www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Provat Core.

09-09-03,

Idag hade jag ingen skola, självstudie dag men jag tog det som en ledig dag, orkade inte plugga nånting idag...
tänkte kanske göra det imorgon, kanske läsa lite ur en bok vi ska göra en uppgift från. så jag tog det lugnt idag, sov ut, gjorde omelett till frulle/lunch :)

sen var jag och darlingen på stan en sväng för att jag skulle kika på glasögonen jag ska köpa.. så jag testade ut några stycken men jag fick aldrig låna hem några så jag får väl bestämma mig till nästa gång jag går dit och betalar dem.. skulle bli 1395 för 2par glasögon MED glas och allting.... :) tyckte jag var riktigt billigt!! jag hade ju räknat med kanske 4000 kr. så skönt det :)
då kanske jag ännu mer har råd att köpa en MINI DATOR :) jag är jättesugen på en sån. dels behöver jag ju en ny dator iofs hemma men jag tänker inte använda en minidator hemma, det blir ju för litet... utan ha den för skolan! kunna ha med den och skriva anteckningar, arbeten m.m. väldigt praktiskt! väger bara ett kilo också, som man annars med en bärbar måste släpa med sig en fet väska... nej jobbigt.

Så vi får se, det kanske blir en sån :) måste kika vad det finns för olika först!! och så köpte jag pennor på Åhlens som gör det roligare att anteckna tills jag har en sån där dator :)

efter det gjorde vi middag och sen blev det att testa på Core på Stepin!! :) med mammsen, hon är så duktig. hon tränar nästan mer än mig, helt otroligt, tycker mina föräldrar är jätteduktiga! :) och de var rätt tungt, det var himla mycket mage och rygg dem körde. vet inte hur många situps det blev! men skönt nu :)

  (lånade bilder från nätet)

Iallafall.. nu e jag hemma och ska slagga i soffan tills darlingen kommer hem från sin träning!

Sen blire att se Lyxfällan och Grannfejden ha ha :)

ciao!!

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman-- inte visste jag att du behover glasogon.. eller visste jag det?! Haha.. hursomhelst du kommer sakert vara skitsnygg i glasogon! Min andra vecka avklarad.. tiden gar jattefort pa jobbet.. ar osaker pa om jag jobbat en vecka eller tva... men tva ar det! :) Det gar sakta men sakert framat. men mycket kvar att lara sig! Hoppas du far en suuuperduuuper helg! PUSS

2009-09-04 @ 00:30:33
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!