereda vår teater :) Hehe, visade sig att alla var helt döda, Helen hade blivit massa förkyld och tung i huvut, Ida.B hade spytt på natten (pga hennes mage, ingen influensa tack o lov), och Ida.H hade allmänt sovit dåligt också... Så alla var sega men vi körde på ändå!! Vi klippte ut bokstäver som vårt namn började på, dvs jag hade M osv... :) Sen så hade vi en låda med leksaker och teckningar och sånt och en låda med bokstäver från alfabetet.. Så satte vi upp en filmkamera i ett av rummet och en scen, så bad vi barnen komma in och sätta sig vid oss så skulle vi börja! Lisa drog upp bokstäver ur lådan och alla barnen fick säga vad de var för någon osv... Sen fick de berätta vad som fanns på den bokstaven, djur, saker, namn osv... Så drog Helen upp saker ur "pryllådan" som matchade med bokstaven.. Typ G, en bild på en gris osv.... hehe var superroligt och se barnen gissa på vad som skulle komma upp och de kunde ge ovanligt mycket förslag på saker! Var mycket roligt o se. Så det vi filmade ska vi sedan på onsdag redovisa upp för klassen, hur vi gjorde. Så det var superkul trots att man var trött som en gnu..

När jag kom hem kring tolv så slängde jag mig i säng och sov 2 timmar, o snoozade :) skönt! Sen var jag tvungen att gå upp, måste ju PLUGGA.... ÅÅÅÅÅHHHH! Faktiskt så har jag varit grymt duktig idag på plugga, knappt gjort nå annat, facebookat lite men inte mycket.... :) Fast det kan ju bero på att tentan är IMORGON!! Mysko tid för tentan också, klockan 15.00 till 19.00.... så man måste ju käka massa innan så man har energi och överlever!! Ska inhandla vindruvor och druvsocker och sånt på ica imorron innan jag åker buss till skolan!

Nåja, nu är klockan nio och jag har pluggat o pluggat... imorron är de över. blir de omtenta så är det i mars. hmm, hoppas inte de, men man vet aldrig.. har haft så mycket annat i en kurs vi läst parallelt så njaa....well well..

Vill ju fara till luleå nån dag och shoppa! har fasen inga skor o ha nu.... helt sjukt, så har det aldrig varit, hehe.. har ett par vinterskor men dem är rätt tunga och gå i på skolan o sådär, och mina snygga stövlar har ju ena platta klacken lossnat, typ på farmen vare nog på juldagen då det var så himla kletigt på golven där.. testade ha på mig dem skorna idag men eftersom de var kramsnö så blev de en fet klump under skon så ena benet blev 1 dm längre än det andra, ha ha helt fult... så det går inte!!! Har ju present kort på skokanonen!!! måste dit snaaaaaaart.

Ciao. nu läsa de sista, sen krypa ner och sova ut imorron!!!
Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. ja skor kan man aldrig ha för många av =) Är svin sugen på att åka till luleå snart jag me.. får pencillin imorgon så då är jag nog snart "frisk" Hmm.. konstigt.. den funka nu när jag prova.. var nog bara nå konstigt. Kram

2009-01-12 @ 22:09:26
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Lycka till imorgon!!!!!! :) puss

2009-01-13 @ 00:17:14
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!