www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mumma.

10-04-20,

Haha idag fick jag min sushi :) mums! brorsan smsade och fråga vad han skulle ta på det där nya stället, och jag rekomenderade starkt, Alaska eller 10 bitars lax till honom. när vi kom dit så satt han där och åt Alaska :) så vi satt o surra med han, sen köpte jag.... mmmm... köpte till o med en av varje, en alaska och en 10 bitars lax, hahahaa... så att jag skulle ha till imorron också, eftersom jag ska plugga hemma då och dona på... 2 dagars lyxlunch, inte illa de inte.. hiihihihi.. jag vet, men jag var GALET SUGEN.

har köpt lite målarfärg idag också, vitt vitt vitt.... för att måla toalettdörrarna, även målartvätt som man ska rengöra med först. vi tog en fet hink så vi har vit färg sen också till att måla där vid trappen :) woho, kommer bli snyggt. men då e frågan när man ska gö de? :) snart hoppas ja.

haft en lugn och skön kväll med darligen annars..

spelet offroad så man blev förbannad, haha.. gick skitbra först sen så förlora ja, morr... :) tur att förbannskheten går över lika fort som den kommer :)

har bestämt att jag SKA träna imorron på morron, yes. nu får det vara nog med skit att äta. jag ska verkligen försöka nu, jag mår ju inte bra av att äta sånt som jag inte "hinner" träna bort... no no! Nu Magda ska jag tänka på vad jag stoppar i nyllet! :)

Gonatt o hej från mig :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!