www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sol o värme.

09-03-16,

Nu håller verkligen snön på försvinna känns det som, det droppar om taken och det har blivit slaskigt ute. Idag har det varit flera grader plus och solen skiner som bara den! Jag o helen promenerade i morse till Barncompaniet, första dagen idag på praktiken :) Har ju som längtat!!
Det har varit en kul dag, men mycket söta barn och sina idéer. Har läst för barnen, och lekt med dem, även haft en mysig massage saga dem fick göra innan lunchen då pedagogen läser en saga som dem får sitta 2 och 2 och sedan massera varandra på ryggen till texten hon läser. Superbra!

Så nu e jag hemma därifrån, promenaden hem var ju ljuvlig :) solen sken, och värmde!! skulle nästan haft längre hem så man fick sig en rejäl promenad nog för att det tar ändå 15-20 min och gå dit :) Bra vardagsmotion!!

Adam e hos tandläkaren och han skulle vara så söt och hämta ut min spikmatta som kommit idag!!!! :) så ikväll blire att testa den, spännande spännande.... Fast innan det ska jag laga lite hamburgare åt oss! :)

Allt e toppen :) förutom hur min kropp mår, har haft så ont i huvut nu både igår hela dagen och idag... vet inte vad det är... och magen e halvkass, nått virus är det men det bryter som inte riktigt ut så man får gå omkring halvdann, lite jobbigt men hoppas det går över snart! :)

Jo Marre, dem där tavlorna Linda hade på väggen är nog canvas eller vad de heter :) de var sånna som stod ut lite iaf från väggen, det tycker jag e supersnyggt :) Så får ni också göra med era kort sen kanske?? jag skulle iaf vilja ha sånna :) grymt fint!

Nu vila lite, snart kommer Adam :)  ciao.
Kommentarer
Postat av: Marre

Aha! Jooo himla tuffa tavlor hon hade, vill garna gora nat sant med vara brollopsbilder! Klockan vi har hemma i vardagsrummet ar natt slags klistermarke.. man satter det mot vaggen och skrapar fast det... himla skumt men lackert! :) Unikt! Puss

2009-03-17 @ 05:12:15
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!