www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen som varit.

09-11-16,

I fredags så fick vi sluta tidigare från praktiken eftersom det var sista dagen så det var himla skönt. men darlingen slutade dock 17.. och jag gjorde fläskfilé med vitlöksost o klyftisar till han kom hem. vi hann precis äta de så skulle vi iväg sen. vi hade bokat att se på bio den här 2012. så vi var på bion i sista sekund :) men den var bra den filmen :) de var den... man hoppas ju bara att de aldrig kommer hända med våran jord... att den går under... men då lever vi nog ändå inte så :)

i lördags så hann vi mest bara äta frukost tillsammans, sen for vi en sväng på colorama innan jag började jobba på kvantum, vi hann inte bestämma nå tapteter med vi snabb kikade ju bara också så... så jobbade jag till klockan sju, sen så skulle Emma ha en liten inflyttningsfest eller tjejmys typ så då gick jag och Jannice dit efter jobbet, och sen kom Therese, Maria, Magda, Frida och en Frida som Emma kände också :) så vi blev några stycken... vi satt och surrade och drack lite vin, och åt ost och kex :) var jättetrevligt. och Emma hade jättefint i sin lägenhet! verkligen! sen så när Therese, Maria, Frida och Emma skulle ut så gick jag hem och la mig istället... jag var så himla trött och kände inte allt för att gå ut så jag kröp ner med min älskling istället.. och de var hur skönt som helst :)

söndagen så åt vi frulle, såg lite Ghost whisperer som förövrigt e så braaaa :) sen så träffade vi upp mamma, pappa och robert i vårat hus för att mäta lite och kika vad som skulle göras först osv... och då började jag dra ner tapeten i köket/hallen och de var så kul :) hehe... ville bara göra mer och mer.... men där under var det en riktigt ful tapet hehe.... det blir ju storfixande till veckan... storebror kommer hit från Uppsala och vill hjälpa till så på torsdag ska vi alla börja och greja... riva vägg, ta ner tapeter, fixa lill toan, ta bort golv.. m.m.. :) så torsdag till söndag ska vi greja på, ska bli riktigt roligt!! är så taggad :)

Apropå Ghost whisperer, åååååh.... efter varje avsnitt så blir man ju helt nojjig, eller man tänker som på hur mycket man ska ta vara på saker som man har här, här och nu. man ska vara rädd om sina nära och kära... och efter vissa avsnitt så kan man inte hålla sig från att böla... usch så hemskt... som nu sist, trodde det inte var sant :/ sista avsnittet på säsong ett.... så himla hemskt.... då blev det några tårar... hua!

nä nu är det ju Måndag och jag ska göra klart en uppgift som jag ska skicka till en klasskompis ikväll...
så nu är det bara att ligga i... plus att när darlingen e klar med sin utdelning så ska vi träffas upp på colorama och bestämma tapeter till hallen/köket så det är klart så dem kan beställa så hinner vi kanske tapetsera i helgen också :) vore ju toppen bra.

nä nu måste jag börja!!!! :) hoppas ni alla haft en trevlig helg, det har jag!!

ciao.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ooooooh va roligt. Jag tankte precis pa dig haromdan och undrade om du kanske inte gillade Ghostwhisperer trots allt eftersom det blev det tyst om det... tankte att det kanske inte var sa bra serie for dig anda. Hahaha var roligt att lasa din blogg nu efter att ha tankt det. JAG ALSKAR DEN SERIEN. Du far halla i dig for det kommer en massa mera bolande i nasta sasongerna, det ar det basta, att sasongerna bara blir battre o battre.. sasonsavlustningarna ar alltid superspannande och i sasong 3 sa bolade jag ihjal mig! HAHAHA! Spannande med huset gumman!!! :) Va roligt att du och adam har sa manga som kommer och hjalper, som du sa man ska ta vara pa allt det man har just nu, just idag! :) Puss

2009-11-17 @ 00:44:12
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!