www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Spikmatta :)

09-03-09,

Japp! Det har jag funderat på länge nu, en spikmatta! Har hört så mycket om dem, att de ska vara så bra :) Och pratade med Anton på jobbet om en sån också, och han hade en och berätta att den är jättebra mot stress och allt möjligt. Här är den:





De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning. Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.

Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: Stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk m.m

Den gröna färgen ger lugn, harmoni och själslig balans.


Jag känner verkligen att jag behöver en sån! Behöver få ny energi, behöver slappna av mera, behöver få lite kickar av må bra hormoner :) Funkar den så äre ju toppen, helt fascinerande att den kan göra de, men än vet jag ju inte, har beställt nu iaf, hoppas den kommer snart :) Dem säger att de kan göra ont i början, men de är väl en vanesak.
Jag längtar iaf tills den kommer!!!! :)

*gla*

Kommentarer
Postat av: Marielle

shit va coolt med en spikmatta! Aldrig sett en san forut! :) Hoppas den fungerar, vore ju toppen! Du far informera mer nar du fatt den! Vart bestallde du den fran?

2009-03-11 @ 10:53:52
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!