www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Med andra ord.

10-04-13,

Haha det är så himla kul att spela "med andra ord". Vi var bjudna på middag till Adams föräldrar och vi brukar alltid spela lite spel när vi är där, himla roligt! och idag hade vi med oss Med andra ord, hihi... man ska förklara ord för varandra på tid och det blir super stressigt! :) Vi spelade tre omgångar och vi vann alla hihi.. men vi är ju lite mer van detta spel än hans föräldrar, men mycket skratt blir det då iaf! hihi.... man blir så hetsig och stressad :) KULIGT iaf!

vi åt supergo mat också, kött med grönsaker i en sås gjord av creme fraiche och ädelost, och ris till det. trodde inte darlingen skulle gilla med ädelost men tydligen tyckte han de var gott så det måste jag ju laga nån dag! hihi passa på, för de var supergott.

annars så har de varit en lång pluggdag idag, imorron blir det det också, från åtta till tre ska vi sitta, lektion till 12 och sen plugg till tentan efter det.. men de kommer nog gå bra! vi har ju kommit en bra bit på vägen så :)

och idag fyller Erica år! min sötnos som är i London nu?! eller är du där fortfarande? hon skulle hälsa på nå polare som har utbyte där, hihi. och där har man ju BOTT en gång i tiden! :) Det var tider det, spännande att ha testat på iaf!
IAF så GRATTIS ERICA på din dag! :) hoppas den har varit suuuuperbra!! KRAMAR!

yepp yepp, då blir det snart sängen! ska inte försova mig imorron, gjorde det idag... det blir så stressigt då! men av nån anledning så hinner man alltid vakna till så man PRECIS hinner till det man ska, konstigt nog! fast det är ju bra de :) hihi

sov gott alla.... :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!