www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Två år idag!

09-01-06,

Yey, idag är det två år sedan vi kom överens om att detta var våran dag! Tänk vad tiden har gått fort och så mycket vi gjort, men nu är det slut för idag... *klapp klapp* neeej, det där var nått annat :) Men tiden har faktiskt gått fort! Å så underbart man har haft det under tiden! Så lycklig att man känt sån glädje så pass länge och fortfarande känner att man vill vara med honom varje sekund varje dag... sådan närhet har man aldrig känt förut, att man är så trygg o säker i honom, men oj så underbart det är...

Hej hej, den nästan äkta hälften här nu, gumman smet iväg så jag tänkte komma och överraska henne och alla ni läsare i hela världen, med att berätta hur underbara dessa två första år med Marie har varit. Du ska bara veta hur lycklig du har gjort mig och hur tacksam jag är över att fått chansen att leva med dig. Hur mycket jag älskar dig och att bara få vara dig nära är den största lyckan jag upplevt, det som är det bästa är att det här är bara början på våran era och hur varm man blir inombord när jag vet hur mycket kärlek, skratt och tårar vi kommer dela med varandra. Faaan vad jag älskar dig gumman, du är bäst!! Ooops nu kommer hon....ha det bra ni alla =)

ååååhå.... *gråta lite* fan jag som gick iväg o sminkade mig, de var ju stor vits :P
fan så söt han är... ja, det är äkta kärlek det!

vi hade tänkt bara ta det lugnt idag och mysa på, glad att han är ledig idag, det är röd dag och allt! Våran röda dag! haha.. :) Vi ska göra fondue gryta idag igen, de var så himla gott sist så nu när det är vår dag tänkte vi slå på stort och göra det igen! Nu kommer Erica bli avis , särskilt när vi har massor av halloumi ost kvar?! :) hehe.. Sen får vi se vad som sker under kvällen, mys pys.... dagen startade iaf superbra ;)

Älskar dig Adam nå så fruktansvärt mycket, du och jag... Adamiii! Det här kommer bli ett nytt grymt år för oss med massa spännande händelser, om vi följer vår plan också...

Cya! åååååh ja är så käääääääääääääääääääär :)))


Adam ville att ja skulle ta med denna bild, hehe från våran bilsemester till Lycksele! En kväll på hotellet då vi festade och dansade och gormade :) superroligt hade vi.

Och jag ville ta denna bild, för den gillar jag massa! Var precis innan vi skulle till Panelen i september för en god mat bit :) Mysigt!
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Grattis!!!!! :) Vilket fint inlagg!! Hoppas ni far en superduper mysig dag tillsammans! Vilken tur att ni bada var lediga! Hehe, lite kul att ni varit tillsammans i 2 ar och jag och Ryan firar att vi varit gifta i 2 ar den 26 Januari! hehehe! Puss gumman o halsa till mannen! :) Fraga honom nar han har tankt bli den "akta" mannen?

2009-01-06 @ 16:08:36
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!