www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Å det var torsdag.

09-03-26,

Så fort var torsdagen över... Åkte bil med Helen imorse, men de var kallare idag så de var knappt att Helens andra bil som är mycket mindre o känsligare för kyla startade... hehe, vi hackade oss fram till Erikslund :)
Men den tog sig hela vägen iaf.. :)

Idag fick barnen besök av en präst, hehe dem hade frågat barnen tidigare i veckan om dem vet varför vi firar påsk.. och barnen hade lite olika teorier om vart man kunde få reda på det, tex genom en präst... så ena flickan hade ringt o frågat en präst om han kunde komma till dem och berätta :) hur modigt som helst o göra det :)
sen så kom han idag o pratade med barnen,dem satt som ljus kan ja säga!! hehe, han prata om påsken och lite hur allt kom till i världen, jesus och julen o så... skit roligt för dem :) spännande..

sen så hade vi gjort lite utmaningar med barnen, som är våra uppgifter.. det är så kul! höra vad dem tänker om allting och när dem pratar med varandra. näe ja trivs som fisken i vattnet, bara de att dem är så pass duktiga på det här stället så man ibland kan känna sig lite dum när man inte vet exakt hur man ska säga eller göra.. men det finns en hel del o lära sig på detta ställe kan ja säga.. skit glad att jag fick praktik på detta ställe!!! :) i looooove it.

sen så har jag o Adam ätit lite mannagryns gröt idag med ägg o mackor :) gott!! Mannagryns gröt är underskattat!
o så handlade vi lite fika bröd till imorron, Adam ska även hämta en Vinzor kaka vi beställt från Opalen! :) För imorrn blir man ju ännu äldre.... hehe, vill inte men så äre :) fick ett kuvärt med posten idag från storebror Richard och Johanna från Uppsala! :) får öppna imorrn.

nu ska ja skriva klart min uppgift vi ska lämna in imorron. så imorron äre ju helg, guuuud så skönt!! Jag längtar, för jag har ju en ledig helg till :) yeeees... :)

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

grattis på födelsedagen baby!=)

2009-03-27 @ 13:13:56
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!