www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bättre!

09-03-18,

Jo idag känns det bättre! Vi började med dagen jag o Helen att ta en omväg till Barncompaniet.. så vi skulle få en längre promenad till o med :) det var jätteskönt, vi kom i bra tid dit också så det var perfekt!!
Sen fick vi följa med barnen på morgonen till gympa som dem skulle ha i Hildurs borg :) så himla kul o se, vi satt o dokumenterade medans, så himla söta, tänk så kul man hade när man var barn!! :)
efter det så var det lunch, sen var vi med barnen och så på eftermiddagen, sen kring tre gick vi hem.... så den här dagen har gått jättefort!

Har varit o hämtat ut ett paket jag hade från H&M :) Allt utom en grej var bra så den ska jag skicka tillbaka, men sen har Adam 3 brallor o testa som han beställde :) så vi får ha modevisning sen!
Det här beställde jag!


 Adam köpte Linnebyxor i olika färger.

Den lila skjortan passade inte så den ska tillbaka, sen var det dem där träningsbyxorna som ja köpte! :)

Hoppas han kommer snart, ska laga köttfärssås och spagetti, längesen, mums :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Camilla Göteborg

Det där mörka linnet med rosorna på känns väldigt Marie Berg :)

2009-03-18 @ 17:39:09
Postat av: Marre

Vilka fina grejjer du hittat pa H&M... jag var pa H&M igar och hittade massa fina saker som jag vill ha.. hittade ett turkost skitsnygg klanning... funderar pa att kopa! :) fast det var inte pa H&M... hmm kanske ska maila istallet.. haha det har verkar bli langt. Hehe.. ska ut o ga en promenad o sen om jag inte glommer bort sa mailar jag! Puss gumman!

2009-03-18 @ 20:14:53
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh, va roligt att shoppa marre! :) kul att läsa vad du skriver och speciellt det faktum att du verkar lycklig! Jag tror att hela stan har blivit ett snäpp lyckligare nu med vårsolen framme! O det var ju på tiden :) Fick jobb som dansare i showgruppen på Westernfarm. så nu hinner jag me lite extrajobb innan usaresam också :) niiice. puss

2009-03-19 @ 12:31:32
URL: http://lisaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!