www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vår semester på ön Djerba.

09-07-29,

Japp, tänkte skriva lite kort om vår semester :)

min kamera gick tyvärr sönder den dagen då vi hade ost o vinkväll då ja råkade tappa den i asfalten så man ser inget på skärmen men man kunde ta kort iaf om man kollade i det där lilla hålet och de fick vi göra på semester vilket var lite svårt men de var spännande när vi kom hem o se bilderna. huvudsaken vi fick nåra bilder iaf :)

Den har varit underbar, vi åkte en buss från flygplatsen till stället där vi skulle bo. På vägen dit såg man mest öken, sen något hotell, sen öken, sen några invånare som bodde i sina hus, sen öken, sen hotell, sen öken, sen så såg jag ett fint hotell och de var ganska kul, för jag sa till Adam, "åh där skulle man bott, va fint det var".... så svänger bussen in där och säger, SUN CLUB. yey det var ju vårat hotell :) lyckat!!








det var ett stort område med hotellrum, de var omkring 700 rum så de var som ett litet samhälle där inne :) ett område med en superstoort poolområde och ett litet mindre där vi bodde men de var nog  stort ändå :) superfint.
vi fick ett rum med balkong ut mot poolen,  jättefint. helt perfekt, mysigt rum fast ena kudden var lite hård och duschen sprutade åt lite olika håll när vi skulle duscha men annars superfint!

Vi hade ju all inclusive så vi hade frukost lunch och middag, sen hur mycket dricka vi ville vid poolen när vi låg där :) hur bekvämt som helst. så vi utnyttjade det till fullo. De hade grekisk, tunisisk och tysk mat de 3 första dagarna så vi testade en hel del, sen blev lite dåliga i magen, hehe.... inte konstigt iofs, 3 länders mat... hehe men de var sådär! Kul o testa men inget man vill äta hela tiden... sen de andra dagarna åt vi de som vi fastna för, typ en makaronrätt, potatis, och kalops :) hehe




jag var glad över efterrätterna, massa bakelser, och chokladmousse :)

Vi njöt mest av solen och tog det lugnt, såg en och annan kamel :)



Receptionen :)


Stranden, en lång en :) var fint!




Så varmt och skönt det var, och även i vattnet :)

Iallafall... nu till det som jag vart helt förvånad över på resan!  :)

En kväll som alla andra satt vi ute på balkongen tillsammans och avnjöt en drink, tittade på en stjärna som alltid lyste så starkt och var på samma ställe och vi surrade på. Var jättevarmt ute fortfarande. Vi började diskutera nånting och tyvärr började vi småbråka, åh nej tänkte jag... han gick in på rummet o la sig i sängen och jag satt kvar ute på balkongen, ville inte att det skulle vara så på semestern juh.. *inge allvarligt dock :)* men ändå.... så efter ett tag kommer han och ber mig komma in på rummet, tjurig som man är ibland så frågar jag varför det? Men jag vill det, säger han, ska säga en grej... okej rå, så går jag in och sätter mig på sängen. Jag har noterat att han hade tagit på sig det finaste han hade med sig på resan, sin skjorta och ett par snygga shorts. undra varför tänkte jag... nåja tänkte inte mer på det utan han satte sig bredvid mig på sängen och bara satt där..... okej? äh jag tänkte att han skulle väl få tid på sig och säga nått om han nu ville... så gick han och drack vatten och andades ut, liksom pustade.. hmm what? tänkte ja... han verkar nervös... då äre nått allvarligt? ååh.... visste inte vad jag skulle tänka.

Tillslut så börjar han prata och berättar hur mycket han älskar mig och vad han ville med den här resan och vad han hade planerat men som inte hade passat sig nå bra hittills och att det inte var rätt tillfälle just nu kanske men han kände att det var ju ändå känslorna som betyder nått i det här sammanhanget men påpekade ändå flera gånger att han hade tänkt det på ett annat vis (som han sen förklarade).... så ställde han sig ner framför mig på ena knät med gråten i ögonen.... jag hade ju gråtit innan också så jag bara fortsatte gråta.... åh shit han ska fria tänkte jag...
"Marie, vill du nångång i framtiden gifta dig med mig?" man ser hur nervös och hur han verkligen menade det han sa. Jag storlipar och slänger mina armar runt honom och jag svarar: Ja, Adam det vill jag.... mitt svar är JA!! :)
Efter det, ojoj lyckan är total..... har nog aldrig sett honom så glad och lycklig, "du anar inte hur lycklig du gör mig nu" säger han med gråten i halsen.. :) OJ. HELT PLÖTSLIGT VAR VI FÖRLOVADE! jag var helt paff..... men oj vad bra det kändes!! kändes så stort, men samtidigt kändes det som att ja, det är ju så det ska vara, vi älskar ju varandra.
men än en gång nu så känner jag att det är en stor grej, iallafall för mig... och verkligen för Adam också....

hihihihihi, jag e överlycklig :) tänkte ni skulle få veta också!!
men det han egentligen hade tänkte var att.... eftersom vi alltid brukar gå ner på stranden och forma ett hjärta tillsammans så skulle han göra det en sån kväll, men de kvällarna som gått hade det inte passat sig för att de kommit folk eller varit kameler ivägen eller inte känts rätt helt enkelt. så skulle han ha gjort iallafall och han ville verkligen göra så också, så detta var på natten mot söndagen så vi gjorde som han ville på söndagskvällen den  26/7, hade vi ätit en god middag på en annan restaurang.....




och efter den middagen så gick vi ner på stranden och han pratade om de han kände och nu fick han göra det på riktigt, som han ville och som han hade planerat långt långt innan vi for på resan.... *så söt han är*

våra hjärtan :)

och så for vi på marknad efter middagen där och inhandlade provisoriska ringar som vi kunde ha nu fram tills när vi kommer hem och hittar några vi verkligen vill ha. så då gav han mig en sån :) hihi.


Så det känns underbart bra iallafall, den lurifaxen som hade planerat detta och verkligen ville visa hur mycket jag betyder för honom i Djerba, så sen när vi skaffar nya förlovningsringar här i sverige så ska vi lägga dem i denna souvenir ask :)


Det var våran resa det :) UNDERBAR och verkligen ett stort stort MINNE FÖR LIVET :)

Älskar dig så Adam.... vi blir bara starkare och starkare tillsammans.... :)

ADAMIII is LOVE forever.
Kommentarer
Postat av: Magda

åhh marie så jävla fint :) Vi hade tänkt förlova oss när vi var i thailand då vi firade vår 6 års dag men det blev som aldrig av :) Jag väntar på bröllopet nu:D grattis igen o ge en kram till adam också:)

2009-07-29 @ 20:35:59
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vilket underbart inlagg!!! Jag ryste nar jag laste det :) AAAAAH va glad jag ar for din skull!!!! BADA ERAS SKULL! Alskar er bada tva och ni ar helt perfekta for varandra.. (hahaha, kommer fortfarande ihag nar jag sa till dig: marie... dumpa jimmy-- det finns nagon annan for dig dar ute.. nan som behandlar dig som ryan behandlar mig... ) Och nu har du hittat den ratta! Fan va glad jag ar for er skull... vilken underbar resa och vilka underbara bilder och vilka underbara minnen! Sa glad for dig! Du ar vart allt och mycket mer! Puss gumman!

2009-07-29 @ 21:30:19
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh grattis gumman!! Gud va himla roligt =) Verkligen super glad för eran skull.. du förtjänar det bästa! =)

Hihi.. sa ju att kameran nog skulle funka ändå att ta bilder med iaf =) Vilken tur!

KRAAM

2009-07-29 @ 22:29:26
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ja just det ja, glomde skriva vilket skitfint stalle ni var till! Grymt fint med poolen och alltihpa! Susi undrade vart nagonstans Djerba lag! Ryan halsade att "nar ni nu gifter er" da kommer vi! ABSOLUT! For det vill vi inte missa! :) Fan va frant.. da far Ryan vara med om ett akta svenskt brollop!!! Haha, jag har inte ens varit pa ett! Puss gumman! Saknar dig! :)

2009-07-30 @ 04:26:51
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

AAAAAAAH!!!! Läste först nu! vilken miss!!! FAN va glad jag är för er! torka tårarna Adam är fan bäst och du förtjänar bara de bästa! Som Marielle sa alltså; ni är perfekta för varandra!

2009-07-30 @ 09:45:52
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Lisa G

Okej. har redan skickat ett sms till dej men asså WOW! GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni är så fina tillsammans och här ligger jag i sängen och gråter haha=) Jag är så lycklig för din skull Marie, för eran skull. Att ni har funnit varandra. Önskar er all lycka! Puss o kram

2009-07-30 @ 18:59:26
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: ida,

Men GRATTIS MARIE! Så himla roligt, jag ryste när jag läste det, jag är så glad för er skull! PUSS!

2009-07-30 @ 19:00:11
URL: http://layda.blogg.se/
Postat av: Camilla Gbg

Åh grattis :):) Jag började nästan också gråta hihi. Hälsa!

2009-07-30 @ 22:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!