www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Resan.

09-01-16,

Vi satt igår hos Jannice o letade resor för fullt med Lisa i Terese mobiltelefon :) Vi skulle höra vad hon hade hittat, men vi hittade aldrig igen den resan. för den hade varit att man kunde betala med faktura, de hade ju varit bra! men men, vi hitta en iaf och räknade in resan, hyrbil en vecka, mat, boende och det blev 9200 kr, låter rätt mycket men det ska nog gå att ordna. Man kan ju betala resan nu, dvs 6000 kr för det har jag råd till! Sen kan man ju spara nu 5 månader för det andra och fick pengarna.. så inte allt kommer på en gång.. men sen måste ja spara till Adamiiis resa också, de kommer väl gå på 5000 kr också kanske!

Och idag ska jag och darling kolla på en platt tv, eller vi har ju kollat hela tiden men vi ska kika på vidars och höra med Martin vad han rekommenderar! vi vill ha en stoooor, vore så grymt nu när vi ser så mycket filmer och ALLTID måste flytta fram soffan för att jag ska se texten.. så skönt om vi slipper det och snyggt blire! typ en 50 tummare :) hohooo...

Nu njuter jag av ännu en dag ledig.. yeah! Darling är ute o jobbar, usch... det är fasen -22,5 grader, stackarn! Men de är så sjukt för graderna växlar fasen fort, förra helgen vare ju +6 grader, aja nu får han ha helg snart!
Vi ska storstäda lägenheten idag också, skönt o rensa bort julen och städa iordning! Efter de ska vi njuta av fredagen tillsammans, med film o mys!! För imorron ska jag ju iväg och han tränar. Men ska bli kul imorron, hoppas Helen kan följa också, hon var lite krasslig nu men ska höra. Vi ska åka buss härifrån till Ida i luleå och förfesta där innan vi går till skolan och festar i "Musfällan" :) sen STUK! Tentaröj!

nu ska jag duscha, sen ska jag höra med Lisa G, om hon ville med till dollarstore o kika lite på en present till Layla och Anna-Maria som har festen :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!