www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag som känns som lördag.

09-07-31,

Det har känts som lördag hela dan idag, iofs alla dagar är ju som lördag när man e ledig :)
men snart är ja inte de längre, huuuuuuuuuua... *gråta lite* får njuta av de sista dagarna nu för på måndag börjar jag igen, känns iofs som evigheter sen men :) kan va bra o få in lite pengar.
hade skyyyyhöga räkningar denna månad, helt insane.... särskilt den från USA, då jag hade ringt o tagit emot samtal... fy fan, bara 1800 kr.... ojoj, skulle ha ringt varannan dag istället :) tsss... men men... sen vare bilförsäkring, skattemärke, beab, hyra m.m.... så de blev en hel del..

Nåja, så ere :)

Idag har vi sovit ut, gått på stan, kikat på ringar och testat.... hihi så mysigt att sitta där och testa ringar tillsammans, och försöka komma överens om någon fin en... men vi har nog en på g som vi gillar mest... och de var ju bra att man kan prova ut giftemåls ringen samtidigt så man ser att de passar och till denna förlovningsring passade en ring väldigt bra, blev perfekt, så det blir nog möjligtvis den. ni får se senare :)

sen cyklade vi ut till Helens hus i Björns och hälsade på, fick oss en kaffe... :) och då kom även Annika och hennes sötis till nyfödd tjej :) sen blev de hem, och åka till heden en sväng. och nu håller vi på laga mat, blir en lite senare middag, vi ska grilla och jag har en gratäng i ugnen, fasen vad gott det ska bli :) MUMS.

blir nog filmkväll ikväll också....

Joo Therese, de kan jag hålla med om, att man borde skriva djerba där nånstans, du kanske kan gö de? ;) ha ha, du skrev så snyggt. kram!

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

haha=) ja...jag sätter mej väl och klurar på de då=)

2009-08-01 @ 12:45:23
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej gumman! :) Hoppas du haft en bra helg! Jobbigt o borja jobba igen forstar jag :/ Vantar pa ryan.. vi ska ivag och cykla.. han sitter pa skithuset LOL!!!! hahahahaha.... puss gumman!

2009-08-02 @ 20:40:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!