www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tisdag.

09-07-07,

Idag har vi varit på banken och pratat lite om hur vår budget ser ut och vad det skulle kosta med ett hus på diverse kostnader.. så nu vet vi lite mer, känns tryggare än att sitta och spekulera hemma iaf :)
och där på banken träffa jag din pappa Marre, och han hade skivorna med sig så jag kunde få dem!så nu har jag alla skivor, var en med alla bilder från fotografen och en med ett bildspel med musik till. Kul och se allting! :) Massa fina kort på Marre och Ryan som dem kan förstora, superfint. och de hade dem redan fått av fotografen så de var ju klockers!! :) så vill ja också ha nångång om jag o Adam gifter oss, det vet man ju aldrig men vi får se :)

sen har vi hört mer om huset men han begär för mycket pengar så vi kommer stå kvar på budet men vi kommer nog loosa på det tyvärr, det var ett jättefint hus som vi gärna hade bott i...,men vi ska kolla vidare på fler hus.. det kommer mer hela tiden... så det gäller att kolla och så hela tiden..

vi har tagit oss en promenix nu på kvällskvisten, vilket var väldigt skönt, det ska vi försöka fortsätta med resten av semestern.. :)

Lisa E: joo vi ska ju till Djerba, en ö utanför Tunisien, så det ska bli supernice :) joooo jag tycker verkligen vi kan träffas vi USA gänget nån dag och surra o så!! :) Och ha bonfire kväll eller nått... Vad kul det du berätta om C... :)

Lisa G: jaha det var du :) vad kul... jag var inte helt säker hehe :) Jaha så du har johans mobil då äre ju svårt med alla nummer, ska du köpa ny mobil snart då eller? :) Vi borde ta nån fika nån dag!! kram

Marre: tack för korten *du e guld värd-puss*

Maria: Blire nån bonfire på fredag? :) PUSS!

Therese:  Åh vi får promma nån dag :)

Nä nu ska jag och darling se en film, så då får vi se om den e bra :)
ciao!
Kommentarer
Postat av: Marielle

puss gumman!! Love you..... visst var det fiiiina bilder!!! :) Ar supernojd!!!!

2009-07-07 @ 23:08:24
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

ja dom tre kommande veckorna kan jag ha bonfirekväll varenda kväll=) å Collin kommer ju oxå om nån vecka så då måste vi ha de igen=)

2009-07-08 @ 11:01:21
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!