www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riva i huset.

09-11-20,

Ja vart ska man börja? hehe.. vi har grejat en hel del i huset nu :) det är jättekul att det händer saker..

Vi har:

Rivigt bort plastgolv i hall/kök. Under det dragit bort spånskivor för att komma ännu djupare ner till träplankorna. Måste lägga nya spånskivor för att sedan lägga golvet på det.

Rivigt ner våtrumsväggarna i lilltoan, där var det typ 3 våttapeter under varandra som skulle bort, in till trät där med, det var tungt hehe..

Rivigt bort plastmattan på golvet i lilltoan, tagit bort toalett, handfat och element där inne för att ha helt rent där inne när dem ska lägga nytt.

Dragit bort tapet i hall/kök och där var det typ 2 tapeter och sen var baksidan på den sista tapeten kvar på väggen som vi var tvungen att få bort också, så vi fick blöta hela väggen och skrapa bort det sista, gick oväntat bra så det var ju skönt men tungt ändå :)

Jag har målat taket i lilltoan som var blått till vitt! Och ett varv räcker ju inte, så imorron blir det ett varv till.

Rivigt bort en garderob i hallen och ska ta bort en halv vägg där...

Ja, samt småfix som ta bort lister överallt, flyttat ner grejer i källaren, soffgrupp m.m.

Hehe men allt detta har vi gjort på 2 dagar så det har gått undan :) himla skönt när vi varit så många som sagt och det  är verkligen perfekt att lillbrorsan är byggare så han har ju lånat grejer till det vi gjort och rivigt så himla bra :)

Det vi ska göra imorron blir att sätta dit spånskivorna på golvet i hall/kök och jag ska måla ett till varv vitt i lilltoan. sen ska bröderna o Adam riva den där halva väggen i hallen... vi trodde först de var en bärande vägg men de var det ju inte så tack för det :)

men prio ett är ju lilltoan för när vi flyttar in nästa vecka så vore det skönt att kunna duscha där annars får vi duscha i bastun i källaren, (hehe ja, dem har typ duschat i bastun, flummigt va)

och imorron ska även Adam och Palo köra alla grejor från våran lägenhet till huset med ett stort släp :) vi ska endast lämna kläder och dusch grejer och toa grejer och tvn och sängen... så vi kan sova där och duscha en vecka till iaf, sen blire kring 27 att köra resten och flytt in heeeelt :) wiiiiiiiii.....

bilder kommer lite senare, ja orkar inte sätta in dem nu :) men de ska bli kul och se sen före och efter bilder :)

imorron är det även ICA Kvantum personalfest på kvällen och med den hemliga destinationen, hoppas verkligen det blir nått bra nu... är inte så himla peppad, vill greja i huset men det ska bli kul ändå att träffa alla och surra på :) sen är allt ju gratis så, det är ju gött :)

nåja nu ska jag och darling krypa ner, imorrn blire jobb i huset 9-15 :)

jag e tokglad när vi är i huset, det är så underbart att allt detta är vårat :) såååååååå gla!!

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad kul det låter att ni kommit igång med fixet i huset :-).. Och fort verkar det gå också!! Blir säkert jättefint när det blir klart sen :-)!

2009-11-21 @ 10:58:47
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!