www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tentaplugg.

09-01-08,

Japp idag ska vi plugga hela dagen, jag hoppas verkligen att saker kommer gå in!! Det måste de göra!! Sitter o väntar nu på att Helen ska lämna sina barn på dagis och sen komma och plocka upp mig :) Hon försov sig i morse, vi skulle fara o träna och jag orkade inte fara själv efter de, så de blev att jag somnade om ett tag istället :) mycket skönt!
Men kanske far o tränar senare, får se om man orkar efter allt plugg.

Usch tycker synd om min darling som ska köra Erikslund idag när det är minus 20 grader ute, brrrrr... hoppas han överlever, tänker på dig iaf darling...

Ciao!!

Nu har vi fasen pluggat länge! Vi var hos Helen! Jag Helen Ida och Layla! :) Var supertrevligt och vi fick faktiskt in massa i skallen! hehe.. var bra när vi tog våra exempel från vardagslivet.. man lär sig faktiskt mycket bättre då när man kan relatera till något! så de var mycket bra! :) hann även surra om massa annat också, tex och föda barn, ha ha... Helen fick berätta massa! var mycket intressant, hehe, men läskigt... :) Vi hann även med att äta lunch bufé på chili chili, mums fillibabba.... det var en pasta rätt som var grymt god, med gorgonzola i! :)
Nu har jag kommit hem, ska ta de lite lugnt, man har rätt mycket i skallen som måste få smälta! Hoppas min darling kommer hem snart!

Ikväll måste jag tyvärr läsa igenom en annan grej som vi har till imorron i skolan, blääää... Men men, får se hur mycket jag hinner!  Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!