www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bättre redan.

09-03-10,

Ja, det känns som att jag känner mig bättre i kroppen redan, eftersom jag rannsakat vad jag behöver ha och inte. Om man mår lite halv kasst av vissa saker så var jag tvungen att ändra på det nu så det har jag gjort. Vill ju vara glad när jag är med Adam och inte så negativ.. men det känns redan bättre? kanske inbillning kanske inte?! Men ett steg i rätt riktning iaf.

Idag har vi varit på skolan o haft lektioner, det är så himla intressant det här, man väcker så många tankar i skallen om hur barnen verkligen utvecklas och hur dem gör det i olika takt och att alla barn är olika. nu har vi haft mycket om språk stimulering, språk utveckling hos barnen... låter kanske simpelt men det är grymmes mycket o tänka på för att utveckla dem på bra sätt som är roligt för dem :) men ack så intressant.... detta är ju även jäkligt bra om man nångång skaffar barn själv, man har ju lite försprång där :) Men samtidigt är ju detta för att kunna arbeta med barn dygnet runt och se deras utveckling i lärandet, vad barnen lär sig.... är man förälder så tänker man nog inte fullt ut lika långt på det och följer det så, utan då blire ju mer att man går på känsla och kärlek till barnet :)

Kom hem från skolan kring tre, jag o adam låg o myste lite i soffan, sen gjorde vi lax o så hade vi rester av gratäng som vi tog till :) mums.

sen for vi en sväng till mina föräldrar i Heden! :) alltid mysigt att komma ut till dem o sitta o surra. Sa det till Adam när vi åkte hem, är så glad att det känns så naturligt allting, mina föräldrar är så underbara mot Adam o de känns så bra :) Samtidigt att man känner sig så vuxen när man sitter o surrar om hus, jobb, släkten osv.... :) man har nog blivit rätt vuxen ändå :P heheh.... jaaa, man fyller ju snart 26 år..... shit pommes...

Näe jag e så glad idag, känns hur skönt som helst.... saknar bara träningen, men imorrn ska jag nog träna!! Ska även fara en sväng o shoppa i luleå, hoppas Maria följer med, tror hon skulle det trots att hon inte hade så mycket pengar men kul med sällskap såklart. Frågade Terese också men hon var pank :) hehe.. vi får fara en annan dag också, då vi alla har money :)

Livet leker, enjoy it :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!