www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sool!

09-07-14,

Jaaaaa solen skiner :) Gud så härligt..... Idag jobbar darling igen, sin andra dag men det blir den sista också, sen behöver han inte avbryta semestern nå mer, då har han gjort det 2 dagar nu för Beabs räkningar. så efter de har vi semester igen :) Idag så har jag sovit ut , skönt det... men fortfarande lite ont i halsen, ska nog ta mig lite the innan jag hoppar in i duschen... Sen ska jag möta upp min söta Frida och luncha med henne, var aslängesen vi träffades så det var på tiden kan man säga :) Vi ska äta på THAI restaurangen, mums!!  :) kanske sitta ute då i solen?!

Efter det vet jag inte om hon vill hitta pånått eller så, men jag hade gärna velat sola. För snart är det vi drar utomlands och det kan ju vara skönt att ha fått lite färg innan man beger sig dit och blir röd som en kräfta. så jag hade vela slänga mig ner på en filt och sooooooola. gud så skönt :)

och sen kommer nog darling hem kring middag eller innan, så då kan han sola också :)

Hehe kom o tänka på igår, vi spelade massa nintendo 8 bitars, hehe Megaman spelade vi.... fasen så kul det var, men samtidigt supersvårt, så jag förstår inte hur man kunde klara det där när man var liten men man nötte väl det mer då.. hehe, men kul vare, o så lite Offroad också!! :) man blir lite fast när man väl börjar spela!!

-.-.-.--.-.--.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Annars så försöker jag dra ihop en tjejkväll med ost och vin på onsdagkväll hos mig... vore mysigt, var längesen vi hade en ost och vin kväll och bara surra :) så hur såg det ut för er tjejer som ja messa? :) eller vi blir väl dem vi blir :)
Ska bli trevligt iallafall! :)

KRAM på er alla. SOLEN E HÄR :)
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman!! ah vad skont att ni ocksa fatt fint vader nu :) Jag tycker det ar super att du drar ihop lite tjejkvallar :) Kanner mig som nar jag var i boden.. det ar typ bara jag som drar ihop allt har i USA ocksa! hahaha, men jag tycker det ju ar sa himla roligt :) Har borjat umgas med lite annat folk nu pa jobbet som kommer imorgon sa det ska bli spannande :) skont att adam far ledigt antligen nu! Ryan aker ju till kanada imorgon i en dag men sen maste han aka till kanada hela nasta vecka ocksa :( Puss pa dig... haha kanske skulle ha mailat istallet :P

2009-07-14 @ 16:33:19
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Lisa G

Tråkigt att jag inte kunde komma ikväll. Har sprungit och ligger här i sängen och helt slut. Hoppas ni får det mysigt! KRAM

2009-07-15 @ 22:10:43
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!