www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag igen.

09-03-23,

Ny vecka, nya tag :)

Kul när man vet att man ska på praktiken igen juh :) det är skönt att den är 3 veckor istället för 2 som sist, men det kommer gå nog så fort med 3 ändå. så det är andra veckan nu!

Idag var vi på utflykt med barngruppen vi är med, till svedjebacka.. en backe där vid Erikslund, inte så långt från stället vi är på men ändå... kul för barnen o ta med pulka, madrass o stjärtlapp :) Så var vi där 2,5 timme och grillade hamburgare till lunch o myste på. det var härligt och vara ute i solen :) solen värmde men de blåste lite.
sen var vi inne på eftermiddagen, så denna dag gick himla fort kan jag säga.

har suttit hela kvällen o knopat ihop en uppgift vi ska lämna in imorron, ska nog göra lite imorron kväll också innan jag skickar in den, det behövs kollas mer på.


Ja, igår på Ikea så hittade jag o älsklingen 2 dator stolar som vi köpte, billiga dessutom 300 kr :) så nu sitter vi himla skönt istället för köksstolarna vi hade innan, plus att det ser mycket snyggare ut nu i köket med 4 stolar istället för 2 :) sen så köpte vi en liten lådgrej till badrummet som man kan ha i hörnet, med lite smink o grejs, hade som inget sånt innan o det behövs kan jag säga!! Sen nå lådor för förvaring, lite ljus, en vas till prydnad med potpurri i, ni vet sånna där blad som är torkade som luktar, vi tog vanilj lukt :) o vanilj ljus.
sen köpte vi även sånt vi kan ha till hus senare, om vi nångång snart skaffar hus :) en vägg dekor med blommor som man klistrar fast, riktigt snygg.. och en golv lampa. men just nu får vi inte plats med dem hemma så vi sparar dem i källaren till framtiden :)
efter ikea igår for vi till Adams syster Amanda och hennes kille Andreas, för han hade fyllt år, så vi for dit med en liten present :) dem hade jättefint i sin lägenhet, vart lite avis faktiskt.. en 80 kvadrat stor en.... riktigt nice.

åh vill vill vill ha HUS!!!! :)

Föresten så ska vi på en visning på ett hus i torpgärdan på ONSDAG!!! :) Längtar som fasen, det är grymt stort o nice hus det där alltså.... :)

nu sova!!!! tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Marre

du maste ta bilder sa jag far se vad du kopt fran IKEA! :) Hehehe... va bra att du kan anvanda spikmattan om kvallarna.. fast jag tycker 10 minuter later lange pa en spikmatta. aoch!

2009-03-24 @ 04:26:19
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Shit va kul! Vilket hus är det? Jag hittade 4 när jag skulle kolla=)

2009-03-24 @ 08:19:18
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Mia

Äh vafan.. jag kan ju inte läsa på morgonen =) Torpgärdan var det ju.. vilket hus där? PUSS

2009-03-24 @ 18:16:46
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!