www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En sväng till skogen.

09-09-30,

jo igår kväll for jag ju till ica o hämtade upp Terese för vi skulle till Mia på kusön :) Terese visa en ny choklad som har kommit ut.. Marabou Winter! supergooo, med massa smak av julen, nejlikor, kanel m.m. Var lite konstigt först med massa julsmak i mun men de var himla goo! man fick som julkänslor direkt hehe..
sen så hade ju Mia bakat en smulpaj :) mums så go de var, så satt vi o surra på där o såg Idol.. :)
tack för igår gummor *pöss*

så idag då...
Vi har prommat en sväng till skogen med alla små barnen, så himla söta när dem staplar fram där med sina små ben... :) skönt för dem med en liten utflykt..

så det har gått bra idag, fått lite idéer av våran handledare på hur vi kan arbeta med vårat utvecklingsarbete o sådär, känns skönt.. hon är himla bra vår handledare! :)

så nu har jag o Helen varit o handlat lite mat på ica.. 
Idag ska jag o darlingen äta palt, de ska bli supergott.. var länge sen :)

men nu ska ja in i böckerna en sväng..

Annars så tänkte vi just att det är 1 oktober imorron , och då är det bara en månad kvar tills vi har huset :) tills vi får gå in där tillsammans o känna att detta är vårat, fan så stort.... åååååh.... och då får vi börja köra dit grejor från vinden o sådär i lugn och ro medans dem kommer bygga vår nya snygga toalett o dusch rum :)
sen flyttar vi nog in där i december, säkert kring den 1:a :)

LÄNGTAR....

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marre

Hmm det lat underligt med choklad som smakar som jul! Men sakert jattegott.. fattar inte att det redan ar jul igen. Helt tokigt galet! Den 10 Oktober firar jag och Ryan att vi varit tillsammans i 7 ar.. haha Ryan har inte koll pa det langre men jag tycker det ar roligt att veta! Hihi.. puss pa dig!

2009-10-03 @ 13:26:45
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!