www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snart helg.

09-10-22,

Det ska bli så skönt med helg... verkligen! när vi slutar imorgon har vi gjort halva praktiken KLÄRT. så till veckan är det skolvecka på LTU men tack och lov så har vi bara 2 dagar skola... så jag ska börja träna igen på MÅNDAG har jag bestämt... kan inte hålla på såhär... usch mår inte bra av att inte träna lite iaf, jag tänker så dåligt när man inte tränar... konstigt det där. Tränar ja inte så kan jag trycka i mig vad som helst och inte ids tänka på vad man äter, men tyvärr det blir ju konsekvenser av det också... men tränar jag så tänker jag genast på vad jag äter.. MEN det är ju dåå man KAN äta lite onyttigt just för att man har tränat... hummm?!
äsch ska ta tag i det där igen nu på måndag, nu har man mera tid också :) praktiken gör en helt slut så de är tungt på kvällarna att komma sig för o träna.. då kommer hellre lat masken fram! :P

Jag har börjat se Ghost whisperer, vet inte om ja skrivit om det.. ?! kanske :) men det är bra iaf, tack Marregumman. ska se ett avsnitt snart faktiskt... är som lättsamt, men ändå väldigt känslosamt med alla söta par som har förlorat sin andra hälft m.m. Det är då man får sånna där tankeställare som att, man ska vara så glad över det man har i livet :)

Usch måste spotta ut det här Jenka tugget jag haft nu ett bra tag, hehe... trött i käken..

11 dagar kvar tills allting e vårt... tills ett hus är mitt och Adams.... :) oj vilken lycklig känsla jag fick i kroppen, så underbart det känns...

annars så går dagarna rätt fort men samtidigt sakta när man funderar och tänker hur och vad som kommer hända... men den som lever får se :)

LÄNGTAR TILL SÖNDAG, IKEA TRIPP PÅ G :)

Vad ska ni alla göra i helgen då? :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Mia

I helgen blir det jobb.. hade mycket hellre åkt till ikea och shoppat =)

2009-10-22 @ 21:55:19
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej gullunge!!!! Ja det ar sant.. :) man far massor med tankestallare nar man tittar pa ghistwhisperer.. jag far aldrig tillfalle att faktiskt njuta av mitt tittandes for Ryan tycker alltid det ar gay.. men han tittar ju pa varje avsnitt med mig sa han maste tycka om det i hemlighet, for annars skulle han inte titta med mig!!!



I helgen ska jag forbereda for Halloween partyt.. maste gora popcornhander och grejjer.. ska stada ocksa, och sen kommer nog lauren och deanna over :)



Puss pa dig gumman! Hoppas du far en bra helg!

2009-10-23 @ 00:33:05
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!