www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagsmys.

09-10-16,

Så skönt med fredag, dock känns de inte riktigt som helg eftersom man ska jobba men nån stund över har man ju alltid så. Vi fick sluta halv ett idag från praktiken så de var skönt, så himla trött man varit idag.

Marre: Jo, nog är det någon här och var som kan små bråka men det är inte mycket av det faktiskt. när dem är såhär små så bråkar dem inte så mycket utan om någon tar av någon annan deras leksak så äre antingen gråt, tjut eller jahapp det var okej :) hehe.. så de löser sig ganska fort sånna saker.. dem e himla lugna och söta.
en kille har väldigt mycket energi och grejar på och far överallt men det e bara o slänga ett extra öga på han då.

Vi ska strax iväg till luleå en sväng för att kika på kakel och klinkers och sånt till huset. se vad priser ligger på i luleå jämfört med boden. man vill ju bara börja när man kollar på sånt där... men som sagt, nedräkning har börjat :) 17 dagar kvar...

ikväll blir det lugnt och skönt med fredagsmys... blir säkert idol, kanske någon film :)

Annars så längtar jag faktiskt till imorron, först jobba sen ska vi åka med brorsan till luleå för att se
PABLO FRANSISCO :) det ska bli riktigt kul! När jag och Adam var utomlands i Tunisien så hade brorsan bokat dem biljetterna åt honom och åt oss, så himla gulligt... han vet ju att jag gillar Pablo! så imorrn ska vi se han, kuuuuul... :)


Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Coolt! Va gullig han ar din brorsa! Vem ar Pablo Fransisco??! :) En magiker eller? :) Hoppas du far en jattemysig helg,trots jobbet! :) kram

2009-10-16 @ 14:26:01
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej gumman! Taaack for dina fiina ideer till fotoboken :) Jattebra ideer: funderar nu pa kanske "Our Fairytale" .. eller nat sant.. maste fortsatta fundera pa natt bra :)

2009-10-18 @ 15:26:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!