www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solen skiner.

09-06-24,

Japp solen skiner för fulla muggar.... jag var duktig idag och tog mig en simtur på nordpoolen, grymt skönt och jag var glad att det gick bra! :) Så nu ska jag äta lite frulle o diska... sen ska ja vänta på darling som inte skulle sluta alltför sent från jobbet, så skulle vi sätta oss ute o sola, eller åka till heden o sola o gå ut med Elvis :)
Det är ju himla perfekt att han har sånt jobb att han ändå kommer hem kring lunch, helt lyxigt :) och ändå har så bra betalt!! det är min darling de :) kommer bli perfekt sen i framtiden också :) yeeeey...

Nu frulle vare ja..

Puss.

Älskar jordgubbar, ätit massvis med jordgubbar :) blir aldrig less.

Vi tog oss en sväng ut till Heden när darlingen hade slutat, så låg vi där och solade och lekte med Elvis, var skönt, men de var nästan för varmt, shit 25 inne och 32 på ute termometern.. kan de va sant? :) men skönt... man ska inte klaga nu när sommaren är här!! så åt vi sallad i solen.... sen så for vi hem igen och duschade kallt, hehe :)

nu ska vi på BBK fotboll i solskenet :) blir nog bra det!! hehe, apropå jordgubbar, skulle få en liter av Adams mamma nu, wiiiiiiiiiiiiiii :) mumma!! mera goa gubbar till mig :)

Pöss o tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Lisa

fasen Marie, jag e sjukt avis.. jordgubbar! MUMS! Hoppas att ni har det bra, det verkar som det iaf och det e skönt att veta=) Vi måste ta en fika nån dag om vi inte ses ikväll. Puss o Kram

2009-06-25 @ 20:50:28
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!