www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya idéer.

09-10-27,

Idag hade vi skoldag en lektion bara.. vi skulle berätta om vårat utvecklingsarbete med barnen och se om man är inne på rätt spår och om man kan göra på fler sätt..
Jag tyckte de gick bra och vi var inne på bra spår samt att vi en del nya idéer också, är som bra att lyssna på de andra också och kanske snappa upp nått förslag som kan va bra :)  
så man fick en hel del idéer som vi också kan göra med våra barn, ska bli spännande.
så samtidigt längtar man ju till praktiken igen som är på måndag så man kan börja med dem planer man har, men samtidigt är det skönt med skolvecka också..

nu har jag sovit middag med älsklingen, så skönt det var hehe...

sen ska vi laga vanlig hederlig husmanskost idag, korv och mjölkstuvade makaroner :) det ska bli gott! vi har som en vana att alltid göra god lyxig mat så man glömmer bort dem små enkla rätterna som också faktiskt ÄR goda :)

vill fara till luleå en sväng och shoppa lite men vet inte vem jag ska få med mig... eller om man far en sväng själv men det är ju inte lika roligt.. får se hur man gör, det är antingen imorgon eller på fredag jag kan åka, skola har vi på torsdag...

På torsdag öppnar gallerian i Boden :) ska försöka hinna dit en kortsväng efter skolan, bara för att se hur det ser ut, det ser faktiskt snyggt ut utifrån :) Galleria Enter kommer den heta..  lite flummigt namn tycker jag men men, är ju innehållet som räknas ;) en skoaffär ska ju komma dit, wiiiiiiihooo... och sen i mars kommer H&M :)

nu slappa lite mer... och läsa lite litteratur... ciao.














Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tycker inte om dig! Du gor alltid sa jag blir sa avundsjuk! Du gar pa panelen och ater gooooo kottbit och sen gor du massa svenska goooa matratter som jag saknar ihjal mig.. muuuums med falukorv! BUHU! :( Ibland kan jag borja grata nar jag saknar svensk mat.. haha, jag grat en gang over leverpastej..arbogas leverpastej! :) Va mysigt att sova middag... jag dock inte sova middag.. for da vaknar jag och ar mer grinig och trott an innan jag gick och la mig :) PUUUUUUUSS gumman saknar dig saaaa!!!

2009-10-28 @ 00:07:28
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!