www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista natten.

09-11-26,

 Idag är det sista natten i lägenheten :) sen imorron blir det att flytta det sista ur lägenheten och mysa på i huset istället... ååååh! det är så ofattbart stort det här... Jag har träffat världens underbaraste pojkvän som jag älskar mer än nått annat, och vi har hittat vårat hus som vi verkligen gillar hur mycket som helst.. och vi ska starta vår framtid där :) jag e så lycklig. kanske låter tjatigt men så är det, jag är överlycklig!! så Marre nu när vi har gästrum o allt så äre bara o komma o bo hos oss :) Det blir ju perfekt hehe :)

Nä nu ska jag återgå till pluggandet, måste verkligen ta tag i det, det är så lätt att göra annat hela tiden när man har självstudier.. ha ha. suttit och lyssnat på Lady Gagas nya, Bad romande.. den e grymt bra :) försökte få in en länk men har glömt hur man gjorde, nån som kommer ihåg?

usch har träningvärk idag också ha ha, men det är bra, då har det ju gett nånting! imorron kommer jag tyvärr inte kunna gå på Afro med Lisa eftersom vi kommer flytta från två till in på kvällen, så jag kan träna på morgonen... kanske går till gymmet och kör kring nio istället så man hinner göra bort det på morgonen! :)
var så skönt att komma igång så nu måste ja hålla i det...

nu plugga, kom igen.. hur omotiverad ja än är..

Helen ringde och fråga om ja ville med på stan med henne och Ida och sen äta sushi, jaa det tackar man inte nej till hehe... det var skönt att få komma sig ut lite och bara strosa runt, och sushin var superpgod!  :)
så jag e glad att jag hängde på... det är som skönt att bara komma iväg en sväng och göra nått annat, för pluggandet gick ju ändå inte så överdrivet bra, men fick klart en grej iaf...
Köpte glögg på stan idag, mums det smakade så gott, första glöggandet för i år, kanske kan smaka lite ikväll? :)

darlingen min ligger o vilar lite efter han har jobbat, skönt för honom!!

vi ska köra en vända till huset ikväll med, så det bara är det största grejerna kvar sen till imorron, då ska vi låna Adams pappas släp och köra resten, wiii.... ska bli så kul..

nu ska ja kila.

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sotnos! Jag ar sa lycklig for din skull och sjalvklart ska du vara stolt och tacksam over vad du har och det ar viktigt att inte ta det for givet. Du kan aldrig bli tjatig! :) Jag blir sa motiverad av dig att jag ska nog ta mig en svang pa spring bandet idag! Maste fasiken ta mig i kragen nu... ska jag till Thailand om 5 manader. Det far bli mitt delmal.. fa en snygg mage till thailand ! hahahaha :) Japp det ska jag gora! NU pa direkten! Sen blire stada! Love u

2009-11-26 @ 15:12:52
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!