www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Firade brorsan.

09-07-18,

I torsdags så var vi till heden för att fira storebrorsan som fyller 30 år på måndag den 20 juli men han och Johanna åker ju tillbaka till Uppsala idag lördag, så vi firade honom då med goo grill middag och presenter. Han hade verkligen inte önskat sig något och om vi skulle få ge något så skulle vi kunna ge pengar till en framtida resa för han o johanna. Så jag pysslade ihop ett scrapbooking kort till honom med en insida av en strand med fotsteg i, sen ett "hemligt" fack där jag hade satt in ett mindre kort som han fick dra ut genom de stora och där i hade vi satt pengar allihopa :) och så hade vi skrivit, ett steg närmare en utlandsresa :)
så det var lite fiffigt men nu glömde jag fota det så tyvärr kan ja inte visa...  han vart gla iaf :) han vill ju inte göra nån stor grej av födelsedagar så de passade bra.

sen tog jag nå kort på han och Johannas rygg, dem har ju båda nu en liknande tatoo. Brorsan har ett lejon och Johanna en tiger. check it out :)
 
Japp himla fina!! :) Man blir ju som sugen på och göra en tatoo, men måste bara bestämma sig för vad och vart och om man pallar smärtan :P hehe....

Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!