www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Saw race.

09-01-03,

Hehe jag och darlingen såg Saw 1 innan vi for på middag på Panelen med familjen, för jag har sett dem förut och tyckt det är rätt bra men har tagit ett tag innan Adam velat se den, men nu gjorde vi det iaf :) och han tyckte också den var bra! hehe, just de :) rätt frän. Sen efter middagen då vi kom hem hade vi ett race på de andra saw filmerna eftersom vi hade de andra också, 2:an, 3:an och 4:an :) Först skulle vi se 2 filmer på kvällen och de gjorde vi.... men sen så var vi tvugna att se den sista också, hehe helt inne... var ju som spännande när handlingen gick in i de andra filmerna också med samma personer osv... så man var ju bara tvugnen och se vidare, hehe.. fast man missa ju kanske nåra minuter när man satt under filten. hehe vissa saker i dem där filmerna är ju faktiskt riktigt grooooose.. Så jag satt med filten runt mig och kikade på Adam som gjorde lite roliga miner när de var äckligt, hehe så såg på honom när det var klart att kolla fram igen, hehe.... :) men dem var bra!! det finns ju en femma också av den, men den har vi inte ännu... får fixa det!

Ville inte drömma om nå sånt äckligt sen men gjorde faktikst det, till o från, så man har ju vaknat lite i natt. Men men, så kan det gå :) Nyss så har darligen gått till korpen skolan för att han och palo ska hålla i sin träning med grabbarna. Hoppas det går bra för honom, kul ändå att han och Palo är tränare nu, kul hobby!!

Jag tänkte vara duktig och plugga nu faktiskt, läsa lite iaf... fast först dusch!! Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Eden lake?? Nope.. den har vi inte sett :) Tack for tipset.. hehe! :) Puss

2009-01-03 @ 16:26:39
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

oh yeah! visst är dom bäst! jag sälkar dom där filmerna! johan hatar rysare dock så jag får inte se dom med honom. å jag tänker inte se dom själv direkt!

2009-01-06 @ 12:05:46
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!